Hvala vesnicice na opisu postupka. I ja tebi zelim trudnicki forum.
Hvala devojcice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala vesnicice na opisu postupka. I ja tebi zelim trudnicki forum.
Samo da vas obavestim. Danas zvanično počela sedmi pokušaj vto. Radim nažalost u betaniji, gradski program, duga šema. Danas puko prvi diferelin plus pijem i kontracepciju.
Nisam mogla da biram. ne ni više išla tamo da ne moram. Trudim se da ostanem pozitivna!
Pa naravno to ti je najbitnije
Cao cure imam jedno pitanje za vas,jako sam zabrinuta danas mi je treci dan od et i jutros mi se pojavila braon ljigava sluz....da li neko od vas zna sta to moze biti
vesnice kod mene je 5 dan poslije et pojavilo se smedkasto i tada se mrvica ugnjezdila. Koristis li sta odd terapije (utrogestan,dabroston isl)? Samo se nemoj naprezat i dizat tesko. Kod mene je mjesec poslije et ponovo se pojavilo smede i tu je bio kraj, nastupio je spontani
Pokusaj da ostanes smirena i da budes pozitivna, psiha igra veliku ulogu. Drzim fige i sretno![]()
Imamo embrion...
Sjajno!Imamo embrion...
Dobro jutro
vesnice nesto sam ja onda pomjesala hehehehe
Imam pitanje za vas pa ako moze neka da mi odgovori...Mozda nije za ovu temu, pa mozete me uputiti i na drugu. Zanima me kolika vam je vrijednost stitne, tsh? Meni je prije bila 3,85 (ref 0,25-5,0) onda mi je ustanovljena inzulinska rezistencija pa nakon nekog vremena dok sam na sioforu nova vrijednost tsh mi je 2,21 (ref 0,27-4,20) a sad nakon spontanog pobacaja je 3,66 (ref 0,4-4,0) sva tri vadenja sam radila u razlicitim ambulantama. Zanima me koju vi i da li koristite neku terapiju da bi vrijednost bila od 1-2? LP
Dobro jutro, prvo da vam cestitam 8 mart u zakasnjenje, da budete uvijek vesele,sretne i nasmijane
Bila sam kod endokrinologa i nista, njegov savjet je da uzmem bocu vina i da se opustim s muzemko da se nisam skoro 8 godina opustala s njim...uzas
Jucer sam ponovila papu i briseve, i dr sam pokazala nalaz stitne i ona mi je ukljucila terapiju. Sad sam na Letrox-u 25mg dnevno, nadam se da ce spasti izmedu 1-2. Transfer mi je oko 1 maja i nadam se da ce se regulisat do tada
Draga vesnicico ja mislim da ce biti ok, moram da vjerujem hehehe nema druge.Pravo da ti kazem otisla sam u bolnicu endokrinologu, reko da ne placam jos i to jer 90% nalaza sam radila privatno i kesirala i ne moze...Pa ovo je zalosno, ako imas novac mozes i ganjat trudnocu...zao mi je onih zena koje nisu u mogucnosti...Nemam ni je novaca sad nesto, svega smo se odrekli, nit izlazimo nit se druzimo, svaki dinar ostavljamo za ovo....Neka, halal bilo samo da se opet dode do trudnoce i ovaj put da se izgura do kraja