zvezdica71
Obećava
- Poruka
- 84
evo me drage moje, hvala svima sto mi dajete podrsku da istrajem! Nije lako kada se sudbina tako poigra sa nama i kada dodjemo u situaciju da se zapitamo kojim putem da krenemo, a da ne pogresimo
Padar, tebi posebno hvala sto mislis na mene!
Upravo sam se vratila iz Fronta, doktor kaze MA KAKVA HISTEROSKOPIJA, zasto bi se ponovo radila kada je kiretaza pokazala da je endometrijum potpuno cist.
Ja ga pitam da li je siguran da je sada sve ok, a on kaze APSOLUTNO. Po njegovom misljenju ne treba da gibim vreme, nego odmah u postupak. I dobro sto sam pila mycroginon, sad 7 dana pauze, pa ponovo jos jedan mesec, a onda da dodjem krajem avgusta i u septembru IVF.
E sad, da li da idem da trazim jos misljenja................plasim se da cu se zapetljati kao pile u kucinu i da necu znati koga da poslusam. Sta reci kada su svi oni zavrsili istu skolu a razlicito pricaju.......
Inace, sad bih mogla i o trosku fonda, nego ne znam da li bi me odmah uzeli u postupak, ili se ceka dugo?
Zsuki, ne mrdaj molim te...........molim se za tebe.
Padar, tebi posebno hvala sto mislis na mene!
Upravo sam se vratila iz Fronta, doktor kaze MA KAKVA HISTEROSKOPIJA, zasto bi se ponovo radila kada je kiretaza pokazala da je endometrijum potpuno cist.
Ja ga pitam da li je siguran da je sada sve ok, a on kaze APSOLUTNO. Po njegovom misljenju ne treba da gibim vreme, nego odmah u postupak. I dobro sto sam pila mycroginon, sad 7 dana pauze, pa ponovo jos jedan mesec, a onda da dodjem krajem avgusta i u septembru IVF.
E sad, da li da idem da trazim jos misljenja................plasim se da cu se zapetljati kao pile u kucinu i da necu znati koga da poslusam. Sta reci kada su svi oni zavrsili istu skolu a razlicito pricaju.......
Inace, sad bih mogla i o trosku fonda, nego ne znam da li bi me odmah uzeli u postupak, ili se ceka dugo?
Zsuki, ne mrdaj molim te...........molim se za tebe.
,pa da, cist ti je endometrijum,sto pre vantelesna!Molim te kao Boga!Skupi snagu i samo napred!Ja licno, sam u medicini i nesto mi se bas i nisu Mariborcani pokazali.Hocu da ti kazem da se ne osvrces previse na njihovo misljenje.Oni su ti moj Zvezdi malo drugaciji svet,a i boli ih uvo za decu.To im je manje bitna stvar u zivotu.Mi smo malo drugaciji,aktivniji,preduzimljiviji.Sad , sto se drzavne tice,ne znam koliko imas vremena,sad bi ti trebao neko da te preporuci da to ide sto pre.Da znam nekog rado bih ti pomogla!Nadu nemoj da gubis jer znam zenu koja je u 47.godini ostala trudna.Nema pravila.Veruj u sebe!Volela bih da tu sad drzavnu iskoristis ako ikako mozes!U ono sto Bog daje ne treba sumnjati.U svakom slucaju videces sta mozes i odlucices.Samo ne odustaj,to nikako!Ljubim te puno,puno,puno i pisi obavezno!

....i ja sam danas najsrecnija osoba na svetu