Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan svima!
Saljem svima puno, puno pozitivnih vibracija, nesto sam bas leeeepo raspolozena i euforicna, pa hocu da podelim sa vama!
Mali cicak, sta ces lepse od laganog izlezavanja dok se Mrvicak polako ucvrscuje...
BET je napisala nesto predivno, sigurno nam je svima dolilo jos snage...

Jaoj zene,ludim.Opet sam juce krvarila jako,sveza krv!***,uvek meni nesto specificno mora da se desava.Posto sam zadnju mens.dobila 3 aprila,a prosli put prokrvarila 3.juna i zaglavila u bolnicu,i sad opet 3 jula.Pa majku mu necu valjda da se traumiram svakog treceg u mesecu.Sutra idem na ultrazvuk,valjda su bebani dobro!Uh.Mukama nikad kraja.

Jaoj zene,ludim.Opet sam juce krvarila jako,sveza krv!***,uvek meni nesto specificno mora da se desava.Posto sam zadnju mens.dobila 3 aprila,a prosli put prokrvarila 3.juna i zaglavila u bolnicu,i sad opet 3 jula.Pa majku mu necu valjda da se traumiram svakog treceg u mesecu.Sutra idem na ultrazvuk,valjda su bebani dobro!Uh.Mukama nikad kraja.

Mislila sam kad se dođe u taj stadium da nema više briga...ali vidim brige do samog porađaja, a onda nastaje druga vrsta briga.
Šta dr kažu, zašto dolazi do krvarenja? Ljubimo te i uz tebe smo, biće sve ok!

Matorka,idem sutra na ultrazvuk.Ne znaju ni oni.Znam da neke zene krvare u trudnoci u vreme kad bi dobile menstruaciju da nisu trudne.Nemam pojma,ja se jadna nadam da je to i da su bebe dobro.Ma ovo je pakao i haos.Samo i dalje neizvesnost,strepnja,ludilo.Nadam se da ce bebe biti sutra dobro,ako su prezivele proslo krvarenje valjda ce i ovo.Uh.
Pisem vam ovo,cisto da znate sta sve postoji.Ne znam.UH!
Pozdrav !:heart:

Padar nemoj da se sekiras, moja sestra je krvarila do 4 meseca, posto ona nema bas i neke cikluse uvek je dobijala na vreme i nije znala da je trudna do 4 meseca, znaci moguce je krvarenje u vreme neocekivanog ciklusa svaki mesec.

Bila u klinickom centru na uz i bebe su u redu,jedna trlja nosic rukom a druga se izbuljila.Stalno me boli kad mokrim a urin 3 puta proveravan i sve u redu.Kazu ne valja brusnicu da pijem vise.Pijem kamilicu a i toliki caj ne znam dal valja.

Suncokretu, bas mi je zao. Da li je to konacan znak neuspeha ili jos postoji neka sansa da se malo nadamo?

Padar, samo hrabro. Vidis da nema pravila: ja nisam uopste krvarila pa su mi dve bebe otisle, a ti krvaris svakog treceg u mesecu i eto ih jos na sigurnom. A u pravu si za stres. Ja sam mislila da posle pozitivne bete nema vise brige i stresa, da onda postajem opustena nasmejana trudnica, a ono cvrc....stalno u nekom ludilu, nikad mu kraja.
Drz' se, drugarice!

Nazalost nema nade, beta je vec danima ista a i u samom startu je bila niska. Bilo je previse za ocekivati da mi uspe iz prve ali ja sam se ipak nadala a pozitivna beta me je samo ohrabrila u tome. No sta je tu je. Jedino sto mogu u ovom trenutku da ucinim jeste da pronadjem neki lep aranzman za letovanje i odem negde da sve zaboravim pa krajem godine da krenem u nove pobede...
Samo se nadam da cu sto pre dobiti i da ce beta sama padati, da ne dodje jos do nekih komplikacija.

Samma,kako je lepo naići na post koji vrca od poz.energije! Nek to bude opšte mesto kod tebe!
Padar,žao mi je što se traumiraš,ali kao što ti reče,kad je i dosad tako bilo,i bilo dobro po bebe,biće i sad!

Ovo nam je najvaznija borba u zivotu, mnogo je stresna i jedini nacin da je dobijemo je pozitivna energija. Ipak, razum mora da bude ukljucen. Evo, Suncokret je tako hrabra i realna, divim joj se. Dok sam citala njene reci, razmisljala sam kako tako treba. Ja se spremam za prvu vto i ne treba sve nade da polozim u nju. Sta bude, bice. Eh, samo kad bih mogla da budem tako razumna. Ali onda pomislim na Padar i to trljanje nosica rukom i skroz se raspekmezim! Samo napred, Padar i polako, uskoro ce fudbal da igraju u stomaku!
E, da. Koliki treba da bude period izmedju dve vto?

