Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zvoncice hvala na odgovoru spermogram je o.k za sada je popio jadnu kutiju ciprocinala preporuka dr. ali smo se ponadali da nesto moze da bude i priridnim putem posto sam fsh regulisala sada je 7,6 ali mi je e2 bio nizak 9 dana 38 pa smo ispali iz vto iz prirodnog nazalost

zvoncice hvala na odgovoru spermogram je o.k za sada je popio jadnu kutiju ciprocinala preporuka dr. ali smo se ponadali da nesto moze da bude i priridnim putem posto sam fsh regulisala sada je 7,6 ali mi je e2 bio nizak 9 dana 38 pa smo ispali iz vto iz prirodnog nazalost

Kada sam proveravala prohodnost jajovoda glavna sestra je rekla mom mužu da ima slučajeva da im dr.kaže idi i usvoji dete to je jedini način da budeš majka.Događalo se da se takve žene vrate prirodno trudne.Šansa uvek postoji.Izvini što mi pravopis nije ok. žurim na sastanak.Uvek ima šanse.

Evo i ja da se oglasim posle duge pauze :D
Kao prvo da pozdravim sve nove i stare cure i da im pozelim puno lepih beta :D
Posle 6 godina mukotrpne borbe i 6 neuspelih VTO, ja sam TRUDNA :D jos uvek ne verujem sta mi se desava. Bila sam na UZ 6 nedelja + 1 dan je starost trudnoce, :heart2: kucka. Ovaj 7 postupak sam radila iz prirodnog ciklusa u Jevremovoj kod dr. Milice Ilic, izvadjen je jedan folikul, u njemu pronadjena jedna jajna celija koja se lepo oplodila i sada uziva kod mamice :D
Ljubim vas sve i nikad neodustajte od svojih snove, jel se kad tad ostvare :cao:
Zsuki jedan veliki poljubac za tebe i tvoju curicu :kiss:

Posle 6 godina mukotrpne borbe i 6 neuspelih VTO, ja sam TRUDNA :D jos uvek ne verujem sta mi se desava. Bila sam na UZ 6 nedelja + 1 dan je starost trudnoce, :heart2: kucka. Ovaj 7 postupak sam radila iz prirodnog ciklusa u Jevremovoj kod dr. Milice Ilic, izvadjen je jedan folikul, u njemu pronadjena jedna jajna celija koja se lepo oplodila i sada uziva kod mamice :D
Ljubim vas sve i nikad neodustajte od svojih snove, jel se kad tad ostvare :cao:

Divno :vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::orkestar:

ČESTITAM TEBI I TVOM DRAGOM!!!Želim ti da uživaš u trudnoći,a da ti porođaj bude lak.Divna vest.

BRAVO!!! NEKA VAM JE SA SRECOM!!! CESTITAM OD SVEG SRCA!!! :klap: :klap: :klap: :super: :super: :super: :orkestar: :vatromet: :vatromet: :orkestar:

Lepe moje drugarice!

Samo da vas SVE povucem za nosice i da vam kazem da su one moje akcije ispod cebenceta urodile plodom...

... i da i ja imam jednu bebu u stomaku...

...kao sto cete i vi uskoro imat!!!!:heart::heart::heart:

Samma ČESTITAM VAM!!!DIVNO!Želim ti da uživaš u svakom trenutku trudnoće.Zato si se ti ućutala,a mi se pitamo šta je sa tobom.ŽELIM ŠTO VIŠE OVAKVIH VESTI.SVI POD ĆEBE!!!

Cao svima, iscitala sam svih 570 strana i moram priznati da sam puno toga saznala. Ja pokusavam da zatrudnim vec 3 godine i odlucili smo da idemo na VTO u Kaali. Za sada jos uvek nemam nikakve informacije jer cekam odgovor na prvi mejl pa cu svoja iskustva napisati ovde jer nekome mogu da znace. Ono sto mene zanima je da li neko od vas zna koja je zaista stopa uspesnosti u Srbiji. U clanku Besplatna VT oplodnja kod privatnika pitanje je dana 15.06.2012 je objavljena sledeca tabela

Uspešnost VTO o trošku države u privatnim klinikama
GENESIS NOVI SAD 30,08%
JEVREMOVA BEOGRAD 28,06%
IVANOVIĆ BEOGRAD 25,50%
INTERMEDICUS BIS BEOGRAD 23,21%
MEDICAL CENTAR BEOGRAD 21,21%.
BEOGRAD 14,04%

http://www.24sata.rs/vesti/aktuelno...ja-kod-privatnika-pitanje-je-dana/43963.phtml

A u clanku Vantelesna (in vitro) oplodnja 27. 03. 2012.

Procenat uspešnosti vantelesne oplodnje u državnim i privatnim klinikama u Srbiji
GAK „Narodni front” 45,9 %
GAK „Višegradska” 31,1 %
GAK „Betanija” 26,3 %
Privatna klinika „Jevremova” 47,1 %
Privatna klinika „Intermedicus” 39,3 %
Privatna klinika „Genesis” 37,7 %
Privatna klinika „Beograd” 32 %
Privatna klinika „Ivanović” 31,4 %
Privatna klinika „Medical centar” 28,6 %

http://www.planetazdravlja.com/vantelesna-in-vitro-oplodnja/

Nadja sta da ti kazem sem zadrzi se sto krace na ovom forumu! Sto se tice statistickih podataka nemoj se time opterecivati, mislim da je sve to relativno. Najbitnije je da verujes u tim lekara kojima se prepustas u taj ozbiljan poduhvat. :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back