Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo i mene.................danas nam je bio prvi UZ,imam jednu mrvicu koju mama voli najvise na svetu:lol::lol:
srce mamino kuca pa kuca,a amamu su morali da skupljaju po ordinaciji,rasplakala sam se kao marija magdalena:sad2:,mislila sam da takvu srecu necu osetiti nikada:heart:

mesak nam je pravilnog oblika,velicine 18 mm,a u mesku se nalazi embrion velicine 3mm:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

eh da,koja je od vas pitala dr milicu za mene,i rekla da stalno pisem kolika mi je beta ????:zcepanje::zcepanje:.............neka koja je pri kraju trudnoce,jer sam pitala da nije mila,a ona mi je rekla da nije ,vec jedna nije mogla da se seti imena,ali je pri kraju trudnoce :think:
CEEEEEESSSSSTTTIIIITAM!!!!!!!!!!!!Nemas pojma koliko mi je drago jer si ti upravo dokaz da se trud mora isplatiti.Dace Bog i mi cemo prijaviti na jesen velike bete.:zper:

mali pariz, zao mi je sto nije uspelo, sve vreme sam bila ubedjena da ces se pridruziti mili i pazarkici! :( snaga je uvek u nama, nemoj da posustanes, kao sto neko rece, jesen je nasa! ljubim te puno...

pazarkice, dobro je da si se konacno javila, i to sa tako lepim vestima! cekala sam taj tvoj UZ kao ozeblo sunce! samo da se ti malo primiris i da prestanes da vadis betu!:zcepanje:

pozdrav za sve druge drugare, a poseban za karlosa, ponosnog tatu jedne maje devojcice!

cmok:heart:

w.glitterfy.com/]
glitterfy0043927156D33.gif
[/url]

Sandric,sta je sa tobom?Obraduj nas pozitivnom betom.Da podsetim ostale,Sandric je drugarica iz Maribora i danas radi betu,kao i Ivana i Klara.Sandric javi se i obraduj nas i sa velikim betama Ivane i Klare!LJubim te!Veliki pozdrav!

Paralijan,pravo bogatstvo,šta dr. reći?:)
Padar,čestitke tvojoj drugarici iz Maribora,čitam sad na SC...svaka čast!
devojke,pozdrav!
malo sam utihnula,jer su se dodatno neki problemi obrušili na nas...a 4. dan mi ciklus traje,i stomak ubi...i kao i uvek,posle neuspešne VTO,dok traje ciklus,nisam ni za šta...
ali vas pratim,i navijam!:heart:

Pozdrav svima i saljem vam puno poljubaca!
Citala sam sve sto sam propustila, od 160str! Nisam imala snage da dodjem i sirim negativnu energiju, toliko sam propala posle neuspeha:sad2:
Pazarka, toliko si me obradovala, isplakala sam dusu od srece! Zelim ti sve najlepse i da uzivas u trudnoci.:heart:

Zsuki, ti i ja idemo istim redosledom. Genesis prvi put, ovih dana cu zakazati konsultacije kod Dr u Segedinu, samo da vidim sta ce biti sa cistom koju imam:think: Citam tebe, isto kao kod mene...:whistling:

Zao mi je i tesko mi je zbog svakog neuspeha, radujem se zbog svakog uspeha, eto, nekad nemam dovoljno reci.
Sve vas pozdravljam i saljem pozitivne vibracije!

Hej ćao Bojana, baš se pitam gde si, sećaš se u isto vreme smo radile VTO? Jao i meni se pojavila cista na levom jajniku, izgleda da je to redovna procedura posle neuspele VTO! Hej, pa nemoj biti tužna, ostavićemo to iza sebe i idemo dalje, ima puno kupljenih karata za onaj naš vozić u septembru! Uskačemo, jel da?

