Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
samma cestitam, zaista divna vest!!!:klap::klap::klap:

koliko razumeh lokica, ti i ja smo tu negde u terminu

lokica 25.12
ja sam 24.12
a ti???

ne znam za vas ali meni je ovaj prvi trimestar prilicno mucan, i nikako da prodje...
mucnine, podrigivanje, gorusica, umor, nervoza....o strahovima necu, tu sam sampion;)
nadam se da idu bolji dani...
ljubac za sve

Samma šta ima da razmišljaš o odeći.Treba da je skineš,a ne oblačiš kad je ovako vruće.Tebe mi nije žao sedi kući i uživaj u gaćicama i nekoj majci.Sigurna sam da kao i sve trudnice šta god da obučeš lepo izgledaš.

Kako bre da sedim kod kuce, a toliko toga se desava napolju...
Salim se, samo sam malo opterecena time da moram lepo da izgledam, a s druge strane sam se jako ulenjila, mrzi me nikte da nalakiram...

samma cestitam, zaista divna vest!!!:klap::klap::klap:

koliko razumeh lokica, ti i ja smo tu negde u terminu

lokica 25.12
ja sam 24.12
a ti???

ne znam za vas ali meni je ovaj prvi trimestar prilicno mucan, i nikako da prodje...
mucnine, podrigivanje, gorusica, umor, nervoza....o strahovima necu, tu sam sampion;)
nadam se da idu bolji dani...
ljubac za sve

moj termin je 26.12. Bas smo se poredjale...
I ja imam gorusicu i blage mucnine, dovoljne da ne mogu da jedem nista normalno. Da mi je neko pricao da cu ziveti na parizeru, ne bih verovala. Jednostavno, sendvici su jedino sto mogu da jedem. I, srecom, voce. Nervozna nisam, valjda sam to ispucala prosli put. Opet, srecom, jer stanje duha apsolutno ne zavisi od nas. Kad te hormoni skopaju, mozes da se slikas. Zato, Mijaki, sterahove pripisi hormonima i jednog dana ces im se smejati. Ti si cudo od hrabrice.
A sad smo valjda usle u cetvrti, pa ce biti lepse...

Devojke da li je neko imao problem posle neuspesnih postupaka sa produzenim krvarenjem?

Da Bubice ja sam imala problem sa produzenim krvarenjem posle zadnjeg neuspelog pokusaja, tako sto mi krene pa stane, pa krene pa stane i taj ciklus je trajao tri nedelje. Vec sledeci se normalizovao i trajao dan duze nego obicno i posle je sve bilo normalno. Nemoj to da te plasi, ja sam uloske ko beba nosila tri nedelje. Nadamo se da ce biti malo vise srece sledeci put. :bye:

Kako bre da sedim kod kuce, a toliko toga se desava napolju...
Salim se, samo sam malo opterecena time da moram lepo da izgledam, a s druge strane sam se jako ulenjila, mrzi me nikte da nalakiram...

Šta ima da mažeš nokte?To nije zdravo u trudnoći.Rodićeš dečaka pa je njemu svejedno što ti nokti nisu namazani.Ja mažem za sve vas koje mrzi.Svaki drugi dan menjam lak,pošto nisam ljubitelj gelova,već klasika lak i aceton.Jedva čekam odmor da prestanem da mažem nokte i da uživam u nekom miniću i šorčiću za tinejdžerke do pola guze.Kosa raščupana i samo lična higijena bez maskare,senke,...Može samo sjaj za usne,ali posle sedam dana.To bi me sad usrećilo.Predlažem mužu da pobegnemo od kuće na more,ali neće posao,posao,....

Zvonci, ako bude decak, pa jos bude voleo fudbal, ti ces biti kriva. Bolje sa devojcicom da biram boju laka!

Bubice, nista ne brini, to se hormoni vracaju u normalu, kako bi bili spremni za jednu slatku bebicu! Sve ce doci na svoje, svaki korak je sve blizi cilju:heart:

E devojke, da vam samo javim da sam bila u Segedinu na prvim konsultacijama. Napisala sam jos jedan mejl DR Zadoriju gde sam mu objasnila da pravim dete vec tri godine i da sam jako nestrpljiva i da ne mogu da docekam da zatrudnim i on mi je zakazao konsultacije u roku od 5 dana. Inace mi je rekao da mi je zakazao konsultacije posle radnog vremena jer je prvi slobodan termin tek u avgustu. Utisci su mi super, on je jako fin i deluje jako strucno i profesionalno. Sestrice ne znaju engleski ali su takodje bile jako fine i nasmejane sve vreme.Konsultacije su trajale skoro dva sata. Pocinjem sa vto u septembru zato sto ce on biti odsutan po nedelju dana sa klinike i u julu i u avgustu pa nismo mogli da se uklopimo ranije zbog mog ciklusa. Najvece iznenadjenje mi je bio cenovnik jer ce ispasti mnogo jeftinije nego sto sam planirala. Njegova procena je da ce sve biti 500.000 huf tj. 1750 eur (ukljuceni hormoni). Imam najnoviji cenovnik pa mogu da ga postavim ukoliko nekoga zanima.

