Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lupicu, ali pretpostavljam da zato nisu alarmirani bolom u jajnicima, jer smatraju da nije doslo do hiperstimulacije.
Ali ipak su morali da "poskidaju" sve folikule sa njih, pa su zato i bolni... Bez brige draga, sve nam to ide u rok sluzbe ;)

hvala svima na divnim recima podrske
za koji mesec cu u Prag po smrzlice i to je to... a posle, to vec ne smem da obecam, malo sam umorna od svega ovoga... I muka mi je od statistike, bla, bla, uspesnost je 35% do 45% u proseku u mojim godinama, jer ako je tako i ako su embrioni dobri (a svi su tvrdili da su dobri, ovoga puta sam se i uverila u to), onda se statistika opasno bezobrazno poigrava samnom.....
no nije ni bitno...
ja jos nisam dobila pa kao kad zatvorim oci zamisljam da se nekim cudom beta uvecava, kako su embrioni malo zakasnili ali ipak odlucili da ostanu....lud covek se nada do poslednjeg trenutka cak i kada zna da je sve izgubljeno...

jelo, navijam za tebe....
szukice, uvek je lepo otici do macana??? cekamo izvestaj...
oficiruso, ne odustaj, naci ce se vec neki zivahan, dovoljan je samo jedan....
pozzzzz za sve

Mijaki nista nije izgubljeno.Nisi luda sto se nadas vec je to pokazatelj da si ziva.Nema odustajanja i umora.Znamo sve kako ti je i mnogi od nas pomisle da odustanu,ali tad smo samo gubitnici,a to nije u opisu nas zena koje se borimo da postanemo majke.One koje nemaju nasu snagu lako postaju majke,jer ovo sto mi radimo malo njih je u stanju da izdrze.Pesimizam nije za nas zato se odmori ide prolece,a sa njim i novi zivoti.

Zsuki ovaj put da te Macan obraduje,a i nas sa blizancima!Kad bi on znao koliko mu se radujes verovatno bi se postideo,a mozda bi se i obradovao.U svakom slucaju uzivaj dok traje posto ces sad biti trudna pa ga posle mozda neces ni vidjati.

Mijaki nista nije izgubljeno.Nisi luda sto se nadas vec je to pokazatelj da si ziva.
apsolutno tačno!!Baš tako!
Mijaki...jesi li možda...kažem -možda test uzela? Ja ipak to uradim posle neg.bete ako ne dobijem odmah...čisto da mi savest bude mirna.
Zvončice,uživaj u kopaoničkim čarolijama!
Neko je pitao za boce...trebalo bi u isto vreme,sa mogućim odstupanjem od sat vremena.
Zsuki...SREĆNO!! Čekamo te sa izveštajem dobrim

Bisi, dobro došao! Objave ti pismo sa zakašnjenjem, tako biva sa prve tri poruke. Sad će već ići lakše!:ok:
Nisam čula nikakve komentare za Maribor, tako da neću komentarisati!!
Ali zato ima devojaka koje su više informisane!

Jelenamb, i ja sam pomislila na takav bol u grudima, kakav si opisala. Jelo, samo se opusti, previse si napeta, a to ne valja. Kada radis betu?

Zsuki, draga, mislim na tebe!:ok:

Mijaki, jos jednom, jako mi je zao... I nisi luda sto se nadas, to je sve ljudski. Javi sta si odradila, betu ili test. Cmokic :heart:

Devojke, sve vas pozdravljam :cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back