Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa baš ste DIVNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

evo ja uživam, čitam, gledam tv, naručujem ručak od svekrve i naređujem dragom ahahahahah!
Nado i Ikice hvala na izveštajima :super:
Moram da pijem jaaako puno vode, zbog nabrakilh folikula, to me ubija, ali jako sam dogar đak, sve radim kako mi je doca naredio :zcepanje::zcepanje:. Mogu vam reći da mi nedostaje, navikla sam da se družim sa njim!!

Verovatno ću 7. aprila da vadim krv, a bar dotle da uživam u mojim mrvicama!

Nado baš je bilo super sresti se sa vama!!!! Devojke, Nada je jaaako lepa. Da znate. A tek Đole!!!!!! srculenece malo! I macan je rekao da je prelepa beba!

pozdrav svima!

Bet????? Kao mi ti stojiš?

Auuuu, Zsuki, pa bas si me iznenadila ovim lepim komentarima :rumenko:, hvala ti :cvet:. Inace, ja sam posve sigurna da je Djole odradio svoj posao - dok je on tebe gledao tako lepo i smesio ti se sve vreme, to je sigurno znak da je on nesto znao! (da te tvoji malisanci zeljno iscekuju i da se smeste kod svoje mamice) Samo se ti nama odmaraj i bez obzira sto su ovo najduzih 14 dana u tvom zivotu, veruj da ce sve biti divno kad vidis trocifrenu betu!
Jedino, kao da sam htela s tobom da se ispricam nadugacko i nasiroko, ali nismo uspele - nema veze. Bas se radujem da smo se upoznale, a bice prilike i da se sretnemo jos, sigurna sam.

Dzeni73, hvala. Nama tek predstoji zajednicka borba :ok:. Samo ti pisi ovde kako smo imali pravo u vezi dr Macana svi koji smo bili kod njega! Neka znaju svi kako je lepo iskustvo biti njegov pacijent.

A ovde mi se jako svidja i sto pise Zsuki i Karlos0 i Ikica i Bet i Panda !! Pa to su sve predivne vesti!!!
:super::super::super::super::super:
Sve vas puno pozdravljam!!!

Karlose bas mi je drago sto je sve ok i sto super napredujete! Suzukice taza trudnice kako si nam? Ikice ti si sledeca... :-) Bet jer sam ja tebe dobro razumela, radice ti i Et pod totalnom anestezijom?! A sto?!
Priznaj Pandice koliko si se ugojila :-) Ja sam brzo skinula kg posle porodjaja, jedno 12kg je otislo jos u bolnici i za ova dva meseca jos nekih 3kg, ali treba tu jos da se smakne...

Karlose bas mi je drago sto je sve ok i sto super napredujete! Suzukice taza trudnice kako si nam? Ikice ti si sledeca... :-) Bet jer sam ja tebe dobro razumela, radice ti i Et pod totalnom anestezijom?! A sto?!
Priznaj Pandice koliko si se ugojila :-) Ja sam brzo skinula kg posle porodjaja, jedno 12kg je otislo jos u bolnici i za ova dva meseca jos nekih 3kg, ali treba tu jos da se smakne...
Prosli ET su mi jedva zavrsili usled bolova koje sam imala,znam da zvuci neverovatno ali tako je.Vi znate sa kojom preciznoscu se vracaju embrioni,e,zamislite mene koja odskace od kreveta od bolova,doktorka je jedva mogla da ih vrati a kamoli da nacilja gde tacno da ih stavi.
To je kazu jedan slucaj od milion,al eto bas ja.Danas mi javljaju kad je tacno transfer:klap::bye:

Prosli ET su mi jedva zavrsili usled bolova koje sam imala,znam da zvuci neverovatno ali tako je.Vi znate sa kojom preciznoscu se vracaju embrioni,e,zamislite mene koja odskace od kreveta od bolova,doktorka je jedva mogla da ih vrati a kamoli da nacilja gde tacno da ih stavi.
To je kazu jedan slucaj od milion,al eto bas ja.Danas mi javljaju kad je tacno transfer:klap::bye:

o bože!!!!! pa ovo još nisam čula! :roll::roll: nerazumem šta bi moglo da te boli???? da li su ti dali objašnjenje šta to boli? baš me zanima...

ali neka, bitno je da su našli rešenje za tebe!!! 18!!!!!! bogte mazo.ceo razred ahahahahhah.

fige za razmnožavanje :super::super::super:

javljaj se!!!!! :cmok2:

Auuuu, Zsuki, pa bas si me iznenadila ovim lepim komentarima :rumenko:, hvala ti :cvet:. Inace, ja sam posve sigurna da je Djole odradio svoj posao - dok je on tebe gledao tako lepo i smesio ti se sve vreme, to je sigurno znak da je on nesto znao! (da te tvoji malisanci zeljno iscekuju i da se smeste kod svoje mamice) Samo se ti nama odmaraj i bez obzira sto su ovo najduzih 14 dana u tvom zivotu, veruj da ce sve biti divno kad vidis trocifrenu betu!
Jedino, kao da sam htela s tobom da se ispricam nadugacko i nasiroko, ali nismo uspele - nema veze. Bas se radujem da smo se upoznale, a bice prilike i da se sretnemo jos, sigurna sam.

