vodolija 72
Zainteresovan član
- Poruka
- 214
Ovih dana se selimo u veći stan i tako mi mi se dopada da stalno razmišljam kako ću
imati sobu za moju bebicu i kako ćemo se igrati po ceo dan.

[/QUOTE]
Draga Ikice,moram nesto tuzno da ti napisem(NEUZIMAJ OVO SRCU).Mi smo se uselili skoro pre 2 godine u novi trosoban stan.Ja bas u tom periodu u postupku.........sretna pod hormonima,samo sam u mislima namijestala djeciju sobicu.Cak sam i boju zida, posteljinu i sve ostalo vidjela.....Ali kao sto znas,nazalost nista se nije desilo,tako da ja jedino za tu sobu nisam kupila nista od namjestaja.Ubacili krevet i ormar iz starog stana i to je bilo to.Medjutim sad sam nakon 2 godine kupila zavjese i plafonjerku,(bilo me sramota komsiluka vise)da mi sijalica ne visi onako jadno.Izvini za ovo,neznam ni zasto sam napisala.Ali TEBI zelim sretnu selidbu,da ti se u tom stanu desavaju samo fine stvari i naravno zivot NAJMANJE u TROJE.
Samo naprijed.
imati sobu za moju bebicu i kako ćemo se igrati po ceo dan.

[/QUOTE]Draga Ikice,moram nesto tuzno da ti napisem(NEUZIMAJ OVO SRCU).Mi smo se uselili skoro pre 2 godine u novi trosoban stan.Ja bas u tom periodu u postupku.........sretna pod hormonima,samo sam u mislima namijestala djeciju sobicu.Cak sam i boju zida, posteljinu i sve ostalo vidjela.....Ali kao sto znas,nazalost nista se nije desilo,tako da ja jedino za tu sobu nisam kupila nista od namjestaja.Ubacili krevet i ormar iz starog stana i to je bilo to.Medjutim sad sam nakon 2 godine kupila zavjese i plafonjerku,(bilo me sramota komsiluka vise)da mi sijalica ne visi onako jadno.Izvini za ovo,neznam ni zasto sam napisala.Ali TEBI zelim sretnu selidbu,da ti se u tom stanu desavaju samo fine stvari i naravno zivot NAJMANJE u TROJE.
Samo naprijed.

Popila sam jednu kutiju klomifena do proslog petka,,posle isla cele nedelje na ultrazvuk da vidimo kako napreduju folikuli....prvo sam imala dva na desnom jajniku i tri na levom,od kojih ta dva na desnom su se odma izgubila,a na levom su ostala,dovoljno su narasli oko 20mm svaki.....i sutra idem ujutru na inseminaciju....pa neka bude sta mora biti...Veliki pozdrav za sve one koje su isto usle u ovom septembarskom roku,i za one koje tek treba da udju....Javljam se kad sve bude bilo gotovo sutra...