zvoncica36
Primećen član
- Poruka
- 956
Zvoncice... to za kupanje i menjanje pelena, i ja sam se zapitala isto
A sto se tice hormona, jesmo svesne, ali sta da radimo ako tako mora da bude...
Meni je posle tih 6 VTO trebalo bar jedno 2-3 godine da ocistim organizam i da se vratim u "normalno" stanje
Imala sam utisak kao da su mi postavljali "bombe" u organizam... I da mi je posle svega toga stalno nesto falilo. Znam da mi je cirkulacija bila jako losa, noge nisam mogla da zagrejem... A i dugo sam posle toga vodila rat sa bakterijama, kandidom i ostalom gamadi... Imunitet mi je bio ravan nuli. A i sada je za nijansu bolji![]()
Znam o čemu pričaš.Ja sam još uvek kao tempirana bomba.Krenula sam na akupunkturu i dijagnoza hladno telo.Inače imam lošu cirkulaciju.Imunitet nemam pojma mislim da je ok.Imam,tj.nemam ni malo sala pa dr.misli da samim tim i hormoni nisu ok.NEKAD SAM MISLILA DA NEŠTO ZNAM,A SAD SAM SIGURNA DA NEMAM POJMA! Rešenje našeg problema je se.s i ništa više!Što više istog i urodiće plodom.

Na prvo čitanje ste me osvojile pozitivnom energijom i hvala vam na tome. Ja sam očekivala da su osobe koje su u istoj muci kao ja jednako depresivne kao ja
, kad ono - ne lezi vraže! Neću sad da dužim, čekam da mi ovaj post prođe kontrolu
, pa da se slatko ispričamo! Vidimo se kasnije! 
Pozdrav!
bidimo dobre

mmmmmmmmmm uzivajte,opustite se i dajte masti na volju ggggrrrrrrrrr
Pozdravčić!