Vantelesna oplodnja

• Začetnik teme Začetnik teme sladja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Draga Melania,znam kako se osjecas,ali molim te glavu gore.Ja sam u maju bila gotova posle zadnjeg neuspjeha,a vidis sad sam vec ponovo u akciji.Tako ce biti i kod tebe.To je put kojim moramo proci.BUDI JAKA MALENA.VAZI?
BULE hvala na:ok:
RUZO,sta bi sa tobom?Kako se to zavrsilo?Jesi li dobro?Puno pozdrava i sve najbolje.

Hvala sto mislite na mene! Rekla sam sebi: da sve sto je zavisilo od mene ja sam upropastila i niko mi nece biti kriv. :worth::worth::worth: E, nocas smo odradili aspiraciju i uzeli su 2jc. :super: Sutra ce mi javiti da li je uspelo, pa ako jeste, verovatno u nedelju vracaju. :worth::worth::worth:

Melania, na serbian cafeu, temi neplodnost, jedna zenica je radila kod tog Dr, dva puta, uspelo je ali je bila biohemijska trudnoca, beta joj je pala posle nekoliko dana, koliko sam ja shvatila, kod njega platis prvi put postupak, a ako ne uspe drugi je bespalatan

Paaaaaaaaazaaaaaaaaaarkaaaaaaaaaaaaaaa, pa zasto nam se ne javis. :zag::zag::zag::zag::zag:
ZSuki75 kako si mi ti , sta ima novo!
Vilenjak kako ide kod tebe :cmok2::cmok2::cmok2:jesi li dobro!

Pzdrav za sve, idem da odmaram :heart::heart::heart::heart::bye::bye::bye:

Napred Ruzo, ja kasnim za tobom par dana. Veceras primam pregnyl. Nisam se pretrgla imam svega 4 folikula. Aspiracija je zakazana za nedelju pre podne, pa sta nam bog da.
Drago mi je videti melania da vec razmisljas o narednim koracima.
Pazarka, ovaj forum nije isti kada tebe nema....
Milic i Snezo milujte te bebuljke i uzivajte dok ne izmile. Milice, nije carski rez strasan, ja sam se tako porodila. Doduse carski je za bebu, ali kada se mora onda se mora, jos ti je rano da razmisljas o tome. Beba se moze okrenuti, bukvalno 24 sata pre porodjaja.
Vodolijo sta ima kod tebe?
Devojke veliki pozdrav, odo da spremam klicezi palacinke.

Paaaaaaaaazaaaaaaaaaarkaaaaaaaaaaaaaaa, pa zasto nam se ne javis. :zag::zag::zag::zag::zag:
ZSuki75 kako si mi ti , sta ima novo!
Vilenjak kako ide kod tebe :cmok2::cmok2::cmok2:jesi li dobro!

Pzdrav za sve, idem da odmaram :heart::heart::heart::heart::bye::bye::bye:

eeee Ruzo moja.... novost je da imam zapaljenje oba uha, sinusa i pljus herpes....
kljukam se lekovima...i nadam se da cu ozdraviti do decembra...

pozdrav svima i ne izlazite iz kuće ako ne morate :sad2::sad2::sad2:

O Boze dragi, Zsuki, pa ti si bas nagrabusila! Nadam se tvom brzom oporavku, ne izlazi nigde jos ti na to fali samo grip!
Vilenjak ne mora da znaci da ce od 4 folikula biti samo dve tri jc, ja sam imala 10 fol a 19jc, svaki je bio dupli!
Pozdrav trudilicama!

E da Vilenjak, ne spominji Cr, toliko se plasim anestezije, da kad god cujem Cr hvata me blaga nesvestica! Ma ja htela i sa punkcije da pobegnem, kad sam cula da rade sa anestezijom, sreca bio mm samnom pa me je bukvalno cuvao da ne pobegnem, ja sam htela da mi rade bez anestezije.

E Vilenjak,dobro pitanje,sta ima kod mene? Izbusen stomak,draga,ali nema veze. Do sad je sve ok,vidjecemo sta ce biti dalje.u nedelju opet imam uz.Osjecam se dobro i nekako mi se cini da je sve ovo sad onako usputno.Mislim da se plasim sama sebe i neuspjeha naravno,pa pokusavam to da potisnem negdje dalje od mene.Zelim ti puno srece.

