Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala komaricez:),bas je super osecajz:),da smem popila bi flasu vina i naroljala se:zskace::snesko6: ali ne mogu...............e letos sam bila na medenom mesecu izmedju ostalog na azurnoj obali i tamo smo kupili neko dobro vino koje smo cuvali za ovu priliku a ja sad ne smem pitiz:( ...................ali nema veze,sto starije ,z:mrgreen:to bolje

DRAGE DEVOJKE,z:)beta mi je 119 a dr mi je rekla da se nista posebno nije dogodilo,da sam SAMO TRUDNA !Hvala ti Boze na ovom najlepsem poklonu za Badnje vece!Svima koji slave neka je sretan,ljubim vas..............
Bubice,to je predivna vijest..... Cestitam ti d sveg srca !!!!!! Sve,sve najbolje i lijepu i laku trudnocu ti zelim !!!!!!! E,bas lijepo krenulo na ovom forumu ovih dana...... I treba da bude tako i da da Bog da se nastavi ovako.......

Bubice021,sve čestitke!z:shock:
nek ti trudnoća bude školski dosadna!
Mir Božji,Hristos se rodi!
Srećan Božić,drugarice,i nek su vam srećne vaše trudnoće,vaša deca i srećni vam pokušaji ostajanja u drugom stanju u ovoj godini!
Živeli!z:poz:

Poslednji menzis 3.dec.
Pa mu valjda dodje 5. z:mrgreen:
Super sam, sve me manje zigaju jajnici, nije mi muka (sem na neke mirise, al i to kratko), malo mi se spava. :zzzz:
U utorak sam pocela da radim - polako.
Cekam petak pa da se opet vidimo na ekranu ultrazvuka.

cestitke i tebi draga:zskace::zskace::zskace::zskace:.............nista lepse nego kada vidis tufnicu na ekranuz:mrgreen:z:mrgreen:..........i tebi zelim laku trudnocu i da sve super prodje z:lol:

srecna vam svima nova godina!!!
visoke bete,i veliki stomacici znam da su vam to svima zajednicke zelje z;) i ja sam to zelela godinama,pa me na doceku 2000god jedna trudnica "ocesala"svojim stomakom(a nisam je poznavala,valjda je videla moju facu kako "zevam"u njen stomak hahahaha....i tako ja ostadoh i trudna i porodih se te 2000 :zskace::zskace: e pa drage moje drugarice samo napred i pozitivno razmisljajte i bice sve ok. ikice mazi nam te tufnice i opusteno brzo ce proci dani a kad ih budes videla i prebrojala odmah javljaj koliko nam drugara stize z:p
ova pazarkica se bas uobrazila nigde je nema,ja sam se selila sa 4bebe od po 6mes. pa sam "prezivela"z;)
z:poz:

ej dragaz:kiss:z:kiss:z:kiss:,tu sam ja,redovno vas citam,samo sam se malo ulenjila posle selidbe -uzela sam odmor,i samo uzivamo i mazimo se...............

nije problem selidba,ja da je moja plinceza rodjena,samo bih dovela moju mimozu i ne bih brinula,nego ovako stalno u glavi pritisak da joj nesto ne uradim ,da je slucajno ne povredim,jos je zauzelo jako los polozaj,glava joj je tacno ispod mog desnog rebraz:cry:,i mogu da je napipam,nekada kao da izadjez:(,i umirem od straha da je slucajno ne udarim................ljubim tebe i one divne andjelcicez:mrgreen:

sad i o nama malo.........danas smo bili kod cika dr na ctg,slce nam super kuca,kontrakcije nemamo,ali zato polozaj je jako los i sada posto sam ubedjivala dr da idemo na vaginalni porodjaj,sada nema nikakve sanse z:(..............carski ce biti najverovatnije 9.02z:mrgreen:.............tek kada sam izasla iz ordinacije svatila sam da je to za mesec danaz:)z:),i da konacno cu upoznati svoje malo pile,tako da od sada samo postoji ona ,da je mama mazi dok je jos uvek u stomaku ,z:),a onda cu moci na uvo da joj sapnem koliko je volim i obozavam...............malo je mama zabrinuta,dr nam je danas rekao da je teska 2100 g,a da ce do kraja imati 3300z:(.....meni je to malo:znamiguje:

ljubim vas sve ,i svima sa zakasnjenjem cestitam novu godinu,da samo nastavi ovako ,kao sto je bio kraj prethodne ,da nam samo javljate visoke bete,i da se sa vama radujemo:zskace:.........a i svima koji slave bozic -srecan bozic i sve najbolje

mila,ljubavi javi se,da vidimo kako je nas drugar............ako imas profil na fb ,posalji ime na pp,ljubimo vas puno,i tebe i naseg drugara

ehej Bubice!!! pa super, čestitamoooooooooooooooooooo!!!!

e stvarno nas je krenulo :zskace::zskace::zskace:

evo ja samo na brzaka, pustili su me iz bolnice za praznike, vraćam se u ponedeljak. Još ništa ne znam, zato što ni jedan rezulat nije gotov još :dash::dash::dash:
koliko sam uspela da pročitam na onom listu što ti zakače za krevet, radili su mi one osnovne analize krvna slika, sedimentacija i sl., zatim ŠUK i insulinemije bez opterećenja, hormone štitne i nadbubrežne. Bila na uz abdomena, tamo je sve ok, možda mi je nadbubreg malo uvećan, kaže doca, ali na kraju je u izveštaju stavio da je sve ok.
eto. odeljenje je očaj živi, ne može se tuširati...ali puštaju nas popodne kući na kupanjac. a ko nije iz ns, smrducka ahahahhahaha.

Edita je super, bar koliko sam je videla, ovih dana.

pozdrav svima i samo nastavite da pravite bebe!!! :znamiguje::znamiguje::znamiguje:

Samo hrabro Sukice, eto bar svaki dan dodjes malo kucici! CMOK
Oooo jaila se nasa Milicica, pa gde si ti srculence, kako si, kako je mali secer?
Jos 2 dana i ultrazvuuuuuuk, jedva cekam! Nestrpljiva sam, po sto puta se budim nocu i samo molim Boga da im cujem srculenca mala kako kucaju! Cmokic!

hvala zsuki75 na cestitkama,ja tebi drzim fige da ti u bolnici sve prodje kako treba..........................................
ikice,jos samo dva danica limunica, do ultrazvuka ,mogu da zamislim kako si uzbudjena z:),ja idem na ultrazvuk u petak 14.1. a do tada cu uraditi jos jednu betu,mada mi moja dr iz betanije nije rekla da je ponovim.:zroll:

Ikiceee, znaci jos dva dana do gvirkanja sa bebicama, superiska, ja samo sto nisam pala u nesvest kada je dr pustio da cujem otkucaje, a mm i ja da umremo od srece skroz se raspilavili, mogli su dzogerom sa patosa da nas skupljaju! Mi smo dobro, spremamo prvi rodjendan, prolete mi godina..
Bubice cestitam!!!! sad ce 14.01. gde ces lepsi poklon za srpsku novu godinu nego virkanje sa bebironima.
Drz se Zule, ne daj da te nerviraju tamo na odeljenju, pripreti im forumskim drugaricama, ima da dodjemo i da ih omandamo samo ako ti fali dlaka sa glave.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back