Dzeni73, hvala. Nama tek predstoji zajednicka borba :ok:. Samo ti pisi ovde kako smo imali pravo u vezi dr Macana svi koji smo bili kod njega! Neka znaju svi kako je lepo iskustvo biti njegov pacijent.

A ovde mi se jako svidja i sto pise Zsuki i Karlos0 i Ikica i Bet i Panda !! Pa to su sve predivne vesti!!!
:super::super::super::super::super:
Sve vas puno pozdravljam!!!

Za priču će sigurno biti prilika još bezbroj! Subotica nije tako daleko!!! Poljubi mog malog anđela dobročinitelja Đoleta!
da, super je kad upoznaš nekog sa foruma, ovako deljuje kao da se dopisuješ sa nekim imaginarnim svetom! Kad ono, pravi pravcati ljudi!!!!

Skandia, Panda, Karlose, Milice, Ikice, Bet hvala svima na podršci!!!

evo ja super...jedem peršuna kilo dnevno, pozeleneće mi kosa ahahahahah. Već su mi krenule bubice, ne mogu da ležim više, a još nije prošlo ni nedelju dana, samo gledam kako da šmugnem napolje. Sreća sad u ns neko nevreme pa ću morati da se smirim. Sutra još moram da zovem doktora zbog ovih mojih folikula, a onda kaže sledeće nedelje samo da javim veliku betu ahahahhaha.

Ikica gostuje u ns, pa ću se verovatno i sa njom upoznati! :))))

kissovi svima.

hej suzukice ,ja malo kasnim ali se nadam da mi prastas:cmok2::cvet:

i sad idemo go suzuki goooooooooooooooooooooooo girl,uz tebe smo i volimo te svi:cmok2:...........i kakva bre setnja ,sedi ustvari lezi da nisi mrdnula,pa onda odmah po trudnicke haljine ,jasno????nema mrdanja:histericna:
volim te punooo ,ne moram da ti kazem da ce uspeti........ma 100 posto sam sigurna da ce ostati i biti tvoji....................evo vec se od sada pripremam da citam o tvojim slatkim trudnickim mukama:cmok2:

evo ja super...jedem peršuna kilo dnevno, pozeleneće mi kosa ahahahahah. Već su mi krenule bubice, ne mogu da ležim više, a još nije prošlo ni nedelju dana, samo gledam kako da šmugnem napolje. Sreća sad u ns neko nevreme pa ću morati da se smirim. Sutra još moram da zovem doktora zbog ovih mojih folikula, a onda kaže sledeće nedelje samo da javim veliku betu ahahahhaha.

kissovi svima.

Radili su mi ispitivanje posle prve IVF, ni to nije bilo ni malo prijatno,i otkrili su razlog,neki ugao izmedju materice i grlica al da vas ne smaram,ni ja se bas ne razumem najbolje.Nego sZuki zasto jedes persun,za sta je dobar:bye::bye:

kissovi svima.

Ja se izvinjavam sto upadam kao padobranac, ali kakav, bre, persun u trudnoci?!?!
Ranije su se zene nalivale cajem od persuna kad su htele da izazovu spontani, ili prevremeni porodjaj, narocito u ratu.
Moze da se koristi iskljucivo kao zacin u malim kolicinama, drugacije nikako.
Cekamo vas sve sto pre na Kutku za trudnice! :cmok2:

Zsuki, drago mi je zbog tebe, uzivaj i odmaraj kada bebice dodju na svet nema odmora :)! Htela sam da se jos jednom zahvalim tvom muzicu sto nam je pomogao prilikom sporazumevanja sa doktorom, divni ste :super:!!!
Uzivajte, odmaraj i naravno obavestavaj nas sta se desava, pa da razmenjujemo iskustva!
Da i nama uspe sada kada odemo i da zajedno idemo u skolicu:super:!!!
Pozdrav od Maje i Djoleta!!!

Poslednja izmena:
Persun, ne da ne pomaze, nego u vecoj kolicini ima abortivno dejstvo, dokazano.
Evo link, pa citajte.
http://www.zdravljezena.org/download/bgd/tekst_bezbedna_primena_biljnih_lekova_u_trudnoci.pdf

Aaaaaa, ne, ne Kistina, na ovom forumu ne mozes tako pisati!! Ti ocigledno ne znas kroz sta ove zene prolaze i ako imas neku korisnu informaciju - zna se nacin na koji mozes tako nesto saopstiti. Da li mozes da pretpostavis sta si napravila sad u Zsukinoj glavi? Ne znas? E pa, ne daj Boze da saznas.

