Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Izgleda da me ovde jedino Zvonce razume.Nisam ja Nado posle 4 nesupele VTO napravila propust jer znam da treba da idem 2 dan ciklusa ali je on zakazao tada kada je zakazao, uz moju izricitu napomenu kada treba da dobijem.Nemam pojma zasto tako branis Zadorija ali OK to je tvoje pravo.Nije tvoje pravo da pretpostavljas da sam JA napravila propust bez mogucnosti da je gospodin savrseni pogresio ovaj put.
Nije vazno, jesam osetljiva i nije mi se svideo.Necu da se raspravljam niti da obrazlazem svoja osecanja.CMOK

Izgleda da me ovde jedino Zvonce razume.Nisam ja Nado posle 4 nesupele VTO napravila propust jer znam da treba da idem 2 dan ciklusa ali je on zakazao tada kada je zakazao, uz moju izricitu napomenu kada treba da dobijem.Nemam pojma zasto tako branis Zadorija ali OK to je tvoje pravo.Nije tvoje pravo da pretpostavljas da sam JA napravila propust bez mogucnosti da je gospodin savrseni pogresio ovaj put.
Nije vazno, jesam osetljiva i nije mi se svideo.Necu da se raspravljam niti da obrazlazem svoja osecanja.CMOK
Ofi, sledi svoj instikt...ko zna zasto je to dobro! nekad kad nesto ne krene "ko po loju" zavrsi se fantasticno:),,nikad se ne zna,,sve smo osetljive kad krenemo na vto(bilo koja da je po redu),jer sve emocije i zelje ,nadanja i htenja,prodje u 10 min.koliko vidis dr na uz,da bi ti odredio dalju terapiju,,,a ti posle 24 h lupas glavu do sledeceg susreta s njim,,Zvonci ti je lepo napisala..kako se kome zalomi...evo Oxi dobila kaficu posle punkcije!!:)super,,,kod nas broje minute kad ces pre osloboditi krevet,,,,tako da zeeelimm ti sve najbolje i da se sto pre radujemo ovde na forumu tvojoj veeeeelikkkoj betiiiiii!

Draga Ox bravo za preskakanje prvih prepreka :super::super::super:
sada malo pazi jajnike i mazi stomacic za sto bolji et :heart::heart::heart:

uf,da znas da sam uz veliku ushicenost preskocila prvu prepreku,tako sam bila uzbudjena jutros kao da mi je prva punkcija a ne 5-ta,
odmaram ceo dan,stomak mi je jako napet i pri svakom naglom pokretu osetim bol,a da ne pricam da ne dolazim i wc-a,mada,
nije ni cudo koliko sam tecnosti popila od jutros..no dobro,nadam se dobrom a tebi drzim fige za veliku betu,bas sam uzbudjena,prvi put ucestvujem
u diskusijama na ovu temu i radujem se kao za sebe..poljubac i sve najjjj;-))

oficiruso draga moja, ja te u potpunosti razumem... Hej bre, za moj novac necu da cekam nikoga a pogotovu ne napolju... Necu da pricam sa sestrama vec sa doktorom, necu da ne znam nista o postupku... Ocekujem iskrenost i transparentnost, ocekujem ljudski pristup i individualan tretman... Jedino sto ne ocekujem je uspeh postupka, jer na zalost u ovom njihovom poslu ne prodaju prozivod vec uslugu, ali izgleda nikako to da shvate...:besna::besna::besna::besna::besna::besna:
ali svejedno, ljubim ja tebe, nisu takvi ljudi vredni nerviranja

Oficirušo, imaš moju podršku i nadam se da ćeš doći do istog cilja do kog sami ja došla. Nekad je put manje trnovit, a nekad više. Mislim na tebe.
Oxi, mazi svoj stomačić i veruj u svoje emriončiće!!!
Ivka, jedva čekam novi vatromet!!!
Zvonči :cmok:
Pozdrav za sve cure!!!!

oficiruso draga moja, ja te u potpunosti razumem... Hej bre, za moj novac necu da cekam nikoga a pogotovu ne napolju... Necu da pricam sa sestrama vec sa doktorom, necu da ne znam nista o postupku... Ocekujem iskrenost i transparentnost, ocekujem ljudski pristup i individualan tretman... Jedino sto ne ocekujem je uspeh postupka, jer na zalost u ovom njihovom poslu ne prodaju prozivod vec uslugu, ali izgleda nikako to da shvate...:besna::besna::besna::besna::besna::besna:

Zadori je uvek iskren prema pacijentima i on je taj sa kim razgovaramo.Zato sam i napisala da su sestre manje bitne,ali su i one ok.prema meni bile.On je kao covek prema meni bio ok.Ali svi mi treba da nadjemo odgovarajuceg isto kao i cipele kad trazimo.Nadam se da ce tako i biti.Da li si ti cula nesto o klinici u Brnu?Da li znas nekog ko je tamo radio vto?

