Pariz nije vanmaterična trudnoća,zato što joj je rađena vto.Želim ti da uskoro budeš trudna,pa da vidiš kako je to.
Zvoncice, odakle ti to da trudnoca ne moze da bude vanmatericna ako je radjena VTO??
Veruj da sam se susrela sa mnogo slucajeva po raznim forumima u poslednjih par godina koliko sam aktivna, da se desi da embrion "zaluta" i umesto u matericu, ugnjezdi se u jajovod....
Nadam se da to nije slucaj sa tvojom prijateljicom, ali iskreno, ne bih se puno nadala na njenom mestu, sa tolikom betom... Eto, ipak, cuda se desavaju, pa i ja, zajedno sa tobom iscekujem njen UZ : ) Bese danas?
Zlobnice, lek je bas skuuuuup....
A kakav je inace spermogram tm-a? Ako ti je mnogo novca, njima uvek mozes da kazes da ste uzimali Profertil, a da spermogram pokusate da popravite kombinacijom vitamina. Ionako, za VTO nije vazno da li tm ima 2 ili 20 miliona... Srecno!
Ikice, daraga, super sto je sve proslo, a sada opustanje, konacno : ) Otkud su tako brzo rezultati? Nisam znala da moze uopste tako brzo da se zavrsi, vec sam mislila da te celije moraju da "stoje"neko vreme u labu.... Vidis, totalno sam zbunjena. Ma samo da je skitiljko dobar ( a ne sumnjamo u to : ))! Ljubimo te Nadja i ja : *