Jelena mb
Zainteresovan član
- Poruka
- 346
Jelena,ne sećam se...jesi li ti imala blaste kad si toliku betu imala 10.dan?
Mijaki,dušo,naravno da je mnogo(psihički) čekati na betu 17 dana,ali i 11 dana je rano.
Sačekaj bar 12.dan-tako sam ja 2x-Novosađani su tako praktikovali do skoro,sad ne znam kako oni trže.
Rekla ti je 17.dan jer tad ne bi morala ni da duplaš...ako je tad četvorocifrena,onda je sve uredu,ovako,poželjno je da je uradiš,pa posle 2 dana opet.
zaboravi nick ovog novopridošlog člana,a muškarca
prvo da ti poželim dobrodošlicu i poželim sve najbolje u novom postupku.Drugo-taj mladi urolog vam je rekao najpametniju moguću stvar-s obzirom na godine koje imaš uzaludno bi bilo tretirati terapije...a vreme....
da imaš 20 god. i slab spermogram,pa da kreneš,ali ovako,bolje odmah na VTO.
Drugo,istina je da retko šta tako dobro doprinese poboljšanju spermograma,jer sve je to trenutno-u smislu,kad se terapija prekine, prestaje i njeno dejstvo.
Spermogrami variraju često,i uvek kad su rađeni u nekoj klinici koja se bavi VTO-gori su mnogo nego što bi neka lab. prikazala...naravno,nama i ne trebaju lažno dobri,zar ne,ali samo da se zna i taj podatak,jer u klinikama ne broje spermiće laboranti već biolozi reproduktivni ili embriolozi.
Ne vraćene su osmoćeliske,a 13 dan je beta bila 1950