Cranberry
Primećen član
- Poruka
- 875
Joj, znam sve...tako sam i ja bila u strahu da ne krene nesto kako ne treba, pa sam se plasila i da se hvalim i da se radujem...a ko ce izdrzati da prodje 3 meseca?! Na kraju sam rastrubila svima vrlo brzo, pa kud puklo...Pandice, Ovčice, Maro, ciklama hvala vam cure.....ja i dalje ne mogu da verujem, kaže moja mama verovaću kad vidim bebu
Ikice, evo danas u zoru sam bila na ultrazvuku, sve sa dragim![]()
i i i i videli smo našu malu mrvicu, tj mrljicu ahahahahahahah još je suviše mala da se bilo šta vidi, kaže dr, ali eto bar znamo da je na dobrom mestu ušuškana u materici... za 10 dana idem ponovo da se utvrdi srčana radnja! jako sam nestrpljiva, sve bih da razvičem svetu da ću biti mamica, ali ne smem dok ne budem potpuno sigurna da je sve u redu...
![]()
Malo malo pa sam se setila one price "U cara Trojana kozije usi" - moram da kazem, il' cu da puknem. Posebno mi je bio merak da saopstavam onim kretenima sto su me godinama ispitivali i razvlacili. A kevi sam dala dozvolu da trubi po komsiluku, tim njenim babama sto su se jako "brinule" dal' sam trudna, zasto nisam i kad cu.
i i i i videli smo našu malu mrvicu, tj mrljicu ahahahahahahah još je suviše mala da se bilo šta vidi, kaže dr, ali eto bar znamo da je na dobrom mestu ušuškana u materici... za 10 dana idem ponovo da se utvrdi srčana radnja! jako sam nestrpljiva, sve bih da razvičem svetu da ću biti mamica, ali ne smem dok ne budem potpuno sigurna da je sve u redu...
......mogu da zamislim samo kako si srecna!!!!!!!!!!!! uzivaj draga,