Usput, cestitam od srca svim trudnicama na forumu :)

E devojke, da vam samo javim da sam bila u Segedinu na prvim konsultacijama. Napisala sam jos jedan mejl DR Zadoriju gde sam mu objasnila da pravim dete vec tri godine i da sam jako nestrpljiva i da ne mogu da docekam da zatrudnim i on mi je zakazao konsultacije u roku od 5 dana. Inace mi je rekao da mi je zakazao konsultacije posle radnog vremena jer je prvi slobodan termin tek u avgustu. Utisci su mi super, on je jako fin i deluje jako strucno i profesionalno. Sestrice ne znaju engleski ali su takodje bile jako fine i nasmejane sve vreme.Konsultacije su trajale skoro dva sata. Pocinjem sa vto u septembru zato sto ce on biti odsutan po nedelju dana sa klinike i u julu i u avgustu pa nismo mogli da se uklopimo ranije zbog mog ciklusa. Najvece iznenadjenje mi je bio cenovnik jer ce ispasti mnogo jeftinije nego sto sam planirala. Njegova procena je da ce sve biti 500.000 huf tj. 1750 eur (ukljuceni hormoni). Imam najnoviji cenovnik pa mogu da ga postavim ukoliko nekoga zanima.

Usput, cestitam od srca svim trudnicama na forumu :)

Super drugarice! :super: Postavi cenovnik, ako ti nije problem, bas me interesuje sta da planiram, ako mi u septembru ne uspe treci pokusaj. :bye:

Vesnicice nadam se da ti nece trebati ali evo:

Prva konsultacija sa ultrazvukom 25.000 huf - 87 eur
Kompletna ivf 355.000 huf - 1242.52 eur
ISCI 12.000 huf - 420.01 eur
Meni je dr rekao da ce mi hormoni izaci oko 150.000 huf - 525.01 eur

Kod mene su svi hormoni ok tako da verujem da je to neka mala doza. Inace mi je rekao da gledaju da daju sto manje hormona i da planira da mi napravi 6-7 jajnih celija jer su hormoni losi po organizam. To bi neko trebalo da objasni i nasim doktorima posto sam u nasim bolnicama upoznala zenice sa 20 jajnih celija iako vracaju samo tri a nema mogucnost zaledjivanja.

Embrione vracaju cetvrti dan.

Cenovnik je od 1.2.2012. Kad dodjes na prvu konsultaciju daju ti da potpises cenovnik tako da kasnije ne dolazi do promena. Na zalost cenovnik je na madjarskom a posto ja idem prvi put ne znam koje su ostale stavke.

E da i ne trazi tako cesto analize na hlamidiju, hiv, sifilis i druge gluposti sto me je dosada kostalo brdo para jer kaze da veruje supruznicima koji idu na ivf da se ne varaju :) Mislim da sve te analize vaze godinu dana

Vesnicice nadam se da ti nece trebati ali evo:

Prva konsultacija sa ultrazvukom 25.000 huf - 87 eur
Kompletna ivf 355.000 huf - 1242.52 eur
ISCI 12.000 huf - 420.01 eur
Meni je dr rekao da ce mi hormoni izaci oko 150.000 huf - 525.01 eur

Kod mene su svi hormoni ok tako da verujem da je to neka mala doza. Inace mi je rekao da gledaju da daju sto manje hormona i da planira da mi napravi 6-7 jajnih celija jer su hormoni losi po organizam. To bi neko trebalo da objasni i nasim doktorima posto sam u nasim bolnicama upoznala zenice sa 20 jajnih celija iako vracaju samo tri a nema mogucnost zaledjivanja.

Embrione vracaju cetvrti dan.

Cenovnik je od 1.2.2012. Kad dodjes na prvu konsultaciju daju ti da potpises cenovnik tako da kasnije ne dolazi do promena. Na zalost cenovnik je na madjarskom a posto ja idem prvi put ne znam koje su ostale stavke.

E da i ne trazi tako cesto analize na hlamidiju, hiv, sifilis i druge gluposti sto me je dosada kostalo brdo para jer kaze da veruje supruznicima koji idu na ivf da se ne varaju :) Mislim da sve te analize vaze godinu dana

Hvala na detaljnom izvestaju!!! :bye:

Cao,
ja sam nova na forumu iako sam verovatno procitala sve vase postove od pocetka teme. :)
Jedna sam od mnogih koje su u postupku VTO, ali ne u Srbiji i posle svih hormonskih injekcija, cestih ultrazvuka i vadjenja krvi danas primam zadnju injekciju pa prekosutra na aspiraciju...
Hvala svima na korisnim savetima i tome sto ste uvek pozitivne cak i kad je najteze.

Pozdrav svima! :)

Cao,
ja sam nova na forumu iako sam verovatno procitala sve vase postove od pocetka teme. :)
Jedna sam od mnogih koje su u postupku VTO, ali ne u Srbiji i posle svih hormonskih injekcija, cestih ultrazvuka i vadjenja krvi danas primam zadnju injekciju pa prekosutra na aspiraciju...
Hvala svima na korisnim savetima i tome sto ste uvek pozitivne cak i kad je najteze.

Pozdrav svima! :)

Bibo puno srece prekosutra, drzim ti palceve i da se sto krace zadrzis na ovom forumu i predjes na onaj sladji i lepsi za trudnice!!! :)

Dobrodosla, Bibo, i ja ti isto zelim: da se sto krace zadrzis na ovom delu foruma :heart:

Sve vas ljubim i zelim svima da se djuture selite na temu o trudnicama sto pre. A novim trudnicama cestitam, vidim ima ih dosta jos iz mog vremena pa mi je bas drago: Mrvinica, Heart, Mijaki draga, Samma, Lokica, crna ovcice i ostale, sve vas :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back