Ivancica 82
Obećava
- Poruka
- 73
Drage moje eto mene nazad, 26.01. rodio se Sergej, tezak 3350gr dug 52cm carskim rezom. Juce smo dosli iz bolnice kuci. Mogu samo jednu stvar da vam kazem i da je dobro upamtite, ma koliko puta padale duboko, ma koliko puta mislile da je sve neizbezno i zaludno,ma koliko puta htele da odustanete od svega, verujete nije i ne odustajte, dovoljan je samo jedan pogled vaseg malenog bica, da sve jade i muke zaboravite za pola sekunde! Sve vas grlim i zelim velike bete!
Mico, tako mi je drago neka je Sergej ziv i zdrav i da uskoro dobije seku a mozda i dve....Kako je bilo na porodjaju, jeste li dobro,javljaj nam sve sta se desava sa vama.

Veliki

za tebe i Sergeja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sad vise nista nije kao pre...sad postoji samo "on" i nista drugo nije bitno....a to da se sve muke zaborave jeste tacno ali ces uvek imati razumevanja,uvek ces biti tuzna,i uvek se secati muke koju si prosla i kroz koju prolaze druge zene koje imaju problem koji si ti hvala bogu resila 
sad pocinje igranka bez prestanka....ali najlepsa na svetu!!!
nas vrata su ti sirom otvorena
vec bi zbrisala haha...salim se ljubavi uzivala bi moja su daca zlatna...a najmirniji su kad jedu cokolade tako da ako doneses 4.imamo vremena da na miru popricamo 

...CESTITAMO
!!!!
(Nadin muz)