Zsuki,kako je to moguće?
nenormalan ti je E2,i prekid postupka je najbezbolnija metoda.Daj Bože da spadne E2 ,i da odradi punkciju...nego-gledao te na UZ? Da nije od neke ciste E2 podivljao? Kako ne crkavaš od bolova u jajnicima od tolikog E2,ništa nam nisi pisala...
i još nešto...piješ ti onu našu terapiju-glucophage ili siofor,šta već?
Sestro slatka,uz tebe sam,i nema sad nerviranja,već se samo čuvaj,a biće kako mora.
Miruj,ne šetaj mnogo sad,pij mnogo tečnosti i pomorandže cedi.
E Pariz veruj mi nemam pojma. 4 dana sam primala po 2 merionala i 1 gonapeptil. Od petka, znači 3 dana po 1 merionla i pola supresije, U petak sve u redu, folikuli oko 14. Danas

folikuli su od 18 do 20 mm i ima dosta manjih. Veruj mi ništa me ne boli. Malo mi je napet i naduven stomak, ali jedva da osećam po koje probadanje. Kad me gledao na uz, e onda je bolelo. Endo danas 8 mm. Nije mi rekao da imam cistu, ali kako i da vidi cistu od silnih folikula...na početku stimulacije jajnici su bili uredni.
I da pijem j....glucophage 2x850mg... ja verujem da mi je on pobrkao lončiće. Ako je istina da poboljšava metabolizam jajnika, meni je logično da onda do jajnika stiže veća količina hormona, nego do sada, i mada sam sada prilima manju dozu nego prošli put, jače sam odreagovala. Možda ovo nema veze sa mozgom, ali meni nekako vuče na to.
Šetnju su mi preporučile setrice kako se ta sva vodurina ne bi zadržavala u organizmu, dr je rekao da nije obavezno ali je dozvoljeno. Ako sam ga dobro razumela, još nemam hiperstimulaciju, ali se boji da ako dobijem Ovitrell da će svi folikuli da podivljaju i da sam onda nagrabusila.
zanimljivo, kada sam prvi put radila IVF u genesisu, isto sam imala neki enormni e2, 5 dan je bio veći od 2000, ali nisu puno obraćali pažnju, tovili su me i dalje hormonima....ko zna kakav je bio pred punkciju...
Ne znam ni da li da se nadam, bukvalo imam još jedan dan fore da spadne e2, i da se nadam da će bar ti sad manji folikuli biti ok do punkcije....
Da li bez stop inekcije ima šanse da dođe do prirodne ovulacije? možda uhvatimo koju jć na domaćinski način