Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bog je jedan!Da li si hrišćanin,musliman,jevrejin,budista....Ali da li si čovek ili ne bez obzira na veru to je pitanje?Tako da ti koji neće da krste decu koja su začeta vto treba da se zapitaju kakve su krstili koji su rođeni bez vto.Mislim da su te religije na gubitku.

Sve cestitke draga.

Za one stare saborce sa foruma, moram da se pohvalim prinovom. Moj mali mis se rodio sa prvim danom 38 nedelje, carskim rezom. Mozemo se pohvaliti sa 3130 gr i 49 duzine. Ćerka mi je odusevljena sto je dobila batu i ne odvaja se od njega:cmok2:.

Drage moje koje ste trudne zelim vam da u miru mazite svoje rastuce stomacice, a ostalim budućim mamama šaljem svu pozitivnu energiju da istraju na svom putu i da dogodine bude puno, puno novih bebaca.

Srećno.

Eh hvala draga,sada ulazimo u 12. nedelju:super:......u petak sam bila na UZ,imala sam braon mrlju na ulosku i umalo se nisam slogirala:sad2:,ali na UZ bebica porasla ceo 1 cm za nedelju dana i sada je dobila oblik prave bebe ,pocela je da se pomera i mahale je dr i mami............ah sunce mamino:heart::heart::heart:

A TEBI OD SVEG SRCA CESTITAM:zag::zag::zag::zag::zag::zag:...........DA UZIVATE SA ANDJELKOM I DA BUDE ZIV ZDRAV I SRECAM 100 GODINA

Bog je jedan!Da li si hrišćanin,musliman,jevrejin,budista....Ali da li si čovek ili ne bez obzira na veru to je pitanje?Tako da ti koji neće da krste decu koja su začeta vto treba da se zapitaju kakve su krstili koji su rođeni bez vto.Mislim da su te religije na gubitku.

ma i ja nisam poverovala,ali u pitanju je jedna drugarica ,dobila je bebu nakon 5 pokusaja i otisla na odmor kod svojih u hrvatsku,htela bebu da krsti,i glupaca se ispovedila i svestenik nakon sto je saslusao rekao da ne moze da krsti bebu jer beba nije zaceta bozijim putem:dash:.....i sta reci za druge ljude kad su predstavnici vere takvi:roll:

Sve cestitke draga.

Za one stare saborce sa foruma, moram da se pohvalim prinovom. Moj mali mis se rodio sa prvim danom 38 nedelje, carskim rezom. Mozemo se pohvaliti sa 3130 gr i 49 duzine. Ćerka mi je odusevljena sto je dobila batu i ne odvaja se od njega:cmok2:.

Drage moje koje ste trudne zelim vam da u miru mazite svoje rastuce stomacice, a ostalim budućim mamama šaljem svu pozitivnu energiju da istraju na svom putu i da dogodine bude puno, puno novih bebaca.

Srećno.

CESTITAMO!:vatromet:

kao što je i bilo za očekivati beta velika 0.
Zvončice ja svakako ne mislim da je išta od ovoga Zadorijeva greška. On je uradio sve što je mogao i znao. Nije se primilo. Eto. Ipak je uspešnost samo 35 %. A ja baksuz.
Ako pokušamo još koji put sigurno će biti kod njega :super:.
Sada malo odmora od svega, a posle ćemo videti šta dalje.
Možda odem i do dr majre, da vidimo šta ona ima da kaže. :per:

pozdravi svima, nisam toliko tužna koliko sam pissed off!!!!!! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :evil: :evil:

ali svakako mi je prijalo, što nikom nisam govorila o novo pokušaju, samo vama :heart:.
nije bilo onih glupih pitanja, pa zašto nije uspelo, pa kako to, pa šta kažu doktori itd :super:

cekala sam u subotu da napises rezultat i pored svega sam se nadala,ali kada sam videla ovo nisam imala snage da ti napisem nista...........a sta da ti kazem????kako da ti olaksam???ne znam,jer ni posle 7 neuspelih pokusaja nisam uspela da saznam............samo cu reci da mi je zao ,beskrajno mi je zao:cmok2::cmok2:

