Izgore mi palačinka dok sam pročitala šta ste sve pisale...
prvo-Ikice-bravo heroju za odrađenu AC

Sad laganini kroz svoju trudnoću.Samo još da potvrde da tu,pod tvojim srcem raste jedan Pavle

Ovčice,jesmo li se mi kontaktirale na drugom forumu gde sam te pitala za to zamrzavanje u Jevremovoj?
S obzirom da nigde ne stoji kao opcija da se zamrzava sperma u toku VTO o trošku Fonda-a vama to neophodno,onda ćuti,i budi srećna,jer su gomilu parova odbili zbog lošeg ili samo-lošijeg nalaza,ne predloživši im kao opciju zamrzavanje-uz moguće plaćanje.
Ipak se sme, dakle,što i ne sme,i meni je drago zbog toga.Drago mi je da nisu uski,već parovima kojima je to neophodno i omoguće.To je jedna od stavki za šta se bore žene-prvenstvreno sa Kutka-jer smo tamo Akciju o proširenju usloa pokrenule,i odatle i poslale Ministarstvu.
Naravno,jako lepo bi bilo da je ta mogućnost u okviru cene ,a ne da se plaća iz džepa,ali s obzirom da takva opcija na papiru i ne postoji- i to je sasvim dovoljno...
Jeste Zoko,ali Ljubić je alfa i omega za postupke VTO u Srbiji,pa s obzirom da on vedri,on sebi daje i pravo da drugo obuče...zato tebi i nije bila ponuđena ta opcija,ali,hvala dragom Bogu,pa nemaš se zašta kajati

Zvončice,i ja tebi od srca želim trudnoću,kao i svu sreću tvojoj prijateljici,oko čijeg postupka mi
ič nije jasno.Kao prvo, vrlo je moguća vanmaterična u VTO trudnoćama...Kao drugo,tvoja prijateljica je radila VTO,Beta manja od 5 ,pa se duplala,ti reče,došla je do 10.Dr joj kaže da terapiju prekine-znači na trudnoću ne računa,jer u suprotnom ne bi smela utrogestan-progesteron prestajati,jer drugačije ga u sebi ne bi imala,s obzirom da ovulacija nije u njoj odrađena,samim tim nije ni imala žuto telo koje proizvodi progesteron.nadam se da si me razumela u ovom delu,dakle očigledno je da dr ne računa na njenu trudnoću iz još kjednog razloga:
da je beta dobra,ona bi na UZ išla 2 nedelje od vađenja bete da se utvrdi UZ trudnoća,eventualno srčana radnja tad ili nedelju kasnije.
Njoj je UZ zakazan za april-dakle čeka da joj prođe ciklus,pa da je pogleda na kontrolnom UZ.
A taj oštar bol...eto malo istražujte po netu,šta dr.da vam kažem.Nek joj je sa srećom.