Pa iskrena da budem ne znam ni sama da li sam zadovoljna,za mene je to bio veliki stres.Osecala sam se kao na pokretnoj traci,kao neki broj koji treba prozvati.Pa kako bi mogla da sudim kada sa doktorom nisam imala vise od dobar dan.Ja sam bila na onom programu drzave pa mi se ucinilo da su oni sve to zbrzali i odradili kako im je odgovaralo.Ja inace imam PCOS i to je bio nas jedini problem.Trazili su da moj muz odradi kod njih spermogram i odjednom iz vedra neba oligoastenospremia.To bi sve meni bilo ok da moj muz nije uradio ranije te nalaze koji su bili ok.Danas smo bili da damo briseve pa ga malo pisa boli,ali jedva cekam da odradi nov nalaz jer mi je to skroz cudno da preko noci imamo te rezultate.Bio je kod urologa koji ga je pregledao ultrazvukom i rekao da je prostata malo otecena i dao mu je neke biljne tablete,ja sam mu u medjuvremenu uvela sve od vitamina,sve sto sam iskopala na netu.Ja inace imam neredovne cikluse,nemam ovulaciju i mislila sve je do mene mada sam citala da mnoge zene sa pcos zatrudne,ko ce ga znati.Ja sam crnka,nosim 39,imam kestenjaste i ljudi kazu tuzne oci,pa ako m vidis tamo javi se.Puno srece i tebi i hvala ti na odgovorima,i da ne zaboravim imam 29 godina.
A sta je kod vas problem Pazarka?
A kad se dogovarate oko toga koliko ce se razlediti,mene oni uopste ne zovu.Za par dana krecem sa ampulama diferelin,samo su mi dali neku semu i to je to.Da li si ti radila sa eskimima?
tako sam se ja osecala u briselu,isto kao krava sa brojem 100256 na celu(i zaista sam imala broj na bolnickoj kecelji).......ima puno zena sa PCOS koje prirodnim putem zatrudne,ali i da ti ne kazem da je to jako tesko,elem kod tebe ima sanse i da se desi prirodni IVF ,kao sto rece moja predraga szuki.........a vi ste i pre radili spermogram???otkud oligo odjednom,stvarno da poludis

kod nas je problem ocajan spermogram

moj zadnji embriotransfer je bio sa eskimom,i kao sto vidis nije uspelo,i ako mi je dr tvrdio da su sanse 60% za uspeh,jer kako oni ocenjuju na skali od 1 do 10 embrion je bio 8 ili 9 ne secam se dobro...........i sad smo se odlucili za jevremovu i ljubica,s' tim sto on nece smeti sa mnom tako da se ponasa ,inace bi uzela od milice sve tiganje i mlatnula ga po glavi

odmah smo mi imali neke epizode,ne bas s njim vec sa sestrama ,nerviraju me one koze dole,isto kao da je jevremova u vlasnistvu svake pojedinacno,bas su nadobudne,ali kad im pokazes zube,spuste se na zemlju,sad po dvaputa cuju ono sto im kazem
a mene ces prepoznati iz aviona,180 cm visoka + stikle,prava smizla,samo potrazi onu koja se svadja

ah da szuki me je podsetila,broj razledjeni zavisi koliko su zajedno zaledili,tako da se nadam da ce imati bar 4,dok je kod mene imao jedan zaledjen i jedan vracen...........ja ti zaista zelim svu srecu ovog sveta ,da se od 4 ,3 "zalepe" ,i tebi sam bacila pasulje..........jaoj za mene je vidovita kleopatra ,balkanska prorocica- amater

ps: oprostite ,ne znam sta mi je bas sam raspolozna,nadam se da ce i sutra biti ovako

Poslednja izmena: