skandia
Aktivan član
- Poruka
 - 1.117

Tvoja me prica dirnula do suza,al`hvala Bogu sve se opet pretocilo u blagoslov,dobila si ono sto si zasluzila,svog malog andjela..... Svaka nasa prica je na neki nacin tuzna,ali izgubiti bebe na taj nacin je strasno...... I,sama sam svoje cedo cekala 13 godina.... Imala visokorizicnu trudnocu,u 6mjesecu dobila krvarenje,sok.... bolnica,infuzije,krvarenje pa opet krvarenje nekoliko puta........ na kraju su doktori odlucili da me porode 2mjeseca prije termina jer bio ugrozen i moj i bebin zivot...... pa opet sok, zasto pobogu meni da se desavaju takve svari,cime sam to zasluzila...... trebalo mi je dugo da dodjem sebi i da stvari dodju na svoje mjesto,trebalo se brinuti o tom minijaturnom stvorenju,koje hvala Bogu nije imalo nikakvih problema..... imao 1490gr.i sam mogao da dise,proveo 1sedmicu u inkubatoru a onda smo dobili zasebno jednu sobicu i tu ostali jos 5 sedmica....... Al´kao sto kazes sve se to brzo zaboravi..... moj malisan u julu puni 3 godine i dostigao je svoje vrsnjake u svemu.....Drage moje buduce mame,
namerno sam napisala buduce mame jer svako ko nesto iskreno i od srca zeli i veruje u to, jednom ga i dobije. Ne zelim da smaram nikoga svojom pricom, samo zelim da vam pruzim malo podrske i da vam ispricam deo svoje price. Pricam vam to ( oni koji me od ranije znaju koa medenog medoksa znaju pricu )da biste videle da posle svake kise dolazi sunce, mozda nije uvek posle kise vreo dan ali se ono ipak pusti neki svoj zracic kroz oblake.
Imala sam dve prirodne trudnoce, nazalost obadve su se zavrsile tragicno. I to ne male trudnoce. Jednu od 7 i drugu od 9 meseci. U prvom slucaju sam izgubila blizance, decaka i devojcicu a u drugom devojcicu. Posto vidite koliko je tesko izgubiti i plod od 15-ak dana zamislite kako je to kada vam vec stoji spremljena torba za porodiliste, imate vec i sve za bebu, radujete se, iscekujete da je vidite, zagrlite. . . a ona vam umre dva dana pre termina za porodjaj?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jezivo.
Kada sam se izborila sa svim traumama i resila da je vreme da ponovo pokusam da ostanem trudna moj muz se povredi i kao posledica povrede ostane dijagnoza azospermija. E od tada su se samo redjale nesrece. Ciste na jajnicima, moj muz cistu u testisu, tumor na jajniku, vadjenje jajnika, potpuna priprema za vto ali nema spermatozoida u tkivu testisa. . . Agonija. . .
Elem da ne duzim, samo polako, mirno, ja znam da je to tesko ali verujte mi uspecete. Samo ako dovoljno verujete sebi, svom partneru, vasoj ljubavi. Ovo slobodno mogu da kazem i kao danas majka i kao radnik u jednoj grani medicine. Zato glavu gore ne oplakujte nesto sto nije uspelo vec slavite ono sto ce uspeti. . .

..........danas u 9 su se nacrtali na vrata ovi iz belmedice ,izvadila krv i u medjuvremenu sam od straha pocela da povracam,a inace vec mi pocinje blaga mucnina
,  rastemo polako i čekamo oktobar da se rodimo, a  vidim ovde ima jako puno dečaka, pa ....
  da biramo!
, vadim tiganje!