Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
drustvance,samo da vam mahnemz:poz: dugoooo vas nisam pratila nadam se da je bilo puuuuno velikih beta u medjuvremenu.Ja sam 10.12 posatala MAMA jedne preslatke devojcice koja se zove Katarina i sada prezivljavamo najsladje muke na svetu, ne spavamo ali mi san i ne treba cini mi se, pozzz za sve trudilice i od srca vam zelim da mi se sto pre pridruzite :kiss::kiss::kiss:
P.S. zna li neko sta je sa Mijaki i Sammom i one su bile sa terminima tu negde kad i ja?

dugo me nije bilo na ovim stranama...
mojim starim prijateljicama zelim da sto pre osete radost koju ja osecam ako vec nisu...
12.12 je rodjena moja cerka, moja princeza i moje sve na svetu!
...iako sam je zavolela jos od stadijuma cetvorocelijskog embriona, ne mogu ni opisati srecu koju sada osecam sto je imam bas takvu...
dosta je godina borbe proslo, i svi koji se i dalje bore, moraju da znaju da je u prici sa sterilitetom sve dozvoljeno samo nije odustajanje....
ljubim vas sve puuuuno, puuuuunoooooooooooooooooooo

Evo i ja se javljam. Trenutno sam u 25. nedelji, odmaram i odbrojavam dane kada cu videti svog Marka:heart:
Zelim svim trudilicama srecnu Novu godinu i da vam naredna godina donese ono najlepse i najvrednije za sta se vredi boriti i preziveti sve ono sto samo mame mogu:cmok2:

Posto sam nova u ovome i na ovom forumu.zelim da vam ispricam moj slucaj koji se odnosi na sterilitet.Od steriliteta sam se lecila pune 4 god.Bilo je mucno i da nedavim dalje skraticu vam pricu.Dva vrhunska lekara koja rade u N.F. su mi rekli da ne mogu da zatrudnim prirodnim putem.rekli su mi da je u procenrima mogucnost 1 posto.A ja imam danas srecnog i zdravog decaka koji je nestasan i nevaljao.Radila sam dva puta hzg jednom na zivo sto bi babe rekl.U privatnoj ordinaciji,,Papic,,grozni su samo to mogu da kazem.Posle toga sam takodje radila privatno ,,laporaskopiju,,to se nesto iskoplikovalo da ne duzim.Dosla sam do steriliteta u N.F. i otisla kod doktorke Biljane arsic-sve pohvale za nju.Radjen mi je hzg-vrlo dobro jedan jajovod su mi,,probili,,a drugi mi je bio ,,zacementiran-zabetoniran,,tako su mi oni rekli.To je sve od perforacije slepog creva koju sam imala u sedmoj godini zivota.to je bio glavni problem mog steriliteta.Posle hzg-ea ja sam zatrudnela i sad kad zelim drugo dete opet sam u problemu.I nemam snage opet da prolazim kroz sve to.Pitajte ako vas nesto interesuje,takodje mi pisite ako ste imali slican problem poz maja

Drugarice, srecna vam Nova godina i Bozic z:bv:z:bv:z:dm4:z:bv: Zelim vam svima puno trocifrenih beta ove godine:poklon: ali pre svega da mi budete zdrave i srecne:zskace::zskace:

Inace, bila sam na pregledu i jajnici su mi i dalje ogromni pa nisam jos uvek spremna da mi vrate moje male smrzlice:zimag:
imamo ih 7:yeee:

Posto sam nova u ovome i na ovom forumu.zelim da vam ispricam moj slucaj koji se odnosi na sterilitet.Od steriliteta sam se lecila pune 4 god.Bilo je mucno i da nedavim dalje skraticu vam pricu.Dva vrhunska lekara koja rade u N.F. su mi rekli da ne mogu da zatrudnim prirodnim putem.rekli su mi da je u procenrima mogucnost 1 posto.A ja imam danas srecnog i zdravog decaka koji je nestasan i nevaljao.Radila sam dva puta hzg jednom na zivo sto bi babe rekl.U privatnoj ordinaciji,,Papic,,grozni su samo to mogu da kazem.Posle toga sam takodje radila privatno ,,laporaskopiju,,to se nesto iskoplikovalo da ne duzim.Dosla sam do steriliteta u N.F. i otisla kod doktorke Biljane arsic-sve pohvale za nju.Radjen mi je hzg-vrlo dobro jedan jajovod su mi,,probili,,a drugi mi je bio ,,zacementiran-zabetoniran,,tako su mi oni rekli.To je sve od perforacije slepog creva koju sam imala u sedmoj godini zivota.to je bio glavni problem mog steriliteta.Posle hzg-ea ja sam zatrudnela i sad kad zelim drugo dete opet sam u problemu.I nemam snage opet da prolazim kroz sve to.Pitajte ako vas nesto interesuje,takodje mi pisite ako ste imali slican problem poz maja

Dobro dosla Majo, ja nemam slican problem, koliko shvatam prvi put ti se desila trudnoca prirodno pa se ja iskreno nadam da ce opet biti tako. Srecnoz:poz:

Zvončice evo baš pre nekih sat vremena pričamo mm i ja i komentarišemo kako nam se život potpuno promenio i kako se problemi koje smo imali pre bebe sad čine potpuno trivijalni :)

Sutra kitimo malu jelkicu, mala jelkica-mala bebica :) ja pakujem razne poklone i tako baš uživamo :)
mm kaže da je odgajati i vaspitati svoju bebu nešto najlepše što je u životu radio z:cry: ja se skroz raspilavila.

ljubim vas sve i samo hrabro napred.

evo i moje šećerlemice :)

Pogledajte prilog 264840
prava je secerlamica :)

Postovanje svima, a ponajvise zenama borcima, jer sam primetio da je Vas najvise ovde :)
Pre svega da Vam pozelim svako dobro u Novoj i mnogo radosti !

Ne zanm da li sam ovde pisao do sad, jer sam na razlicitim forumima..
Moj problem je sto imam mali br (od 2-7mil.) i dosta leukocita. Vec dve godine samo pod terapijom i konacno sam sveo leukocite na 7 (do 1 je dozvoljeno), pio sam profertil 9 meseci, bio kod homeopata, pio terapiju iz bg (Bios fitomedik..) i kada rezimiram - mnogo para, a rezultata malo pa sam se malo depresirao.
Daleko od toga da odustajem, prikupili smo papire za VTO i sad treba da predamo, ali se dvoumimo da li vredi pokusati sa inseminacijom?

Pozdrav

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back