sanana03975
Početnik
- Poruka
- 1
Koliki ti je bio TSH pre terapije, i ko i koju terapiju ti je prepisao.
Hvala.
Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliki ti je bio TSH pre terapije, i ko i koju terapiju ti je prepisao.
Hvala.
evo novosti! bili smo sad u Betaniji, odabrala sam dr, biće to Trninićka. Inače je nešto ne gotivim, ali moram priznati bila je skroz pristojna, servilna i spremna na saradnju.
TSH mi je sad dobar, sa 3,87 pao na 2,0. Reče mi da treba još mesec dana da prođe da se stabilizuje štitna, od sledećeg ciklusa, znači za par dana počinjem mesec dana supresije sa kontraceptivima, pa onda kratka šema stimulacije. jipijej! vreme je za bebe!!!
i kaže da mi je AMH u odnosu na godine brutalno dobar. 3,7![]()
hvala mr, baš imam neki dobar "predosećaj". ne znam zašto, pa do sad mi ni jedna VTO nije uspela ahahahhhah
neka, valjda sam opuštenija zbog ovog malog bića što me urniše svakodnevno![]()
evo novosti! bili smo sad u Betaniji, odabrala sam dr, biće to Trninićka. Inače je nešto ne gotivim, ali moram priznati bila je skroz pristojna, servilna i spremna na saradnju.
TSH mi je sad dobar, sa 3,87 pao na 2,0. Reče mi da treba još mesec dana da prođe da se stabilizuje štitna, od sledećeg ciklusa, znači za par dana počinjem mesec dana supresije sa kontraceptivima, pa onda kratka šema stimulacije. jipijej! vreme je za bebe!!!
znam sve...prihvatila sam taj rizik. ali ja za razliku od tebeidem na redovne kontrole stvarno. do sad samo grlić igrudi ali kontam da bi trebalo i ostalo.
još su meni sa obe stane baka i prebaka imale rak grlića materice...
inače danas sam se tako skenjala...poslednjih meseci imam cikluse 23-25 dana. i sad mi je kasnilo 3 dana. baš smo se ponadali...još se sinoć smejemo, kao evo idem u petak da potpišem ugovor se bebom u stomaku...i kupila testove za danas i dobila ujutru...
ja mislim da samo mi možemo razumeti tu nesreću kad ugledaš kap krvi
Moram. Ne mogu samo da čekam hoće li se možda opet desiti. Znaš da imam pundravce u guzici. Mi već 1,5 godinu pokušavamo onako ozbiljno. SVAKI mesec folikulometrije, ciljani odnosi, pa malo klomifen pa pregnil pa ovo pa ono i ništa. Ja ove god punim 40. Neću baš potpuno seda i izlapela da idem na roditeljski sastanak. Hehe
Hvala cure na podršci. Ikice da budem iskrena ne razmišljam preterano o ovoj VTO. pisala sam ranije na kutku da imam izrazit strah od blizanačke trudnoće. drugarica mi jako loše prošla, pa stalno čujem neke probleme kod prevremeno rođenih beba. Baš mi je frka. priznajem da bih volela max 2 bebe i zbog trudnoće i zbog dojenja. a i zbog mojih godina. Ja se osećam mladom i sposobnom ali ipak za 10 godina ću već biti baba od 50 god. zgodna i mlada duhom ali kontaš
Angel ja sam radila expoirativnu histeroskopiju. Trninićka mi je ok, malo usporena za moj ukus, i jednom me razočarala zbog gramzivosti, ali pokušavam da pređem preko toga.
Drage žene pomažite,ako neka ima iskustva sa sličnim...Neki nalazi završeni a to su sljedećiAI-HOMOZIGOT ZA VISOKORIZIČNI ALEL,4G(ZAKLJUČAK:U ANALIZIRANOM UZORKU UTVRĐEN JE ALEL VISOKOG RIZIKA ZA TROMBOFILIJU).SAD HORMONI:TSH-2,58;FT3-5,63;FSH-3.40;LH-10,4;PROLAKTIN-776;PROGESTERON-5,47;ESTRADIOL-52,7;TESTOSTERON-3,71;KORTIZOL-881,ANDROSTENDION-3,19;DHEA.S.234;SHBG-11,6;AMH-4,1.Da li je neka od vas imala slične nalaze i šta su joj davali od terapije?Moj dr.dolazi tek za 20-ak dana
.Možda ću sama sebi iskombinovati neku terapijicu
.Hvala
![]()
Angel, ja imam PAI 4G/4G homozigot mutaciju i pijem aspirin svaki dan (a poslije će mi uključiti heparin). Mada, ja imam i MTHFR heterozigot mutaciju pa se možda zato doktorica odlučila za heparin. PAI je faktor koji pokazuje sklonost ka zgrušavanju krvi. Može biti da ti se nikad ne aktivira, a može biti da trudnoća baš bude okidač za zgrušavanje pa se zato daje heparin. TSH ti nije loš, mada endokrinolozi kažu da je za trudnoću najbolji između 1 i 2, pa ti možda uključe Eutirox/Letrox 0,25mcg. Mislim da ti je odnos FSH i LH u redu (mada obično sa strane za sve imaš referentne vrijednosti pa možeš odmah vidjeti). Mene samo TSH sprječava da idem na kriotransfer (niakao da ga uštimamo oko 1, na poslednjem nalazu je bio 0,555- a pijem kombinaciju Eutirox 0,25 i 0,5 mcg). Eto, toliko ti ja znam reći. Nisu mi pri ruci moji nalazi da uporedimo, a rado bih ti pomogla.