ikica75
Ističe se
- Poruka
 - 2.214

za nasu Padar i njene mrviceeeeeeeeee!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Beta 1500.13 dan od embriotransfera.Hvala svima.Kucam sa mobilnog dok ne uplatim internet.

CESTITAMO !!!!!!!!! Beta je bas velika,bice tu vise bebica........Beta 1500.13 dan od embriotransfera.Hvala svima.Kucam sa mobilnog dok ne uplatim internet.

Zsuki da li te bole jajnici zbog ciste ili nemaš nikakve simptome?Kako je dr?Da li se lepo odmorio?Želim da tvoja cista nestane.
PADAAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODLIČNOOOOO, ČESTITAM TI OD SVEG SRCA!!!![]()
Ti si sledeca Sukice x3 ! Pavlicak tako prognozira! LJubim te!
Cranberry, super za 15 folikula! Bice tu dosta za zamrzavanje, ja imam 8 osmocelijskih za drugu ili eventualno trecu trudnocu. Cuce u Genesisu i cekaju me : )
Cicak, znam da je malo nezgodno zbog nalaza, ali i ja bih pokusala jos jednu IUI. I nas su smarali sa tim, pa kad se mm razboleo tada nam je jedina opcija bila VTO jer smo radili sa zamrznutim spermatozoidima. Bjelica je bas ispao kreten zbog takvog stava, mogao je to i malo blaze da kaze. Ono sto sam ti htela reci je da oni insistiraju na IUI prvenstveno zbog tebe i tvog zdravlja - ipak je to manje invazivno od silnih hormona koje primas prilikom VTO. Ja sam pre dve godine bila kod Kopitovicke u Genesisu na konsultacijama i otvoreno joj rekla da ne planiram da idem preko fonda, vec o svom trosku, jer nemam ni zivaca ni vremena da se bakcem sa uputima i komisijama. I bez obzira na to, nije htela da cuje da radimo VTO bez da bar 2 puta pokusamo IUI, upravo iz razloga koje sam ti rekla. Samo, ona je bila mnogo blaza i laksa za razumeti od dr Bjelice koga ne zelim da komentarisem.
I evo jos nesto... Moja drugarica je sada u 7. nedelji trudnoce nakon IUI. Prva nije uspela, a druga jeste i beta je 15. dana bila preko 300. Razmisli i ne dozvoli da te pomeraju mali ljudi ; ) Cmokic.
Padar, beta je woooow! Svaka cast, sve cestitke, zelim ti skolsku trudnocu!

Beta 1500.13 dan od embriotransfera.Hvala svima.Kucam sa mobilnog dok ne uplatim internet.

Imam simptome, nadut donji deo stomaka, i povremeni probadajući bol. Izdržljiv naravno, ali vrlo neprijatan....
a doktor....opet sam čekala više od 3 sata. I novost je da sad pored 12359856 žena u čekaonici čeka i 12 studenata ahahahhahahahha
jadnik je počeo da drži neke vežbe za studente i predaje na fakultetu doktorantima...... dok sam čekala otišao je da na brzinu održi predavanje, sat vremena. a studenti jadni čekali da obavi sve preglede. Nadam se da neće da zapostavi nas, očajnice.
Za cistu mi je rekao da pijem puno tečnosti, da igram folklor i da radim trbušnjake....i naravno ni sex nije na odmet ahahahahhahahhah
i ja se nadam da će pući, gubim živce, volju, nadu.

Nadam se da studenti neće prisustvovati pregledu,a ako hoće da ćemo imati pravo da izaberemo bar one koji nam se sviđaju.Ja sam uvek za to da mladi stiču nova znanja.Ko me sve video golu na pregledima,ekg,et,pregled grudi,....mogu i mladi studenti što se mene tiče.Možda mi se onda i posreć.Moja prijateljica se ciste rešila pomoću ovog tvog poslednjeg predloga.Muž joj se nije bunio.Beči se u Beču!Uživaj i rešićeš se ciste.

Kao onaj naucnik Pavlov i njegov pas, sto smo ucili u skoli iz psihologije 
 Na sve se naviknes, posle ti vise nije ni neprijatno.Draga moja sugradjanko mnogo ste slatki,da su ti ziva i zdrava decica,pozdrav za sve!!!!