Zsuki, ne osvrci se na ove budalastine. Radi licnog mira se trudi da taj persun ne jedes, ali nemoj dati da ti gluposti poljuljaju veru u uspeh. Ja sam na tvojoj strani i jedva cekam da nam javis lepe vesti!!!! Ljuuuubim te puuuuno!!!!:heart::heart::heart:

Aaaaaa, ne, ne Kistina, na ovom forumu ne mozes tako pisati!! Ti ocigledno ne znas kroz sta ove zene prolaze i ako imas neku korisnu informaciju - zna se nacin na koji mozes tako nesto saopstiti. Da li mozes da pretpostavis sta si napravila sad u Zsukinoj glavi? Ne znas? E pa, ne daj Boze da saznas.

Zsuki, ne osvrci se na ove budalastine. Radi licnog mira se trudi da taj persun ne jedes, ali nemoj dati da ti gluposti poljuljaju veru u uspeh. Ja sam na tvojoj strani i jedva cekam da nam javis lepe vesti!!!! Ljuuuubim te puuuuno!!!!:heart::heart::heart:

Ja se izvinjavam ako sam nekog uplasila, iskreno se nadam da cete sve uskoro da se preselite na Kutak za trudnice da se druzimo! :) :heart:
Po mom misljenju, bolje je znati i informisati se o svemu nego eventualno napraviti problem iz neznanja.
Nisam zelela nikog da uplasim i jos jednom se izvinjavam, samo sam zelela da pruzim informaciju sa najboljom namerom.
Prihvatam da je moj ton bio malo hladan, jednostavno sam navikla tako da razgovaram sa pacijentima jer iz iskustva znam da najbolje prihvataju ozbiljno saopstene cinjenice, bez podilazenja.
Profesionalna deformacija, bez zle namere i sad razumem, takva komunikacija neprimerena je ovom pdf, stvarno mi je zao.
Sa druge strane, ti kazes da je to sto sam napisala budalastina, a potkrepila sam informaciju validnim istrazivanjem sprovedenim u legitimnoj instituciji, to nije lepo, narocito zato sto ja nikog nisam uvredila, a ti mene jesi i to direktno i bez pokrica.
Sve najbolje vam zelim svima!

Draga Suzuki,uzivaj,opusti se i odmaraj.Radi sve ono sto te smiruje,osim naravno "stalno u pokretu".Jos malo i imaces to "mirovanje" brzo iza sebe a tek onda..........neka ti o tome pisu zene koje su vec majke. Zelim ti od sveg srca samo jedno i to ...betu.
Isto vazi i za BET a tek...... za Ikicu.
Novopecenim buducim mamama svu snagu i srecu ovoga svijeta do termina a onda neka nastane zurka.Pusa za sve ostale, a za male forumase puno suncanih dana da mogu "slobodno"(bez kapica i rukavica) u setnju.
Koristim priliku da vam pozelim i sretne i vesele uskrsne praznike.

Joj Bet bukvalni nisam znala da tako nesto postoji i moze da boli, verovatno te boli i gin pregled? Suzukice drzimo fige Sergej i ja! Evo sutra najavljuju fino vreme pa lepo izadji u jednu setnju i popij kaficu u nekoj lepoj basti, nemoj da se bas skroz zakoves za krevet, za ovih para dana sta je uradjeno uradjeno je. Pazarkice pozdrav! Ikice kako napreduje bockanje? ja uglavnom na raznim forumuma posecujem teme neplodnost i sl tako da trenutno u isto vreme bodrim Sukicu i jos jednu buducu trudnicu na drugom forumu, a ja sam vam ko navijac parvi strastveni drzim vam fige do besvesti.

Da vas i mi malo pozdravimo:D

nešto mi nije radio te adsl, te komp, pa sam malo ispala iz toka!
drago mi je da vidim da očekujemo nove visoke bete!:super::super::super:
Žuletu sam već rekla da sam ubeđena da će njena + energija da ih zalepi sve!:D
Bet, ti si sa brojem embriona isto sigurno u ovom prolećnom voziću:klap:
ikice, nadam se da će i tebi uspeti iz prve!:super:

a novim mamama miran i bezmučan:lol: prvi trimestar!

pozdrav svima, uživajte za praznike!:zag:

Hvala Snežana, napokon da nam se i ti malo javiš? Kako si nam, šta ima novo?
Sukice, tek od utorka gostujem u NS, obezbedila sam ličnog vozača (svog dragog)koji će me svakodnevno voziti po bockice, pa ću praznik provesti kod kuće! CMOK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back