Draga Zsuki! Zao mi je od sveg srca da to nije uspjelo,jer sam vec bila pomislila-javila se medju zadnjima a vidi prva ce nas obradovati.Drago mi je stvarno ako to podnosis tako sa humorom mada cisto nemogu da vjerujem.Ja imam moje faze i negubim nadu ali opet tako kao ti!!!!!!!!!! SVAKA CAST.
A to od strane Dr.2xSVAKA CAST-NEMAM RIJECI-IDIOTIZAM.
Drage moje samo da vam kazem da je moja kuma pre 5 godina dobila nakon 5 pokusaja zdrave i jako napredne blizance(smrzlici).Prema tome bez straha.
Ikice,zelim ti puno srece u pon i da sve prodje u najboljem redu,kao i to da ti posle op
kazu:A SAD NA POSAO AKO ZELITE BEBU
Snezo,ja nisam imala glavobolje,ali nepodnosimo svi sve isto.I tebi zelim naravno puno,puno srece.
Pazarko,ajd sto sredi pacijenticu,pa i poznanicu al gdje ces na muza? A pre par dana nam napisa te spremio ti sendvice,te zaljubljen covjek, a gle sad! Salim se,samo se ti izduvaj,nije bitno na kome,pa makar to bila i ja(a znam da neces).Ako jos jednom pocnes sad,pred i u toku postupka onako ogorceno da pises moracu i ja da ti posaljem jedan tiganj,pa ti gledaj odakle je vedro.Glavu gore stara moja i drzi se one sedmice(vodolija),radis to u novoj sredini,muz je uz tebe kao i sve mi,svi nalazi ok a da nespominjem tek cure koje o tome pisu u proslosti,Pa zasto onda nebi uspjelo? Ako mi na ovo odgovoris oprosticu sva tvoja ogorcenja i vracam tiganj nazad.Posle neuspjeha da, ali SAD NE,NE i NE.VAZI?