mrvinica
Zainteresovan član
- Poruka
- 270
Drage forumasice prvo veliki pozdrav i zagrljaj... ja zavrsih stimulaciju...
ako se izuzme galon suza i toliko vode u meni...kao da je i nije bilo
Aspiracija mi je u ponedeljak...pa onda sta nam Bog da!
Za sada gomila folikula razlicitog statusa zrelosti i dobar endometrijum...bolje nego prvi put..!!!!
Moji doktori su Goca Ivanovic i Biljana Popovic...u jednoj reci moj komentar je - korektno - imala bih puno toga da zamerim, posle neuspele VTO, ali definitivno nist apo pitanju strucnosti te sam opet birala njih i nadam se da ce mi u sledecem krugu umesto stimulacije voditi trudnocu..
Imam puno drugarica kao sto i medju nama ima dobrih i losih iskustava svuda...udjes u bolnicu dopadne ti se i tu ostanes da se pomolis eto... ako ce se desiti moze i u senu!!!
Navijam za sve vas od srca!!!!
Sukice, Cicak dajte malo reci hvale!!!!
Sama? Mrvinice?Ofi?
Devojke pisite ko ceka betu da malo navijamo ajde ajde!!!!
Jaooooooooo ivkicccccccccc, pa to je bas lepo. I od sveg srca navijamo za tebe. Bez stresa, opustano, i sve ce biti kako treba. Napokon, da nam otvoris sezonu. Nista manje nego duplu ili troduplu. Nemam nista protiv, ti odluci. Zamisli zelju i srecno.
... ja zavrsih stimulaciju...

-toliko o njegovoj upućenosti... 
i sama sam sebi smešna ali zveknulo me, još manje od 10ak dana...

nego uzivaj u tome i samo osmeh

ali dobro... to ja da vas pripremim, sama, ivka, papadaj, vesna, mrvice, hrčak... i sve ostale... očekujem vas kroz par meseci na kutku, nema izgovora!!! 
Eto istovremeno smo pisale,mozda ti je promakla poruka namenjena tebi... Mislicemo na tebe svi.... samo jos par dana MAMICE ! 

Pa ovo je strašno. Dočekaću četrdesete neoplođena ako ne ubrzaju proceduru!