odmori se,pa u nove pobede:cmok2::cmok2:

ma i ja nisam poverovala,ali u pitanju je jedna drugarica ,dobila je bebu nakon 5 pokusaja i otisla na odmor kod svojih u hrvatsku,htela bebu da krsti,i glupaca se ispovedila i svestenik nakon sto je saslusao rekao da ne moze da krsti bebu jer beba nije zaceta bozijim putem:dash:.....i sta reci za druge ljude kad su predstavnici vere takvi:roll:

Pa sta onda sa tom decom biva posle smrti? Mislim i ako budu dobri ljudi po njima idu pakao ili raj..........?Mislim sta reci.........

Hej buckice, napokon si se javila! Vidim da je sve u redu i baš se radujem zbog tebe i mrvice! :heart:
Ova priča me je ostavila bez teksta, prosto ne mogu da verujem u ljudsku glupost, pa makar to bilo i svešteno lice. Po njemu onda ni transplantacija organa nije ok! A on je kao božji čovek, a lupeta takve gluposti. Uh kako sam se sad iznervirala:besna:
A ta krštenja dece gde sveštenici obave ceremoniju za deset minuta i krste po petoro dece odjednom i za to uzimaju masne pare mi je isto katastrofa. Normalno bi bilo da svaki čovek koji iskreno želi može da krsti svoje dete, nezavisno od toga da li je bogat ili siromašan,a ne da u nekim crkvama imaju tarifu(pre par godina je bila oko 5000 dinara). To znači da onaj ko nema para ne može da se krsti iako to najiskrenije želi i možda ima najčistije srce na svetu!
Bez obzira ne sve, tvoja drugarica je svoj cilj ostvarila i to je nešto najlepše i najvrednije, samim tim već je blagoslovena od Boga!
Ljubim te buckice, čuvaj nam mrvicu!

Evo i mene da se javnem, sitno odbrojavamo do mora pa sam sva van sebe.Uradila sam muljavi hormon vasopresin ili ti antidiuretski hormon koji naravno nije dobar, jako je nizak.Nije ni cudo sto toliko locem vodurinu.
Kako ste macke, dobro je raspolozenje na forumu, super.Pazarkice uzivaj u trudnoci i ostani nam tako pozitivna da bi hrabrila nas koje na jesen krecemo u rat.
Veliki poljubac vam svima saljem a posebno Mijaki, Padar, Zvoncici i Milici.
Koje gluposti cujes od tih dusebriznika da to nije normalno.Ko ima pravo da daje bilo kakve komentare zeni koja prolazi VTO????? Manijaci koji nemaju svoje probleme pa se bave tudjim.GRRRRRRRRRRR
Neko da odbije da mi krsti dete posle toliko muke da ga dobijem ....... sta bih mu uradila.
HM!HM!

Evo i mene posle dužeg vremena.
Imali smo smrtni slučaj,i odmah nakon sahrane na more,ali to je poslovna šema,i tu nikakvog opuštanja nije bilo,pogotovo posle svih nedaća koje su nas za kratko vreme zadesile.
U petak rano ujutru putujem na Paros,i verujem da ću bar tu mozak odmoriti,i spremiti se na novu radnu-školsku godinu.
Pozdraljam sve nove članice,i Lilava- u VTO o državnom trošku ne može ući žena koja već ima dete...
Padar,vidim da se odluke menjaju,i to poštujem,kao i odluku da se spremiš za VTO o trošku Fonda! Samo napred!:super:
Zsuki,žao mi je. Baš. Kad otreseš kolena,glavu gore,i dalje u borbu našu!
Zvezdice,FSH je visok,ali ne daj se,nego kod svog gin. i rešaaj situaciju,grabi za krug o trošku Fonda!
Pazarkice,maziš li ti redovno taj tvoj stomačić:D
Vilenjače,sve čestitke!!:super:
Oficirusa,dobar provod na moru!
devojke,za glupe ljude koje susrećete i njihove komentare,stvarno ne mislim snagu ni energiju trošiti.Njima je sa sobom najteže.
Ja i dalje ostajem pri odluci da godinu dana neću ništa raditi,sem nekih novih,dodatnih nalaza,koje vć nisam...VTO će da me čeka...
ljubim vas,i do ponovnog javljanja- Ćao!;)

