Cao svima! Samo da vam se javim. Nervoza je prosla jer je odluka donesena: zbog glupog FSH necemo preko fonda, u septembru na VTO privatno, znam kod kog lekara i u koju apoteku po lekove. ETO
Bice sve u redu,ETO!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao svima! Samo da vam se javim. Nervoza je prosla jer je odluka donesena: zbog glupog FSH necemo preko fonda, u septembru na VTO privatno, znam kod kog lekara i u koju apoteku po lekove. ETO
Nadalice draga, evo i mi se svi zajedno sa tobom nadamo da ce ti biti sretno u septembruZnam!! Mora!!
Na kog dr je pala odluka?
e pa drage devojke moje....mislila sam da ovo nikad u životu neću napisati JA SAM TRUDNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BETA 646,8
TRESU MI SE RUKE, SUZE CURE, SAMO BULJIM U TEST TRUDNOĆE I U REZULTATE BETE.... kasni mi menstruacija već nedelju dana, ali mislila sam da ću dobiti na 35 dana kao i obično....međutim ništa. na dan kada sam trebala da dobijem mecu, imala sam neke tačkice, ali ne i krvarenje. I lepo ja ti danas ujutro uradim piš piš test kad ono dve linije. tanjušne ali dve. sat vremena nisam mogla da ustanem sa wc-a. i onda otišla da vadim betu i progestreon. I beta 646 progesteron 20,64 ng/mol
drage moje ko može nek cugne rakijicu za moje čudo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala ti zvončice, i dalje ne mogu da verujem! a što se ne bi javljala, da li sam nešto propustila?? da li si se pokačila sa nekom od nas? samo ti piši, to ti je pravo i obaveza ahahahahhahhahhahha
ljubim te.
TVOJA TRUDNOĆA MI JE ULEPŠALA LETO,ZADORI JE SAD SAMO MOJ!Danas sam ga zvala za septembar da ga rezervišem.Vidim da je kod vas kućna radinost urodila podom,a to je najlepše i najbolje.Pare sad za dečiju sobu da trošite.Možda ih ima više!Nisam se kačila sa ženama,nego se bunim kad su muškarci loši,ali to sam ja volim da nas maze i paze.UŽIVAJ!!!
Cvrle, Matorka, Ikice hvala vam.... 5 vantelesnih......i onda bummm prirodno! dobro je neko rekao, čekao bebac prsten!!!!