angel, meni je histeroskopija rađena čisto ekplorativno, jer nisu nalazili nikakav problem a ja nikako da zatrudnim. Pošto meni nije rađen nikakav zahvat na materici, ustanovljeno tokom histeroskopije da je sve uredno, bukvalno 2 sata nakon buđenja iz anestezije išla sam kući.
Čula sam da neke žene koje su imale neke ozbiljnije zahvate, ostaju duže, sve zavisi šta će t raditi. Sam postupak je isti kao kod svake "operacije", trebali su mi svi nalazi tipa, krvna slika, odobrenje interniste za anesteziju, krvna grupa i tako ne sećam se baš do detalja.
Čula sam da je puno bolje tokom histerosskoije pročistiti jajovode jer te ne boli, dok je HSG jako bolan.
šta se tvojim hormona tiče nemam pojma. mene je to uvek bunilo, jer su one referentne vrednosti tj raspon tako velik da sem ja recimo skoro uvek bila u okviru njih...a ispalo da to baš nije tako jednostavno, gleda se i odnos nekih hormona, pa kao tsh ne treba da bude oko 2 a to nigde ne piše...
meni je tsh sad oko 2, evo baš sam danas krenula sa kontracepcijom, pa za koju nedelju konačno VTO.
Suki, znači ti si započela novi krug, neka ti je sa srećom i da bude poželjan ishod

Uh, meni nisu u Mb tražili histeroskopiju, a znam da ne bi bilo loše da i to odradim.... A bojim se tih zahvata k'o groma!