Ćao drage moje i ja sam se nešto ulenjila ovih dana. Ne znam šta da pišem, ali vas čitam redovno. I meni nedostaje pazarkica i baš brinem šta se sa njom dešava! Bojim se da se nije totalno deprimirala. U pravu si micimacko, ako neko ima njen broj neka je pozove pa neka nam javi kako je!
Vilenjak, Vodolija, Ružo, kako ste, šta ima novo?Pišite!
Zsuki, pa gde si ti cvetiću, kako si, jesi li ozdravila? Uzimaj matični mleč, propolis, čajeve, pa da u decembru budeš zdrava ko drenčica!
Milice i Snežana, cmokić za vas i za mrvice!
Ja za sedam dana očekujem rezultate prirodnog IVF, ako nije uspelo moram opet čekati 6 meseci da isprimam terapiju! Nemam nikakve simptome, a samo sanjam neke bebe. Noćas sam sanjala da mi je neka žena dala jednu veliku korpu, kad sam je otvorila unutra su bile dve preslatke bebice. Tako je bio divan san da mi je bilo žao što sam se probudila!
Ko zna, ponekad se snovi i ostvare!
Svim ostalim drugaricama koje gore nisam imenovala šaljem:cmok:
Karlos, gde si se ti izgubio?
Pazarkiceeeeee, volimo te, javi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cmok:

Evo, Vodolija je tu,dobro je i bocka i dalje.Kako doktor kaze,izgleda dobro, ali ja se na to puno neobazirem jer tako su mi govorili svaki put.
Vilenjak dokle si stigla ti i kako si?
Ruzo sta bi sa tobom?Jesi li imala ET i kako je proslo?
Suzuki,ide li na bolje kod tebe?
Ikice,ako je uspjela prirodna metoda onda moras da objavis recept po kome si radila.
Za sve ostale,ali bas za sve puno,puno poz i velika pusa.

Ćao drage moje i ja sam se nešto ulenjila ovih dana. Ne znam šta da pišem, ali vas čitam redovno. I meni nedostaje pazarkica i baš brinem šta se sa njom dešava! Bojim se da se nije totalno deprimirala. U pravu si micimacko, ako neko ima njen broj neka je pozove pa neka nam javi kako je!
Zsuki, pa gde si ti cvetiću, kako si, jesi li ozdravila? Uzimaj matični mleč, propolis, čajeve, pa da u decembru budeš zdrava ko drenčica!
Ja za sedam dana očekujem rezultate prirodnog IVF, ako nije uspelo moram opet čekati 6 meseci da isprimam terapiju! Nemam nikakve simptome, a samo sanjam neke bebe. Noćas sam sanjala da mi je neka žena dala jednu veliku korpu, kad sam je otvorila unutra su bile dve preslatke bebice. Tako je bio divan san da mi je bilo žao što sam se probudila!
Pazarkiceeeeee, volimo te, javi se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cmok:

Mene je neko, kako se ono kaže, ureknooo!!
U petak celu noć povraćala, i proliv, subota temperatura 39....
danas sam malo bolje, ali mi je već dosta ovih boleština, stvarno...
mislim na vas, ali nema snage da sedim za racunarom...
poljupci svima i puno sreće cicama koje su sad u sred programa!!!

Pozdrav drage buduce majke,....hvala na pitanjima...evo stvari stoje ovako....u petak smo dobili potvrdu na GAK-u da smo prosli Komisiju i da smo pod brojem K-515,....ostaje nam da cekamo resenje od Republickog fonda za zdravstveno osiguranje da smo na listi cekanja za VTO o drzavnom trosku,....u medjuvremenu mozemo da kontaktiramo kliniku za koju smo se opredelili...kada dobijemo ovo resenje....hm..ne znam samo koliko treba vremena da to resenje stigne.....jos jednom pozdrav i sve najbolje i da sto pre svi stignemo do naseg cilja.....

Pozdrav drage buduce majke,....hvala na pitanjima...evo stvari stoje ovako....u petak smo dobili potvrdu na GAK-u da smo prosli Komisiju i da smo pod brojem K-515,....ostaje nam da cekamo resenje od Republickog fonda za zdravstveno osiguranje da smo na listi cekanja za VTO o drzavnom trosku,....u medjuvremenu mozemo da kontaktiramo kliniku za koju smo se opredelili...kada dobijemo ovo resenje....hm..ne znam samo koliko treba vremena da to resenje stigne.....jos jednom pozdrav i sve najbolje i da sto pre svi stignemo do naseg cilja.....