Pozdrav svima i saljem vam puno poljubaca!
Citala sam sve sto sam propustila, od 160str! Nisam imala snage da dodjem i sirim negativnu energiju, toliko sam propala posle neuspeha:sad2:
Pazarka, toliko si me obradovala, isplakala sam dusu od srece! Zelim ti sve najlepse i da uzivas u trudnoci.:heart:

Zsuki, ti i ja idemo istim redosledom. Genesis prvi put, ovih dana cu zakazati konsultacije kod Dr u Segedinu, samo da vidim sta ce biti sa cistom koju imam:think: Citam tebe, isto kao kod mene...:whistling:

Zao mi je i tesko mi je zbog svakog neuspeha, radujem se zbog svakog uspeha, eto, nekad nemam dovoljno reci.
Sve vas pozdravljam i saljem pozitivne vibracije!

Devojke da vam se javim brzo... ja u tajnosti :rumenko: krenula sa stimulacijom i bogami sve nešto hiper ide, prošlog četvrtka krenuli, a evo ovog četvrtka mi je već zakazana aspiracija. Ovog puta sam bolje odreagovala na lekove, imam više folikula, valjda 6 na desnom, i 2-3 manjih na levom.
Nisam stigla da vam pišem jer sam se usput jako razbolela, sinusi.... pa sad pokušavam da se malo oporavim barem do aspiracije, da bih mogla da dišem... :roll: a i svaki da za segedin...

svima poljubci idem da inhaliram

ko me ono pitao...dr ide na godišnji krajem jula pa negde do sredine avgusta, još ni on nije siguran, prvo mora da završi započete ženice. Ali ko želi od septembra, neka zove već sad, jer kažu sestrice da sad već zakazuju za jesen... :super:

Sandricak nam je trudna,beta joj je 1626.Ivana i Klara negativna beta.To je skor iz Maribora!

Evo konačno i ja da se javim. Padar nismo se srele, a ja sam sve vreme osluskivala okola, u nadi da ću te prepoznati , mislim po priči. U mojoj grupi od nas 8 sve su bile devojke iz Hrvatske, tako da sam znala da ti nisi tu. Meni su izvadili 6 jc, ali se ni jedna nije razvila, odnosno kada sam došla 3 dan , Vlaisavljević mi je rekao da je sve OK , ali da se dešava da embrioni prestanu da se razvijaju, verovatnoća da se to desi je 10%. Bila sam u šoku, zar svih 6. ET nije ni radjen, normalno, a kada sam došla kući hiperstumilacija. Skroz sam bezveze , i u šoku sam. Eto toliko. Pozdrav svima.

Mila bas mi je zao, pa kako ti da upadnes u tih 10%?
Suzukice nevaljalice, zar nas da ne obavestis.... srecno mila moja bice tu puno embrioncica.
Bojana zao mi je, nadam se da ce od jeseni biti mnogo vise pozitivnih beta.

Bojana,neka si ti nama sada dobro i opet pozitivno razmisljas i kao sto rece Ikica na jesen u vozice !!!!!!!!!! A,sto se tice cista Ikice,ne pojavljuju se one samo poslije neuspjele VTO.... Imala sam ih i ja,vjerovatno se to dobije u vecini slucajeva..... ZSUKI, PUNOOOOO SRECE ovaj put !!!!!!!!!!!! I,obavezno nam pozdravi macana !!!!!!!!!

Ikice, kako da zaboravim?! I sledeci put idemo zajedno, ovaj put oba uspesna:heart::heart:
Skandia dusa, misli na sve nas:zag::klap:
Milice, vidim da ste porasli, cuvajte se:super:
Sve vas ljubim, javljam se posle konsultacije. Sta da vam kazem, moram i ja macana da upoznam!:hahaha:

Devojke pozdrav svima!Zsuki navijam za tebe,samo napred!Mila 9,mislim da si ti jedna preslatka crnka koju sam videla kada je trebalo doci na razgovor u 9,pre embriotransfera.Suprug mi je tada rekao,,jao covece nesto nije u redu,,kada je lepa crnka izasla.Nije nas sreca posluzila.Video je po izrazu lica a i ja na blic.Pozdrav za skandiu,mijaki,mali pariz,oficirusu,ikicu i sve ostale devojke.Bojana dizi se,ne posustaj!:super::super::super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back