ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
JUPIIIIIIIIIIIIBubice draga, pa to je fantasticno, cestitam od srca, a to sto si saznala na danasnji dan je tako predivno! Neka Bog cuva tebe i tvoju mrvicu!
Srecno vam Badnje vece i Bozic drage moje drugarice!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JUPIIIIIIIIIIII

,bas je super osecaj
,da smem popila bi flasu vina i naroljala se
ali ne mogu...............e letos sam bila na medenom mesecu izmedju ostalog na azurnoj obali i tamo smo kupili neko dobro vino koje smo cuvali za ovu priliku a ja sad ne smem piti
...................ali nema veze,sto starije ,
to bolje
.......ajd onda ziveli i da nam trudnoca sto lakse prodje a ove trudilice da nam se pridruze sto pre
hik i cmok
Bubice,to je predivna vijest..... Cestitam ti d sveg srca !!!!!! Sve,sve najbolje i lijepu i laku trudnocu ti zelim !!!!!!! E,bas lijepo krenulo na ovom forumu ovih dana...... I treba da bude tako i da da Bog da se nastavi ovako.......DRAGE DEVOJKE,beta mi je 119 a dr mi je rekla da se nista posebno nije dogodilo,da sam SAMO TRUDNA !Hvala ti Boze na ovom najlepsem poklonu za Badnje vece!Svima koji slave neka je sretan,ljubim vas..............
Drage moje,sretno vam Badnje vece i Bozic svima koji slave !!!!!!

Komarice drugarice, kako si, koja si ti sad nedelja?

DRAGE DEVOJKE,beta mi je 119 a dr mi je rekla da se nista posebno nije dogodilo,da sam SAMO TRUDNA !Hvala ti Boze na ovom najlepsem poklonu za Badnje vece!Svima koji slave neka je sretan,ljubim vas..............

............najlepsi poklan na svetu..............zelim ti laku trudnocu,i puno strpljena u narednih 8 meseciPoslednji menzis 3.dec.
Pa mu valjda dodje 5.
Super sam, sve me manje zigaju jajnici, nije mi muka (sem na neke mirise, al i to kratko), malo mi se spava.
U utorak sam pocela da radim - polako.
Cekam petak pa da se opet vidimo na ekranu ultrazvuka.

.............nista lepse nego kada vidis tufnicu na ekranu
..........i tebi zelim laku trudnocu i da sve super prodje 
srecna vam svima nova godina!!!
visoke bete,i veliki stomacici znam da su vam to svima zajednicke zeljei ja sam to zelela godinama,pa me na doceku 2000god jedna trudnica "ocesala"svojim stomakom(a nisam je poznavala,valjda je videla moju facu kako "zevam"u njen stomak hahahaha....i tako ja ostadoh i trudna i porodih se te 2000
e pa drage moje drugarice samo napred i pozitivno razmisljajte i bice sve ok. ikice mazi nam te tufnice i opusteno brzo ce proci dani a kad ih budes videla i prebrojala odmah javljaj koliko nam drugara stize
ova pazarkica se bas uobrazila nigde je nema,ja sam se selila sa 4bebe od po 6mes. pa sam "prezivela"
![]()

,tu sam ja,redovno vas citam,samo sam se malo ulenjila posle selidbe -uzela sam odmor,i samo uzivamo i mazimo se...............
,i mogu da je napipam,nekada kao da izadje
,i umirem od straha da je slucajno ne udarim................ljubim tebe i one divne andjelcice
..............carski ce biti najverovatnije 9.02
.............tek kada sam izasla iz ordinacije svatila sam da je to za mesec dana
,i da konacno cu upoznati svoje malo pile,tako da od sada samo postoji ona ,da je mama mazi dok je jos uvek u stomaku ,
,a onda cu moci na uvo da joj sapnem koliko je volim i obozavam...............malo je mama zabrinuta,dr nam je danas rekao da je teska 2100 g,a da ce do kraja imati 3300
.....meni je to malo
.........a i svima koji slave bozic -srecan bozic i sve najbolje
hvala mali pariz i pazarka,od srca hvala
,sad se vec brinem kolika ce mi biti druga beta i kad ste je
vi vadile ?hvala mali pariz i pazarka,od srca hvala
,sad se vec brinem kolika ce mi biti druga beta i kad ste je
vi vadile ?

,ja idem na ultrazvuk u petak 14.1. a do tada cu uraditi jos jednu betu,mada mi moja dr iz betanije nije rekla da je ponovim.