Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.630
"uloviti" drvce sa yayima u prozorima???
- - - - - - - - - -
TAbe..daj da te uslikam..pa nek ide život

- - - - - - - - - -
TAbe..daj da te uslikam..pa nek ide život

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

samo trebam ideje
- - - - - - - - - -
TAbe..daj da te uslikam..pa nek ide život![]()
![]()
Pa neka ucestvuje, ali nemoj da trazi ideje.
Ne dam ideju.

- - - - - - - - - -
TAbe..daj da te uslikam..pa nek ide život![]()
![]()

ne daj..hoce bagra da ti je otme...
kucke agresorske![]()
:lol;
E pa ako jaja nemoraju da budu farbana, zasto se tema onda ne zove samo "Jaja" ili "Prolece i jaja" umesto "Uskrs"?
Ucesnicima koji ne zive u Srbiji je tako, prakticno, izbor mogucnosti ogranicen - reduciran na bela i braun jaja; na prolece, prolecno cvece (a u Venecueli nema ni proleca) - ali cemu brige, mozda ce neko naci u albumu starije slike ofarbanih jaja ili coko-zekica...
Tim malim mogucnostima treba sad da budemo zadovoljni? A ko to nece, nemora da ucestvuje... i kako izgleda - ja necu -ovakve teme ne podrzavam ovde
![]()
Religiozne teme za takmicenje se ne bi smele postavljati(osim na pdfu Religije). Ovom temom (ovde na ovom mestu) se diskriminiraju svi koji su druge vere a zive u Srbiji, isto kao i ateisti koji nevide nikakvog smisla i koje nista na ovu temu ne pokrece. Tema u mojim ocima je sovinisticka! Da naglasim - ne podmecem postavljacu ove teme sovinizam - ne poznajem ga dovoljno da bi se to usudila ali ciste savesti mogu da tvrdim da je o svemu ovome jako povrsno razmisljao.
![]()
u zecijem odelu![]()
![]()

Moram da se osvrnem..ovo mi je baš zasmetalo, ništa lično !JoOvom temom (ovde na ovom mestu) se diskriminiraju svi koji su druge vere a zive u Srbiji, isto kao i ateisti koji nevide nikakvog smisla i koje nista na ovu temu ne pokrece. Tema u mojim ocima je sovinisticka! Da naglasim - ne podmecem postavljacu ove teme sovinizam - ne poznajem ga dovoljno da bi se to usudila ali ciste savesti mogu da tvrdim da je o svemu ovome jako povrsno razmisljao.
![]()

Moram da se osvrnem..ovo mi je baš zasmetalo, ništa lično !Jo
Molim te ne govori u ime svih nas ateista/pripadnika druge vere. Ili bolje rečeno, ne nameći mi osećaj diskriminisanosti
A sad, jel ima neko zeca na zajam?

pleonazmiraš svakim postom a i brišeš svoje kompromitujuće...Jeste ja sam mod i ja očekujem da mi svi ljubite stopala, odma![]()
Bože bre, jel stvarno ništa bolje nisi mogla da potegneš?
Uopšte neću dalje komentarisati tvoj post jer
nema ni jednog argumenta vezanog za temu osim što si mi stavila u usta i ' post' gomilu reči i dela koje uopšte nemaju veze sa onim što sam rekla !JO niti sa poentom mog pisanja ovde.
sjajno!
Dečja posla 

- poverovala bi da ti je ozbiljno
. E sada vise ne ide - ENDE - odgovorila sam ti samo zato da nedobijes osecaj da te ignorisem!!! Za mene je debata zavrsena a vi imate vasu temu "Uskrs". 

vi imate vasu temu "Uskrs".![]()
napokaon ... ali ... 
nije mi samo jasno sta ovo znaci "vasu"
ocigledno ti imas neki veliki problem sa ovim i ti si ta koja pravi diskriminaciju a pokusavas nama da spustis.
klasican manevar u internet raspravi.
Jesam nesto propustila?![]()
Zasto ne cutis jednostavno? Je li je to moderatorski cilj da provosiras i uvlacis ucesnike u svadju? Nista nisi shvatio - nisi shvatio sata sam ja celo vreme pisala - a ne znas sam ni sta si ti pisao!