Masala za bebane

Koja si sad nedelja? A, za serklaz, sta da radis, ako mora, mora, bices mirnija. Bice to sve super! Izvidi situaciji,pa mi javi, ja cu definitivno tamo kod Stojica.
Bila pre par dana. Ekspertski trajao jako kratko. Ne znam sta se radi na tom drugom ekspertskom, ali meni je merio isto sto i u 16. nedelji. Nikakav dopler nije radio, mada se oko srca najvise zadrzao. Nije mi merio bebe od glavice do pete, kazu mi neke zene da se to radi. O slikama, da ne pricam. Kaze bebe su odlicno. Znas kako je on recit?!

Guzice male imaju po 350gr

Kaze da izbacim utrogestan, a ja zinula, a? Pa, meni rekli moram do kraja, a on kaze nema razloga, ja bih vam to odavno izbacio. Nema lezanja, da se ponasam normalno.Kaze mi nisi ratnik da lezis

Izasla sam kao prepairana iz ordinacije, pa mi se sestre smejale.
Ja cu onako kao i do sad. Ako vidim da mogu, ja cu u setnju, ako ne, leganjac. A za utrogestan mi javila dr Crnogorac da ni slucajno ne prekidam, samo da smanjim. Ajoj, muke moje sa njima. Ja htela da se dogovorim sve lepo na tenane da cu do kraja kod njega, da ga pitam jos zilion pitanja, a njemu u tom momentu zvonio tel i samo nas pogledao i rekao, vazi, vidimo se

A moj muz

Smirivala sam ga sve do kuce. Dobro, meni je najbitnije da su nam bebe dobre i to sam ga pitala sto puta, da potvrdim.
Znaci kod tebe box mec, hahaha, mogu zamisliti kako je kasnije kad mene sad ovi moji rasturaju. Ako, ako, to mi je najlepsi osecaj od kad sanm ostala trudna.
Da li si razmisljala o tome da predjemo na trudnicki kutak?