hvala ti draga punooo

,i ti si mi mnogo lepa,a tek Luca

medeno,predivna je...........a sto se tice TSH on ispade jako bitan i za vto i kasnije za trudnocu!!vodi racuna,redovna kontrola hormona,dok ne pronadjes pravu dozu,nista strasno samo treba da se drzi pod kontrolom !!!eeeeeeeeee moja draga,cega se plasis,sad kad je Luca tu,treba da prilazis opustenije problemu

vidis da teebi pali i iz domace radinosti

dok sam ja u debelom problemu,ja sam u maju prosle godine radila 9.vto,kod ljubica,sve bilo super ja opustena (nesto me sad ne boli briga puno

)ljubic se celo vreme pitao jesam li ja ona ista,sto je vristala na celu jevremovu

,svi rezultati odlicni,spermogram kao i uvek,na prstu jedne ruke da ih prebrojis kao i uvek ali jelte to znamo oduvek..........medjutim na dan aspiracije totalni sok,ja ulazim u salu,zezala se sa sestrama zbog tigraste spavacice,kao u stilu jeli vi ovde vadite nesto ili ubacujete

,i onda meni ljubic Ne..a nemoj da se penjes na sto,necemo da radimo aspiraciju, ja ono

o cemu ti to,kaze u prvom ejakulatu nismo nasli nista,uzeli smo drugi uzorak,ali slaba vajda i od njega..........e onda sam pocela da vristim na njega da me resavaju muke i da punktiraju jajne stanice,jer cu da eksplodiram,on nece jer sam imala vise od 12 totalnih anestezija,kao nije dobro zbog srca (meni je otac umro jako mlad 36 god od infrakta),uglavnom isterala sam po svome,uradio je punkciju,tamo u drugom uzorku nasli dva repata,medjutim posle 2 dana me zovu i kazu da nema sanse da dodje do oplodnje sa ta dva mlitava,i da sad ima novi problem,osim sto ih nema i to sto nadju su totalno amorficni,u prevodu em ih nema em su mlitzvi nepravilnog oblika

...sve analize sad opet,i ispostavlja se tacna dijagnoza........

amorficni totalno,