libra35
Zainteresovan član
- Poruka
- 166
Vesnicice mozda ima nade ..daj boze...gde si radila vto?
...svim ostalim devojkama puuuno srece

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vesnicice mozda ima nade ..daj boze...gde si radila vto?...svim ostalim
devojkama puuuno srece
I još ako se sjećaš da mi kažeš rade li u ljetnjim mjesecima tj.kad im je pauza?Hvala puno[/QUOTES
Smestaj smo trazili preko bookinga,oko 50-ak e su jako pristojni hoteli po danu za dvoje ,postupak je nesto skuplji nego kod nas,mislim da je oko 3000,nemoj da me drzis za rec jer sam prvi put bila pre 4god pa sam iskrena da budem i zaboravila.Znam sigurno da je kriotransfer 600e jer smo toliko platili poslednji put.Za letnju pauzu neznam jer sam prvi put bila u aprilu,drugi put je bio novembar i tada znam da su nam rekli da imaju pauzu desetak dana oko Bozica
Pa ja sam i računala oko 6000e,postupak,terapija,smještaj,hrana i put.HVALA PUNO
- - - - - - - - - -
Caooo svima.Ja se spremam za VTO u Pragu.Zanima me da li je neko imao iskustva sa doniranom spermom?
Makili1406,ja nemam,ali znam ženu koja je to radila.Prvi put joj nije uspjelo,pa dr.put jeste sa zamrznutim embrionima s tim da je ona imala i donirane jajne ćelije i spermu i sad ima dva dječaka.Želim i tebi da uspije iz prvog puta
.Je li ti to prva VTO?
Radila sam u Genezisu u Novom Sadu kod dr Crnogorac i sve pohvale za dr kao i za svo osoblje tamo. Skroz su profesionalni svi i uvek na usluzi. Mi se vec dogovaramo da posle pauze ponovimo tamo.
U Genesisu imaju jako dobrog biologa embriologa. Zato su mi i bili u o
pticaju. A dr crnogorac nije tako izvikana kao Kopitović pa verujem da se više trudi. Kopitović je sad pokrajinski ministar za zdravstvo, plus načelnik u betaniji plus svoja klinika. Mogu misliti kako ima vremena da se posveti pacijentu. ..
i ja sam za Kopitovic....hajde vesnicice cuda se desavaju![]()
Hvala za optimizam, ali u mom zivotu se ni bajke ni cuda ne desavaju
i ja sam za Kopitovic....hajde vesnicice cuda se desavaju![]()
Svaka vam čast koje imate lijepo iskustvo sa Kopitovićkom,ja nemam nikako![]()
Da li vesnicica danas vadi betu ponovo? Ili je trebala juče? Pogubila sam konce.....
Devojke, stigla nova beta. Pala je kako se I ocekivalo na 19,4. Cekam da mi samo kazu da prestanem sa terapijom.![]()
[Nema nista. Prekidam sa terapijom I cekam ciklus.![]()
Šta da ti kažem što već ne znaš......... Ali čak i biohemijska je velika nada za budući postupak, a ti si, vjerujem, već donijela odluku da ideš u nove pobjede![]()
![]()
baš mi je žao Vesna.
grlim te, biće to bolje za koji dan, malo daš sebi vremena da odžališ ili izbesniš, kako ko voli, pa u dalje pobede
ja čekam rezultate komisije, navodno se sastaju svakog petka...
Caooo svima.Ja se spremam za VTO u Pragu.Zanima me da li je neko imao iskustva sa doniranom spermom?