Mali pariz,znala sam da ces to da kazes!!!!!!!!!!!Ha,ha,ha!Videcemo kako cu ovog puta proci,dokumentacija mi je jos kod njih,znas da su me zezali 1,5 god.Sada cu novu da prilozim,pa videcemo.Ne ocekujem nista,samo malo da kupim vreme!Da ne bude da nista nisam radila.Veliki pozdrav i lep odmor!
Vilenjak cestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pazarka uzivaj,veliki poljubac za tebe i naravno oficirusu,zvoncicu,ikicu75 i ostale.:zag:

Ni ja nisam prvi put na komisiji imala laparoskopski nalaz, pa me nisu vratili. Važno je samo da od lekara imaš izveštaj zašto te upućuju na VTO. Ne brini, proći će sve to dobro i ako te još nešto zanima slobodno pitaj!

evo i mene:(

danas opet braon fleke na ulosku.......pretpostavljate sta sledi,sok suze jurnjava od ginekologa do ginekologa:roll:...........moj gin. je na odmoru:besan2: ovaj sto ga menja,kaze sestrama u bolnici da odem do njega u ordinaciju,:roll:ajde i to ..........stignem kod njega,njegova divna sekretarica mi tako odbrusi da je covek zauzet i da dodjem posle sat vremena ,umalo je nisam ubila,kunem se cela bi njena kosa ostala mi u rukama,da nije on izasao da me uvede tako bi joj bilo:vudu::poludeo::kletva::twisted:.....pregleda me vaginalno,eksterno,uzme bris........sa bebom sve ured,okrece se mase nogicama i rukicama,kao da pliva,na bakterije negativna:roll:......gleda me nemo i kaze ja NE ZNAM ZBOG CEGA:poludeo:,ali svakom slucaju nije normalno 2 x u nedelju dana :dash:

Poslednja izmena:
Pazarkice, ne sekiraj se toliko, imam jednu drugaricu koja je u obe trudnoće sve vreme po malo krvarila i na kraju je bilo sve u redu. Doktori nisu znali zašto se to dešava, ali ona bukvalno nije imala nikakvih problema u trudnoći i sada ima 2 preslatka sinčića. Posle joj je jedan lekar objasnio da je kod nekih žena to sasvim normalno i da se jednostavno tako javlja, ali ni oni nisu sigurni zbog čega.
Važno je da je sa bebicom sve ok! CMOK

evo i mene:(

danas opet braon fleke na ulosku.......pretpostavljate sta sledi,sok suze jurnjava od ginekologa do ginekologa:roll:...........moj gin. je na odmoru:besan2: ovaj sto ga menja,kaze sestrama u bolnici da odem do njega u ordinaciju,:roll:ajde i to ..........stignem kod njega,njegova divna sekretarica mi tako odbrusi da je covek zauzet i da dodjem posle sat vremena ,umalo je nisam ubila,kunem se cela bi njena kosa ostala mi u rukama,da nije on izasao da me uvede tako bi joj bilo:vudu::poludeo::kletva::twisted:.....pregleda me vaginalno,eksterno,uzme bris........sa bebom sve ured,okrece se mase nogicama i rukicama,kao da pliva,na bakterije negativna:roll:......gleda me nemo i kaze ja NE ZNAM ZBOG CEGA:poludeo:,ali svakom slucaju nije normalno 2 x u nedelju dana :dash:

nista strasno...da li uzimas nesto?
ja sam krvarila pune tri nedelje i to bas...uzimala utrogestan i primala injekcije progesterona..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back