Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bogte, kakva divna divna diiiiiiiiivna vest!!!!!!! Sukice nasa draga, danas si me usrecila nevidjeno, pa iako se ne znamo licno, ja ti zelim sve sto bi i nekom svom najrodjenijem pozelela: da ti trudnoca prodje kao po knjizi, da uzivas uzivas uzivas i samo uzivas ovih 9 meseci:heart::heart::heart::heart:
ma ne znam sta bih vise smisleno napisla, nema reci kojima se moze izraziti velika radost :vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::vatromet::orkestar:

Sad cemo tvoju pricu da pricamo ovde kao legendu, kad neka od nas posustane na trenutak :heart: da se cuda i lepe stvari ipak desavaju

Ziva bila 100 godina, sad je tvoj momenat za uzivanje :klap:

Zsuki cestitam ti od srca! I meni su suze krenule od srece. Tvoja prica je zaista za ne poverovati. Eto sada i nama ostaje tracak nade da mozemo uspeti prirodno! Izgleda da je beba stvarno cekala prsten:zcepanje:

Zsuki jel ti to prvi ciklus nakon VTO?

da odmah nakon poslednje VTO! Evo sad sam pričala sa Zadorijem, baš se obradovao! pitao me čak da li želim na prvi uz kod njega :heart:

i on kaže da posle stimulacije u sledećem ciklusu jajnici još rade punom parom, pa je verovatno i zbog toga, mada ja kažem da je to zbog prstena i mog smirenog srećanog psihičkog stanja! preporučio mi je da pijem femibion i magne b6, i da mi nisu potrebni progesteronski preparati. Sledeće nedelje već mogu na uz!!!!!

zsukice :heart: CESTITAM TI.....bravo za cuda koja se ipak desavaju :worth:
ali posle 5.vto nemogu da verujem....hvala Bogu!!!!
sta je tvoj dragi toliko cekao, sto te ranije nije zaprosio,tolike pare ste dali za vto...a bebac doso prirodno :zcepanje::zcepanje:
zelim ti laku i opustenu trudnocu,uzivaj i mazi nam taj stomacic :cmok::cmok2:

e pa drage devojke moje....mislila sam da ovo nikad u životu neću napisati JA SAM TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETA 646,8

TRESU MI SE RUKE, SUZE CURE, SAMO BULJIM U TEST TRUDNOĆE I U REZULTATE BETE.... kasni mi menstruacija već nedelju dana, ali mislila sam da ću dobiti na 35 dana kao i obično....međutim ništa. na dan kada sam trebala da dobijem mecu, imala sam neke tačkice, ali ne i krvarenje. I lepo ja ti danas ujutro uradim piš piš test kad ono dve linije. tanjušne ali dve. sat vremena nisam mogla da ustanem sa wc-a. i onda otišla da vadim betu i progestreon. I beta 646 progesteron 20,64 ng/mol

drage moje ko može nek cugne rakijicu za moje čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zsuki draga šta da ti kažem , ulepšala si mi dan. Svima nam s vremena na vreme treba neko čudo da bi nam dalo snage da nastavimo sa borbom. Ti si izgleda naše malo čudo, naša legenda koju ćemo prepričavati ovde na forumu dok ti budeš ljubila tvoje čedo...ja ti od srca čestitam i želim školsku trudnocu...kiss draga...:vatromet::vatromet::vatromet::orkestar::orkestar::orkestar:

Paralijan, lokice hvala vam drage moje! nećete mi verovati ali nacrtala sam čika glišu na stomak, kako bih mi postalo jasnije šta se upravo desilo. jako je sladak :heart: :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

i Zadori je reako pa što te nije ranije zaprosio! hebeš pare, verovatno je ovo bio pravi trenutak za mene!!!! jedva čekam uz, da vidim da li je sve u redu!!!!!!

e pa drage devojke moje....mislila sam da ovo nikad u životu neću napisati JA SAM TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETA 646,8

TRESU MI SE RUKE, SUZE CURE, SAMO BULJIM U TEST TRUDNOĆE I U REZULTATE BETE.... kasni mi menstruacija već nedelju dana, ali mislila sam da ću dobiti na 35 dana kao i obično....međutim ništa. na dan kada sam trebala da dobijem mecu, imala sam neke tačkice, ali ne i krvarenje. I lepo ja ti danas ujutro uradim piš piš test kad ono dve linije. tanjušne ali dve. sat vremena nisam mogla da ustanem sa wc-a. i onda otišla da vadim betu i progestreon. I beta 646 progesteron 20,64 ng/mol

drage moje ko može nek cugne rakijicu za moje čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cestitam draga, pa to su divne vesti!!!!!!!!!!!!!!!Ljubim te puno , puno!!!

Paralijan, lokice hvala vam drage moje! nećete mi verovati ali nacrtala sam čika glišu na stomak, kako bih mi postalo jasnije šta se upravo desilo. jako je sladak :heart: :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

i Zadori je reako pa što te nije ranije zaprosio! hebeš pare, verovatno je ovo bio pravi trenutak za mene!!!! jedva čekam uz, da vidim da li je sve u redu!!!!!!

:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje: moraće i moj mene da zaprosi........možda je to novootkrivena terapija za sterilitet.......

Cao svima! Samo da vam se javim. Nervoza je prosla jer je odluka donesena: zbog glupog FSH necemo preko fonda, u septembru na VTO privatno, znam kod kog lekara i u koju apoteku po lekove. ETO
U Ns u Rumenačkoj ima apoteka,ako ne sme javno,na p.p. ti šaljem naziv i broj tl. definitivno najjeftiniji lekovi.ja tamo uvek kupujem,iako nisam na toj strani.

Jedino je sa spiska iskljucena klinika Ivanovic, ne zadovoljavaju uslove.
A ko ti je to rekao das oni ne zadovoljavaju uslove???Mislim,jeste da sam rad dotične dr šibala gde sam stigla zbog njenog stava prema pacijentima,ali ti ga baš pretera.Nisu na spisku jer ne mogu više da primaju-prebukirani.

:worth:za svaku pohvalu i čestitku ZSUKI MAAAAJSTOREEEE!!:ok:nek ti je školska i lagana trudnoća.Sve najbolje,od:heart:ti želim.Hvala milom Bogu na takvom blagoslovu!:hej:NAAAPRED ZSULE :hej:
dobro je neko rekao, čekao bebac prsten!!!!
:whistling: mislim da sam to ja ;)

WOOOWWWWW C E S T I T A M!!!!! To Zuleeee!!!! Nemas pojma kako si me obradovala!!! Ulepsala si mi ceo dan!!!!! Ma super je to bebac cekao je da sve bude po zakonu. Nemas pojma koliko si me obradovala!!!!!! Zelim ti najdosadniju skolsku trudnocu!!!!!

Jaaaooj ja moram joas malo da pisem, Zule stvarno divne vesti, mnogo mi je drago, ma nemogu da ti opisem, a Zadori bi mogao bar jedno 3 uzv da ti uradi dzabe. Ma svaka cast i tvom vereniku :-D nego kazi mi kako je on reagovao?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back