milica83
Aktivan član
- Poruka
- 1.072
Ikice ja sam primala diferelin u postupku Vto za umirivanje jajnika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Draga Pazarka, tebe je nemoguće pomešati sa nekom drugom.videla sam te kako si jedva išla iz lifta posle ET.
Napiši mi zašto si rešili iči u kliniku Jevremovu na VTO. Koliko ja razumem ti si mogla ići na VTO u bilo koju kliniku.
eh hvala ti bule punoooooooooooooooooooooooo,a reci mi negde sam procitala da je tebi jedan VTO uspeo,jeli trudnoca uspela ili sta se desilo(unapred se izvinjavam ako te ovim pitanjima povredjujem)![]()
i VERUJPazarka , Molim te odgovori mi, da li ima smisla ići u Leskovac, u Jevremovoj ko je iskusniji Ljubić ili Vlaisavljević? Da li su ti radili analizu embriona na uzrok neuspeha VTO?

Nekako pokusavam da ne mislim na to,kao da se nekom drugom desilo.Tako mi je lakse.
Imala sam missed u 12 nedelji i kiretazu.Ali sam nekako svo vreme imala osecaj da nesto nije uredu,i na moju veliku zalost i bilo je tako.To je bilo u januaru ove godine.
Posele toga sam imala jos jedan pokusaj ali nije uspelo.
Sad sam malo u problemu sa hormonima pa cekamo da se to stabilizuje i onda krecemo dalje.
Odrzava me to sto sam sigurna da cu se ostvariti kao roditelj makar morala i 1000000000000 puta da pokusavam.
Tebi i tvojoj mrvici saljem veeeeeeelikiiiiiiiiiiiii VERUJ
,ali glavu gore,ma bice,jednostavno moraaaaaaaaa
Pozdrav Pazarkice, vidim iz postova da si danas dobre volje, tako trebe i da ostane! Melania cekamo lepe vesti i visoku betu!

.

,volim vas sve puno,ali ovde u ovoj apoteci igor sve moze(nadam se da me moderatori nece banovati)jer ne znam sta bih bez vas

Cao svima!!!!Saznala sam za ovaj forum preko prijateljice i mnogo mi je drago sto mogu da se upoznam sa ljudima koji imaju problem kao ja.Bila sam decembra 2007god.na vantelesnu oplodnju koja nazalost nije uspela,a sada planiram da krenem sa pripremom druge oplodnje,pa bih volela da saznam novine koje su se javile za ove 2.godine.![]()

.
.