Karlos,budite spremni u roku od 2 meseca da ce vas pozvati.Ja sam se tako zeznula mislila sam da se ceka bar pola godine i opustila se.Prijavila sam se pocetkom aprila,odprilike kad i Sneza 77,i tako ja kulirala do septembra dok mi vec nije postalo sumnjivo,mnogi vec odradili a mene niko ne zove.Pozovem ja da se raspitam,kad imam sta da cujem,kazu vi ste imali zakazan termin u sestom mesecu ali vase pismo se vratilo,greska u adresi,mi smo vas zvali ali se niste javili(verovatno jedanput) kakav bedak.No, da neduzim na kraju smo sve ispravili i evo ja od sutra krecem sa terapijom i kao sto ljudi kazu,ko zna za sto je to dobro:worth:

Draga moja, ja se spremam na put za kliniku, posto mi veceras rade ET. Imam 2jc a bila je klascna IVF metoda.
Sve zenice, cuvajte se ovih prehlada i kontakte svedite na minimum. Javicu vam se kada se vratim a do tada puno :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Sta li je sa Ruzom?Trebala je u nedelju da ide na et.............cekamo da nam se javi :super:

Pazarkica nas je skroz zaboravila, bas nam fali.Lutkice javi se kad budes mogla, uz tebe smo!!!!!!!! :cmok:

Vodolija, Vilenjak....u kojoj ste vi fazi?
Ima li jos koga u fazi pripreme..........?

Mislim na sve vas i navijam!!!!!

Pozdrav za Karlosa i sve trudilice i trudnjace!!!!! :D

Karlos,budite spremni u roku od 2 meseca da ce vas pozvati.Ja sam se tako zeznula mislila sam da se ceka bar pola godine i opustila se.Prijavila sam se pocetkom aprila,odprilike kad i Sneza 77,i tako ja kulirala do septembra dok mi vec nije postalo sumnjivo,mnogi vec odradili a mene niko ne zove.Pozovem ja da se raspitam,kad imam sta da cujem,kazu vi ste imali zakazan termin u sestom mesecu ali vase pismo se vratilo,greska u adresi,mi smo vas zvali ali se niste javili(verovatno jedanput) kakav bedak.No, da neduzim na kraju smo sve ispravili i evo ja od sutra krecem sa terapijom i kao sto ljudi kazu,ko zna za sto je to dobro:worth:

ćaos Bet!!! I ja sam se prijavila u aprilu i odradila u junu prvo VTO. A sada mislim da bih bolje prošla sada, jun je pred godišnje odmore, svi nervozni, jure da kupuju kupaće i dušeke :hahaha::hahaha:...
Do sada si se bar smirila, psihički pripremila za nove pobede :per:
Puno sreće :cmok2::zag:

Evo i novosti od mene. Juce je bila aspiracija, izvadjena 3 folikula. Povratak "ekipe na matični brod" se očekuje u sredu. Ne znam kako stojimo u laboratorijskim uslovima, to ću tek sutra saznati. Sada gutam progesteron, radim i čitam ove silne izvestaje od svinjskom gripu...

Zsuki, obzirom da imas visoku temperaturu, proveri sa lekarom sta da radis. Kontam da je to pokazatelj na koji treba reagovati, sve do tog momenta se moze prihvatati kao kucno lečenje.

Evo i novosti od mene. Juce je bila aspiracija, izvadjena 3 folikula. Povratak "ekipe na matični brod" se očekuje u sredu. Ne znam kako stojimo u laboratorijskim uslovima, to ću tek sutra saznati. Sada gutam progesteron, radim i čitam ove silne izvestaje od svinjskom gripu...

Zsuki, obzirom da imas visoku temperaturu, proveri sa lekarom sta da radis. Kontam da je to pokazatelj na koji treba reagovati, sve do tog momenta se moze prihvatati kao kucno lečenje.

Oo da, merili smo temperaturu čitav dan, čim je prešla 38, odmah smo išli kod dežurnog lekara sa uzbunom da imam svinjak! Međutim, kaže ona da nijeeee, hvala bogu. :worth::worth:
Pokvarila sam stomak, sa KUPUSOM!!
Danas mi je bolje, bez temp, samo me uši booole.
biće bolje :brus::brus:

Držim fige da bude što više uspešnih randevua!!!
:super::super::super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back