Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je istina ovo da RZZO upucuje zene na VTO samo u drzavne ustanove, onda su to jako lose vesti. Ionako su bile guzve nevidjene, ne mozes da docekas da udjes u postupak, a tek sad ako ovo bude....ccc, majko mila, ima da naprave krkljanac. Bas me interesuje koji je genije to smislio.
Uh, uh...nadam se da su dezinformacije.

Sto se tice lekara odabrala sam Gocu Ivanovic, ulila mi je poverenje, a ja sam se par puta opekla sa dr-a pa im i ne verujem tako lako.
Sto se tice apoteke,nisam sigurna da to sme da se pise na forumu (reklama?), ova je odlicna, najjeftiniji su sa lekovima za VTO i JAKO profesionalni i fer po pitanju istih (iskustvo prijateljice), ako nekom treba neka mi posalje PP

Netacna informacija, RZZO i dalje radi po starom i bez ikakvih izmena. Jedino daje mogucnost izbora druge klinike , zbog godisnjih odmora do septembra. Danas sam bila, na overu resenja. Tako da imam naj svezije informacije...

Nije mi cilj bio da unesem pometnju.
Informacija je tacna i trebalo bi da se odnosi na one koje ce se tek upustiti u proces a ne na one koje su usle u postupak.
Kao sto rekoh zelim vam svu srecu sveta i nemirnu decicu ;)

Ja sam pocetkom 2011 skupljala papire za vto i u socijalnom su mi rekli da ne mogu da odaberem kliniku Ivanovic i jos neke dve privatne klinike (zaboravila sam koje) zbog preterane guzve koja se napravila. Ali ja sam ionako pikirala na Genesis, pa se nisam preterano udubljivala, tamo je moglo. Mozda i sad zbog guzve ne moze kod Ivanovica?

Naravno da nije smak sveta, ali će to doneti sa sobom još veće gužve, još više će se čekati na red, pretpostavljam d aće i dr biti napetiji, raditi brže....sve mi je to negativno, zato iskreno mislim da ovo nije tačno.

e pa drage devojke moje....mislila sam da ovo nikad u životu neću napisati JA SAM TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETA 646,8

TRESU MI SE RUKE, SUZE CURE, SAMO BULJIM U TEST TRUDNOĆE I U REZULTATE BETE.... kasni mi menstruacija već nedelju dana, ali mislila sam da ću dobiti na 35 dana kao i obično....međutim ništa. na dan kada sam trebala da dobijem mecu, imala sam neke tačkice, ali ne i krvarenje. I lepo ja ti danas ujutro uradim piš piš test kad ono dve linije. tanjušne ali dve. sat vremena nisam mogla da ustanem sa wc-a. i onda otišla da vadim betu i progestreon. I beta 646 progesteron 20,64 ng/mol

drage moje ko može nek cugne rakijicu za moje čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

e pa drage devojke moje....mislila sam da ovo nikad u životu neću napisati JA SAM TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETA 646,8

TRESU MI SE RUKE, SUZE CURE, SAMO BULJIM U TEST TRUDNOĆE I U REZULTATE BETE.... kasni mi menstruacija već nedelju dana, ali mislila sam da ću dobiti na 35 dana kao i obično....međutim ništa. na dan kada sam trebala da dobijem mecu, imala sam neke tačkice, ali ne i krvarenje. I lepo ja ti danas ujutro uradim piš piš test kad ono dve linije. tanjušne ali dve. sat vremena nisam mogla da ustanem sa wc-a. i onda otišla da vadim betu i progestreon. I beta 646 progesteron 20,64 ng/mol

drage moje ko može nek cugne rakijicu za moje čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ČESTITAM!Popiću ja vino to je jedino što mogu da cugnem.Rekla sam da se više neću javljati,ali tebi MORAM da čestitam.Želim ti laku i bezbrižnu trudnoću!SVE NAJBOLJE!!!

Zsuki draga, pa mislim da si nas ve šokirala!!!! Jaaaako si me obradovala, ali sam se uz to pitala da li sam nešto pogrešno shvatila, ukapirala....Ovo je najlepši šok u skorije vreme!
Žao mi je što ne mogu da cugnem u vaše ime, ali moram čuvati bebice, pa da vozamo bebice po keju!!!
Juhuuuuu
:vatromet::orkestar::vatromet::orkestar::vatromet::orkestar::vatromet::orkestar::vatromet::orkestar:

:vatromet::klap::orkestar:

Sukice nasa draga, to je jos jedan dokaz da je zivot jedno veliko cudo i da sreca uvek prati hrabre!

Zelim ti ono sto sam i sebi zelela tokom cele trudnoce- samo srecu, zdravlje i radost!
Ljubimo vas Pavlicak i ja, do neba i korak dalje(sto kaze nasa Vodolijica)!
Mislim da je ovo pravi dan za zurku na forumu, zato hajdemo cure - ZURAJA ZA NASU SUKICU NEKA POCNE!!!

:zurka::zurka::zurka:

Hvala ti zvončice, i dalje ne mogu da verujem! a što se ne bi javljala, da li sam nešto propustila?? da li si se pokačila sa nekom od nas? samo ti piši, to ti je pravo i obaveza ahahahahhahhahhahha
ljubim te.

TVOJA TRUDNOĆA MI JE ULEPŠALA LETO,ZADORI JE SAD SAMO MOJ!Danas sam ga zvala za septembar da ga rezervišem.Vidim da je kod vas kućna radinost urodila podom,a to je najlepše i najbolje.Pare sad za dečiju sobu da trošite.Možda ih ima više!Nisam se kačila sa ženama,nego se bunim kad su muškarci loši,ali to sam ja volim da nas maze i paze.UŽIVAJ!!!

TVOJA TRUDNOĆA MI JE ULEPŠALA LETO,ZADORI JE SAD SAMO MOJ!Danas sam ga zvala za septembar da ga rezervišem.Vidim da je kod vas kućna radinost urodila podom,a to je najlepše i najbolje.Pare sad za dečiju sobu da trošite.Možda ih ima više!Nisam se kačila sa ženama,nego se bunim kad su muškarci loši,ali to sam ja volim da nas maze i paze.UŽIVAJ!!!

ahahahahahahahahahahahhaa, luda ženo! evo sad pokušavam da ga dobijem, ali ima embiotransfere, hoću da mu javim da se više ne vidimo i da sad svu pažnju posveti tebi i oficiruši!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back