Posto sam nova u ovome i na ovom forumu.zelim da vam ispricam moj slucaj koji se odnosi na sterilitet.Od steriliteta sam se lecila pune 4 god.Bilo je mucno i da nedavim dalje skraticu vam pricu.Dva vrhunska lekara koja rade u N.F. su mi rekli da ne mogu da zatrudnim prirodnim putem.rekli su mi da je u procenrima mogucnost 1 posto.A ja imam danas srecnog i zdravog decaka koji je nestasan i nevaljao.Radila sam dva puta hzg jednom na zivo sto bi babe rekl.U privatnoj ordinaciji,,Papic,,grozni su samo to mogu da kazem.Posle toga sam takodje radila privatno ,,laporaskopiju,,to se nesto iskoplikovalo da ne duzim.Dosla sam do steriliteta u N.F. i otisla kod doktorke Biljane arsic-sve pohvale za nju.Radjen mi je hzg-vrlo dobro jedan jajovod su mi,,probili,,a drugi mi je bio ,,zacementiran-zabetoniran,,tako su mi oni rekli.To je sve od perforacije slepog creva koju sam imala u sedmoj godini zivota.to je bio glavni problem mog steriliteta.Posle hzg-ea ja sam zatrudnela i sad kad zelim drugo dete opet sam u problemu.I nemam snage opet da prolazim kroz sve to.Pitajte ako vas nesto interesuje,takodje mi pisite ako ste imali slican problem poz maja