bule74
Početnik
- Poruka
- 44
Ivancice dobro nam dosla 
Melanija molimo se za tvoju visoku betu danas

Pazarkice
Melanija molimo se za tvoju visoku betu danas

Pazarkice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Drage moje, ja sam krenula sa stimulacijom i zadovoljna sam kako je podnosim jer nemam nikakvih tegoba. Možda zato što mi MM daje terapiju
Melanija puno sreće sutra, jedva čekam da nam javiš lepe vesti i da se zajedno radujemo.
Pazarka, znam da će sve biti super, ne mrdaj iz tog kreveta :molim te.
Ivančice dobro nam došla, jesi li krenula sa nekim pripremama i gde bih ti išla za VTO.
Pozdravljam Vas sve i molim se za sve nas.![]()
,a nema sanse da moze da me ubode
,ja cu izludeti,muz kaze ako sam trudna,beba ce biti ista ja

melanija draga,navijam za eskime,ma zalepili su se za mamu sto posto .............volim te puno,i zelim da danas dobijes najlepse vesti na svetu
veliki cmok i za tebe i za eskime![]()

.Sve vas pozdravljam i saljem svima po jedan
Hvala vam drugari na podrsci,rezultati su oko 5 a meni dan dugacak najstrasnije,imam osecaj da je vreme stalo.Sve vas pozdravljam i saljem svima po jedan
![]()
mnogo mi je zao Melanija.Nije uspelo.

u martu cemo ja i ti opet u jevremovoj,ljubim te puno.........ne znam sta da ti kazem
,tu sam za sve sto ti treba
..........znam kako se osecas,mnogo sam puta to prosla,a po svemu sudeci opet me to ceka,ali jaka sam ja isto kao i ti,samo nemoj da ocajavas
!
A i danas mi je pričala u tom raspoloženju. 

Nije uspelo.

Ne znam ništa o krvarenju iz nosa, za svaki slučaj bolje idi kod lekara (u kog imaš poverenja naravno
)
svima i
za našu dragu Melani

ili treba da intervenišem.