Potpuno si u pravu. Ne moram nista da dodam. Ofi, precrtaj i guraj dalje!

Ja sam danas bila na kontroli i sve je ok bebe prave žurku u stomaku, jedna sedi drugoj na glavi :D. Super napredujemo imamo 600g, ne zaostaju u razvoju iako su u pitanju blizanci.

He, he, manguparija bebeca! Milice, ljubice, srecice, pomazi ih za nas malo!

Ja sam danas imala jezivo probadanje sa desne strane stomaka, a onda sam se gotovo onesvestila u prodavnici. Uzasan osecaj, to padanje mraka na oci. Pomogla mi je jedna divna zena, nikad mi niciji glas nije prijao kao njen.
Probadanje se posle nastavilo jos 1-2 sata i proslo, samo je stomak jako naduven. Mislim da su u pitanju creva, ali toliko me to uplasilo da vam ne mogu opisati. BAs sam se pretvorila u zastrasujucu kukavicu.

Bubamaro, dobro dosla. Imas na sajtu rzzo spisak analiza, a ima i na ovom forumu. Takodje, tvoj gisa sve zna, pa ce ti i napisati sve upute.

Ivka, Ox, mnogo sam usamljena u ovoj ranoj trudnoci, pa vucem za nos da mi se prikacite!

Zadori je uvek iskren prema pacijentima i on je taj sa kim razgovaramo.Zato sam i napisala da su sestre manje bitne,ali su i one ok.prema meni bile.On je kao covek prema meni bio ok.Ali svi mi treba da nadjemo odgovarajuceg isto kao i cipele kad trazimo.Nadam se da ce tako i biti.Da li si ti cula nesto o klinici u Brnu?Da li znas nekog ko je tamo radio vto?
Zvonce, ako se ne varam jedna devojka sa foruma Kutak je u Brnu radila, mislim da joj je nick Masha UK. Ona se vec uveliko i porodila, slucajno sam bila nabasala na njenu pricu. Mozda ce Milica moci nesto vise da ti kaze o tome, ona je tamo upucenija, ili probaj da nadjes njenu pricu. Ja ako nadjem, poslacu ti link.

zlobnice, super za bebce!!!! :klap: mi smo u sredu bili na kontroli, i naš bebac super napreduje, dr je prezadovoljna, sve ide po planu... dugački smo 34cm, teški 710 grama... :heart: samo što je on ceo dan bio živahan, mrdao se, šutirao, a kada smo otišli kod dr, onda je spavao i to sa rukicom preko lica, tako da nismo uspeli da ga vidimo, i dr nikako nije mogla da ga probudi.... a mi još poveli moju mamu da ga vidi!!!! :D
svim devojkama u postupku držimo fige, pratimo vas svaki dan, samo što se ne javljamo tako često!!!! :bye::heart:

zlobnice, super za bebce!!!! :klap: mi smo u sredu bili na kontroli, i naš bebac super napreduje, dr je prezadovoljna, sve ide po planu... dugački smo 34cm, teški 710 grama... :heart: samo što je on ceo dan bio živahan, mrdao se, šutirao, a kada smo otišli kod dr, onda je spavao i to sa rukicom preko lica, tako da nismo uspeli da ga vidimo, i dr nikako nije mogla da ga probudi.... a mi još poveli moju mamu da ga vidi!!!! :D
svim devojkama u postupku držimo fige, pratimo vas svaki dan, samo što se ne javljamo tako često!!!! :bye::heart:

Beba se postidela pošto je došla i baka!

Devojke evo malo izvestaja posle jucerasnje punkcije:supe..
Jutros oko 10h me zvao biolog,dobili smo 10 j.celija:super:
sve su ih oplodili icsi metodom..
Kaze da je njih 8 dobrih i nastavice da ih prate kako se dele:worth:
u utorak 8.nov mi je transfer u 10h,stim sto suprug treba da bude u klinici
9:45 da bi dao jos jedan uzorak sperme koji ce mi ubrizgati u matericu
pre samog transfera sto su mi uradili vec jednom posle punkcije,tj.oni
to nazivaju ispiranje.
Na meni je samo da se molim dragom Bogu da sve bude u redu:bye:
:cmok2::cmok::zag:

Devojke evo malo izvestaja posle jucerasnje punkcije:supe..
Jutros oko 10h me zvao biolog,dobili smo 10 j.celija:super:
sve su ih oplodili icsi metodom..
Kaze da je njih 8 dobrih i nastavice da ih prate kako se dele:worth:
u utorak 8.nov mi je transfer u 10h,stim sto suprug treba da bude u klinici
9:45 da bi dao jos jedan uzorak sperme koji ce mi ubrizgati u matericu
pre samog transfera sto su mi uradili vec jednom posle punkcije,tj.oni
to nazivaju ispiranje.
Na meni je samo da se molim dragom Bogu da sve bude u redu:bye:
:cmok2::cmok::zag:

Sjajno OX,srecno!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.