Angel1983
Obećava
- Poruka
- 57
Hvala drage dame,mame i buduće mame na podršci
.Na žalost,ni ovaj put FET nije bio uspješan
.Ne znam šta reći više...Sve je bilo savršeno i opet sam prokrvarila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sljedeći korak,što se mene tiče je odstranjivanje hydrosalpinx-a,a onda sve iz početka ponovo,samo ovaj put pravac Prag.Zna li neka od vas koliko košta zamrzavanje embriona u Pragu?Koliko ste imale jajnih ćelija poslije aspiracije?Hvala unaprijed na odgovorima
.
- - - - - - - - - -
Mr 2014,šta se dešava s tobom?Do kud si stigla
?Koliko si imala jajnih ćelija poslije aspiracije i koja metoda ti je rađena,IVF ILI ICSI?
Hvala puno draga Mr 2014.Želim ti svu sreću i da ti uspije
.Ja sam imala 16 j.ć. i ušla u hiperstimulaciju,blagu jer sam bila na infuziji i mnogobrojnoj terapiji.Jako malu dozu hormona sam primila i jako brzo reagovala.Doktori nisu mogli vjerovati.Rekli su da mi daju čašu vode da bih reagovala
.Hydrosalpinx je tečnost u jajovodima.Meni kad su radili HSG nisu čak ni ubrizgali dovoljno kontrasta tako da ni to nije baš validan nalaz,ali ajde.Šta ćemo,šta je tu je sad.I meni su radili ICSI i dobili smo 5 embriona starih 3 dana.Na ostalih 11 je rađen IVF i po njihovoj priči,nije došlo do spajanja
.Sad sve iz početka,ali prvo pauza,da mi se organizam odmori od hormona,da smršam,jer sam od njih sva natečena minimum 10kg
,pa ćemo vidjeti šta i kako...Nevjerovatno,sve bude savršeno i kad je bila Ivf i sad Fet,ali...to je to,na žalost
.Koja je tebi to po redu IVF ili FET?
- - - - - - - - - -
Šteta što nas nema više ovdje,da razmjenjujemo svoja iskustva,ali i lijepo jer su te dame sada ponosne mamice![]()
Drage moje dame,
zao mi je za svaki neuspeh. Svaki put emotivno prolazim kroz sve to. Pa sam malo I odustala od foruma. Mada redovno pratim sve. Ja sam ranije bila aktivnija, sad mi malo ponestaje nada, valjda to ide sa godinama. Ja sam jedna od onih koja jos nije dosla do cilja. Zapravo imala sam sad u februaru peti pokusaj VTO. Sve je bilo super. Embriotransfer 13. u petak. Cetvrti dan od ET ja svako jutro imam nesnosne bolove. Uradila analizu urina I urinokulturu, sve je u redu. Rekli mi da 12-og dana (juce) uradim betu. Beta 16,41. Znam nema nista od toga, medjutim insistiraju da nastavim terapiju I da ponovim betu sutra 14-og dana. Stomak boli jutru kao da se sve raspada, samo sto ne dobijem a ne moze da krene od terapije. Eto zao mi je sto se I ja javljam sa losim vestima, zato I nisam htela da vas opterecujem.
Pozdrav!
![]()
Mr 2014 i ja sam imala taj IVF I sad FET.Prvu IVF sam imala u Novembru i sad FET.Za kratko vrijeme previše terapije i svega.Da,da su mi radili na svima ICSI imala bih 16 embriona,ali šta je tu je...Kad su mi radili HSG su me uspavali.Traje 15-ak min.,ništa strašno
.Meni je užasno bilo poslije aspiracije.Ležala sam cijeli dan u bolnici i narednih dana dolazila na infuziju i oralno uzimala ostalu terapiju.Imala sam nenormalne bolove
.
Sljedeći korak,što se mene tiče je odstranjivanje hydrosalpinx-a,a onda sve iz početka ponovo,samo ovaj put pravac Prag.Zna li neka od vas koliko košta zamrzavanje embriona u Pragu?Koliko ste imale jajnih ćelija poslije aspiracije?Hvala unaprijed na odgovorima
.
- - - - - - - - - -
Mr 2014,šta se dešava s tobom?Do kud si stigla
?Koliko si imala jajnih ćelija poslije aspiracije i koja metoda ti je rađena,IVF ILI ICSI?
Evo ja sam iz stare ekipe, upravo se spremam za 6.Vto. Već me hvata panika! Ljubim vas. ..
Evo ja sam iz stare ekipe, upravo se spremam za 6.Vto. Već me hvata panika! Ljubim vas. ..
Jako mi je zao zbog neuspeha ali glavu gore nismo svesne sta mozemo istrpeti...zamrzavanje u Pragu je koliko me pamcenje sluzi oko 400 e,a kriotransfer 600
Draga zsuki75, pozdravljam tvoju odluku, samo hrabro napred I bice to sve dobro. Znas sve sta te ceka, nije nista strasno kad je u pitanju veliki cilj.
- - - - - - - - - -
Inace devojke ja sam danas ponovila betu I ona je 23,20 posle dve nedelje. Mislim da je svima jasno, ali dr od mene trazi da nastavim sa terapijom I da ponovim betu u ponedeljak. A bolovi ubise. Oni samo ponavljaju da sam pokrivena terapijom I da nista ne moze da se desi.
Draga zsuki75, pozdravljam tvoju odluku, samo hrabro napred I bice to sve dobro. Znas sve sta te ceka, nije nista strasno kad je u pitanju veliki cilj.
- - - - - - - - - -
Inace devojke ja sam danas ponovila betu I ona je 23,20 posle dve nedelje. Mislim da je svima jasno, ali dr od mene trazi da nastavim sa terapijom I da ponovim betu u ponedeljak. A bolovi ubise. Oni samo ponavljaju da sam pokrivena terapijom I da nista ne moze da se desi.
Jako mi je zao zbog neuspeha ali glavu gore nismo svesne sta mozemo istrpeti...zamrzavanje u Pragu je koliko me pamcenje sluzi oko 400 e,a kriotransfer 600
Vesna,sjećaš li se možda koliko je smještaj i koliko te koštalo sve ukupno u Pragu?Hvala puno
![]()
I još ako se sjećaš da mi kažeš rade li u ljetnjim mjesecima tj.kad im je pauza?Hvala puno[/QUOTES
Smestaj smo trazili preko bookinga,oko 50-ak e su jako pristojni hoteli po danu za dvoje ,postupak je nesto skuplji nego kod nas,mislim da je oko 3000,nemoj da me drzis za rec jer sam prvi put bila pre 4god pa sam iskrena da budem i zaboravila.Znam sigurno da je kriotransfer 600e jer smo toliko platili poslednji put.Za letnju pauzu neznam jer sam prvi put bila u aprilu,drugi put je bio novembar i tada znam da su nam rekli da imaju pauzu desetak dana oko Bozica