zvoncica36
Primećen član
- Poruka
- 956
Zveydice drago mi je da ti je nalaz uredan!Biće sve u najboljem redu i dobićeš ti bebicu!Nekad nismo ni svesni koliko smo srećni!To mene izbezumljuje kod ljudi uvek razmišljaju šta nemaju,a ne šta imaju i koliko je to što imaju vredno.Na prvom mestu zdravlje naših najmilijih i naše.Pazarka dr.Majra tel.011-244-83-99 adresa Mlatišumina19.To je u Bulevaru jedna od uličica.Paralelna sa Golsvortijevom prema Lionu.Valjda ćeš se nekako snaći.Sačekaj betu,pa ako ne daj Bože nije pozitivna zakaži.Meni je otkrila mali problem sa hormonima,ali je mom mužu otkrila problem sa spermom koji niko nije mogao da otkrije i još problem sa testisom koji uopšte nema funkciju.On je išao kod mnogih urologa i niko to nije otkrio.Tek posle njene dijagnoze shvatili smo da je u pravu pošto je moj muž imao problema kao dete!Zbog njegove sperme ćemo morati ponovo vto inače bi mogli i prirodno!Kod nje dolaze žene koje su radile oko 10 puta vto i ništa,posle njene terapije uspeju neke i prirodno.Ona je namrštena,ali je bitno da je saslušaš šta ima da ti kaže.U svakom slučaju srećno!I još nešto žena je lekar,to je meni bitno pošto ima puno prevaranata!

Meni Klagenfurt nije daleko,nemoj da dodjem tamo pa da i tebe mlatim.... Vjerujem ja da ti je pun kofer svega,ali ce se u tom koferu zasigurno naci i lijepih stvari,samo molim te mila izdrzi i ne gubi nadu,pa svi mi znamo da nada umire poslednja... Sada lijepo odmori i napuni baterije,pa u septembru navijamo za tebe........ veliki pozzz i ljubimo te !!!!!!!
mali pariz javi se, pretpostavljam da si trenutno u postupku? ili je neko sa tvojim nick name otvorio VTO dnevnik?
kako si mi danas, veceras?
.............mila zasto nas ignorises?????javi se molim t,da ne brinemo
raspustila su mi se decaaaaa pa sam srecna
muka mi je bilo vise od domacih zadataka i ........sad cu sve knjige i sveske da spakujem pa na tavan da rascistim malo
idemo na more za nedelju dana pa sam mnogo srecna
i ljubim te puno i iskreno se nadam da ce se onaj tvoj san ostvariti i da ces onda stvarno da me nadjes na kraju sveta !!!!!! necu nista da ti kazem tipa nesekiraj se nemoj da se opterecujes.....jer to nepomaze moras da mislis,moras da osecas simptome,...sve je to normalno...opusti se koliko mozes i megledaj stalno u gace 
.............nadam se da ce ti dragi biti bolje
. Visok mi Lh i prolaktin......a nikad nije bio...