Moja beta se za tri dana sa 506 uvecala na 810. Nije se duplirala al doktor kaze vazno je da raste. A i pored svega mene stomak boli kao da imam grceve i povremeno braonkast iscedak. Dala mi je utrogestan 3*1 da pijem i strogo mirovanje pa ako sve bude u redu 19 na UZ da se vidi ima li otkucaja. Jako se plasim tih bolova i iscedka

Samma, ne razmisljaj sada o drugoj VTO jer ti nece trebati. Mislim da ako ides privatno da je potrebno imati razmak 3 meseca a ako ides preko fonda 6 meseci. Nije lako biti hrabar u ovoj situaciji jer ceo proces dugo traje i iscrpljuje pre svega psihicki a potom i fizicki, ali borimo se za ono najvaznije i najlepse na svetu pa je sve to vredno truda.
Ne osecam se bas hrabro, pretrazujem aranzmane za letovanje i placem izmedju... Jos kad dobijem poruke podrske od drugarica jos mi teze bude i suze same krenu. Ali proci ce to za koji dan, mora:)

Suncokretu,žao mi je...ali pozitivno razmišljanje o odmoru me raduje...neka sledeći postupak bude dobitni...ili da more učini svoje,pa da nema potrebe za postupkom :)
Padar,odlično za bebe! Da,brusnica se ne preporučuje trudnicama,ali znam da postoji neka čajna mešavina-Pančić za trudnice...

evo i mene:rumenko::rumenko:,nije me bilo odavno,ali zato stalno pratim sta se desava ovde na forumu,nemam vremena da se javljam jednostavno mi je zao svakog trenutka koji izgubim a nije vezan za dariu

padar duso ne brini,kad ona trlja nosic sve je sa njima uredu,i ja sam imala prva tri meseca krvarenje,to je normalno u periodu kada bi trebala da imas mengu,ali ipak odmaraj jer zeno draga ti nosim dve bebe ...............saljemo ti ja i daria milion poljubaca :heart::heart:

matorka cestitke od srca,bas mi je drago..........ljubimo te po milion puta

jelena videla sam slike na fb,ma preslatka si mi a tek stomak-DIVAN JEEEEEEEEEEEEE:mrgreen::mrgreen:

ikice sunce moje i tvoje sam slike gledala,prelepa si mi,divna,nemam reci,pavle ce biti ponosan na svoju mamu

milice -kad god odem na fb gledam sergejove slike -ja sam ti vec rekla onakvog bi sina volela da imam
bet-dusooooooooooo cestitke od srca,za najlepseg andjela:heart::heart::heart:,uzivaj ,videces kako vreme leti smrc smrc

Pazarka,hvala puno na divnim recima,puno znace.Uh kako me ovo krvarenje uznemiruje.Moram da ti kazem da sam uvek zelela ime Daria za svoju devojcicu,ali posto si ti tvojoj prinezi dala to ime,ja cu odustati.Daria je jedna,posebna,jedinstvena,neponovljiva.Veliki pozdrav tebi i tvojoj devojcici od nas troje!:heart::heart::heart:
Pariz kako si ti,sta ima novo kod tebe?Sta sad planiras?
Ofi,samo guraj,uspece sigurno ,mora!
Ljubimo Vas ja i moja dva srculenceta.
Milice,hvala na recima utehe.Znace puno!:heart::heart::heart:

Samma, ne razmisljaj sada o drugoj VTO jer ti nece trebati. Mislim da ako ides privatno da je potrebno imati razmak 3 meseca a ako ides preko fonda 6 meseci. Nije lako biti hrabar u ovoj situaciji jer ceo proces dugo traje i iscrpljuje pre svega psihicki a potom i fizicki, ali borimo se za ono najvaznije i najlepse na svetu pa je sve to vredno truda.
Ne osecam se bas hrabro, pretrazujem aranzmane za letovanje i placem izmedju... Jos kad dobijem poruke podrske od drugarica jos mi teze bude i suze same krenu. Ali proci ce to za koji dan, mora:)
Draga moja,
normalno je da places, a suze su dobre za izbacivanje tuge. Bitno je da posle plakanja skupis snagu, a hoces, vidim po tvojim recima da si borac! I, sto rece Mali Pariz, neka more ucini svoje! Ionako jos ovo leto mozes da uzivas na moru bez pelena... Posle ce svako sledece biti podredjeno bebama, nece vise biti ludih letnjih provoda, al to ti od srca zelim!
Inace, pomenula sam drugu vto zbog toga sto se bojim da cu biti previse nervozna cekajuci rezultate prve, pa bi mi razmisljanje o drugoj bilo kao plan b ako ne uspe plan a. Ha, ovo je prava ratna strategija.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back