ikica75
Ističe se
- Poruka
- 2.214
Vidim ja da će biti puno malih pandica! Samo napred!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A embrioncici bomboncici bice kao avioncici! Prvo moram Pandi da cestitam! Svaka cast! Tvoji janici rade za sve nas ovde!A embrioncici bomboncici bice kao avioncici!
Klama, nemam hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu, ali imam enterokokus bakteriju. Sta je sad pa to? Nisam imala nikakve simpotome, ali eto ti slepog putnika tu. Tako da antibiotici ne ginu!
Pozdrav svima.
Hvala svima!!!Prvo moram Pandi da cestitam! Svaka cast! Tvoji janici rade za sve nas ovde!A embrioncici bomboncici bice kao avioncici!
Klama, nemam hlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu, ali imam enterokokus bakteriju. Sta je sad pa to? Nisam imala nikakve simpotome, ali eto ti slepog putnika tu. Tako da antibiotici ne ginu!
Pozdrav svima.

,nema veze

,hvala dragom Bogu,sada treba da prodje neko reme da vidimo kako je telo odreagovalo,ali za sada sve ukazuje da je sve uredu...............ajme majko ,kako mi je bilo tesko u bolnici,vreme nikada da prodje ,niti da se vrata da se otvore ,da konacno ugledam dr .........ali sada je to sve iza nas,nadam se da ce ovo za mog andjelcica biti samo ruzan san
[B]Panda[/B], kako ide postupak sad dalje kad primis tu stop injekciju?
U roku od 36 sati nakon stop injekcije radi se aspiracija, to je bilo danas, dobro sam prošla, malo sam ošamućena zbog anestezije i imam hiperstimulaciju, tako da sam dobila infuziju,neke injekcije i lekove- ovo se retko dešava ali eto desi se. Uglavnom nije ništa jako strašno samo moram da mirujem i da me redovno prate, u subotu će mi javiti šta dalje i kada je et, imam 23 jc, što je dobro ali to je rezultat hiperstimulacije! Sad još samo molim boga da bar pola od toga budu embrioni i naravno da se zakačepa da otvaram jaslice
Pozdrav svima!![]()
.......i ja sam u trecem postupku imala hiperstimulaciju i imala 30 js,ali kod mene je to glupo imalo je samo tri embriona jer je i toliko imalo spermatozoida a sve ostalo u kanalizaciju
nadam se da ce imati makar 20 embriona da prestignes paralijan
cmoooooooooooooook za buducu mamuajoj pando!!!! 23!!!! zamisli to jajnik možda uspe sam da odradi za dve godine.....
e pa sad nek od sveke bude embrion, pa da nem malo povećaš natalitet u Vojvodini!!!!!
javi koliko se oplodilo!!! navijam za tebe!!

jaoj cestitam...........svaka cast,lako ces sa hiperstimulacijom,bitno je da ima dosta js.......i ja sam u trecem postupku imala hiperstimulaciju i imala 30 js,ali kod mene je to glupo imalo je samo tri embriona jer je i toliko imalo spermatozoida a sve ostalo u kanalizaciju
cmoooooooooooooook za buducu mamu
gde si bre ti?????kad ces opet kod macana????samo da te cmoknem jednom
a jeste li vi primetili da nam nema MELANIJE.............sta li je sa njom????![]()
Cao drage moje pre neki dan sam videla na krstricida je neciji muz radio punkciju testisa ali se nesecam ko je to bio pa bih vas zamolila da mi se javi bilo ko ko zna u vezi toga neko.Poso je i moj muz radio punkciju ali imamo problem dr nije naveo kada se vade konci i neznamo sta da radimo. Hala unapred.

evo me, neka frka panika ovih dana i na poslu i kod kuće...mami ukrali svu ličnu dokumentaciju i bankovnu...pa sad jurimo da sve sredimo...
a moj dragi doneo kući neko malo mače, pa sad moram i oko nje da se brinem!!! a inače ne voli mace, ali kaže bilo mu je žao...smrzavala se u snegu...
ja 3. februara ponovo kod macana na uz. prešla sam na mikroginon, tako da mi je sada bolje!!
kissssssvima
Cao drage moje, ja sam se zeznula. Nije radjena punkcija nego biopsija testisa, ali mene ipak zanima sta da radimo sa tim koncima. Posto nigde nepise da treba da se vade konci.

Pazarkice, nemamo 20 embriona, ima ih 9-jaoj cestitam...........svaka cast,lako ces sa hiperstimulacijom,bitno je da ima dosta js.......i ja sam u trecem postupku imala hiperstimulaciju i imala 30 js,ali kod mene je to glupo imalo je samo tri embriona jer je i toliko imalo spermatozoida a sve ostalo u kanalizaciju
cmoooooooooooooook za buducu mamu