Vanredno takmicenje - USKRS

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa ako jaja nemoraju da budu farbana, zasto se tema onda ne zove samo "Jaja" ili "Prolece i jaja" umesto "Uskrs"?

Ucesnicima koji ne zive u Srbiji je tako, prakticno, izbor mogucnosti ogranicen - reduciran na bela i braun jaja; na prolece, prolecno cvece (a u Venecueli nema ni proleca:mrgreen:) - ali cemu brige, mozda ce neko naci u albumu starije slike ofarbanih jaja ili coko-zekica...:roll: Tim malim mogucnostima treba sad da budemo zadovoljni? A ko to nece, nemora da ucestvuje... i kako izgleda - ja necu -ovakve teme ne podrzavam ovde
smilie_girl_194.gif

Religiozne teme za takmicenje se ne bi smele postavljati(osim na pdfu Religije). Ovom temom (ovde na ovom mestu) se diskriminiraju svi koji su druge vere a zive u Srbiji, isto kao i ateisti koji nevide nikakvog smisla i koje nista na ovu temu ne pokrece. Tema u mojim ocima je sovinisticka! Da naglasim - ne podmecem postavljacu ove teme sovinizam - ne poznajem ga dovoljno da bi se to usudila ali ciste savesti mogu da tvrdim da je o svemu ovome jako povrsno razmisljao.

:snesko5:

tacno je da tema nije inspirativna onima koji ne slave USKRS
ali opet moze se slikati iz ugla posmatraca

Ovom temom (ovde na ovom mestu) se diskriminiraju svi koji su druge vere a zive u Srbiji, isto kao i ateisti koji nevide nikakvog smisla i koje nista na ovu temu ne pokrece. Tema u mojim ocima je sovinisticka! Da naglasim - ne podmecem postavljacu ove teme sovinizam - ne poznajem ga dovoljno da bi se to usudila ali ciste savesti mogu da tvrdim da je o svemu ovome jako povrsno razmisljao.

:snesko5:
Moram da se osvrnem..ovo mi je baš zasmetalo, ništa lično !Jo
Molim te ne govori u ime svih nas ateista/pripadnika druge vere. Ili bolje rečeno, ne nameći mi osećaj diskriminisanosti :lol:

A sad, jel ima neko zeca na zajam?

Poslednja izmena:
Moram da se osvrnem..ovo mi je baš zasmetalo, ništa lično !Jo
Molim te ne govori u ime svih nas ateista/pripadnika druge vere. Ili bolje rečeno, ne nameći mi osećaj diskriminisanosti :lol:

A sad, jel ima neko zeca na zajam?

koliko vidim piše u svoje ime a da ima istine u tome što piše - naravno, delimično!
Zašto bi se ti osećala diskriminisanijoom( i koga briga uostalom??) u odnosu na ostale koji su tu pisali-a NE slave Uskrs, tj Voskrs?
No, Forum je sprski, pa se vlasniku može da postavlja šta hoće..da je muslimanski itd..bilo bi po želji toga vlasnika.

No treba se ponašati ptofy - u smislu : ideja-foto.

Zato što je napisala da ova tema diskriminiše sve one koji nisu vernici ili nisu pravoslavci što je za mene neosnovano .
Ja se ne osećam diskriminisanom ni po osnovu ateiste ni po osnovu da nisam full srb a pošto kažeš ' koga briga uostalom' , koga onda boli briga da li neko od Vas smatra da su drugi diskriminisani.
Uostalom razgovaram sa !JO ( pristojnim tonom) , koju inače gotivim i za koju negde očekujem da ovo neće shvatiti zlonamerno i samo zamolih da ne natura ' diskriminisanost' pod obavezno pa se nadam da će se pristojan ton održati, ako je moguće da drveni advokati ne uskaču sa bojnim pokličem.

Poslednja izmena:
nije neosnovano -ako nju vredja? kapisko? fershsten?
no to je njena projekcija.
priča je tekla i pre tebe i niko ovde bojne pokliče ne propagira niti je drveni advokat-niti neko čija je reč važnija od "popa".
ako smatraš da "smeš" da se suprotstaviš ( komentarišeš) bilo kome to ti ne daje za pravo deliš "mudrosti"- vredjaš u hodu.
Ako si moderator-to ovde ne znači ništa-nisi mod na ovoj temi (znači običan komentator).
A SVI imamo prava da komentarišemo, bez vredjanja..svoj post si počela povraćanjem na sve učesnike na ovoj temi
znači sa uvredom.Da li je to OK?..A znam da umeš lepo da pišeš :)

Jeste ja sam mod i ja očekujem da mi svi ljubite stopala, odma :lol: :lol:
Bože bre, jel stvarno ništa bolje nisi mogla da potegneš?

Uopšte neću dalje komentarisati tvoj post jer
nema ni jednog argumenta vezanog za temu osim što si mi stavila u usta i ' post' gomilu reči i dela koje uopšte nemaju veze sa onim što sam rekla !JO niti sa poentom mog pisanja ovde.

Jeste ja sam mod i ja očekujem da mi svi ljubite stopala, odma :lol: :lol:
Bože bre, jel stvarno ništa bolje nisi mogla da potegneš?

Uopšte neću dalje komentarisati tvoj post jer
nema ni jednog argumenta vezanog za temu osim što si mi stavila u usta i ' post' gomilu reči i dela koje uopšte nemaju veze sa onim što sam rekla !JO niti sa poentom mog pisanja ovde.
pleonazmiraš svakim postom a i brišeš svoje kompromitujuće...:hahaha: sjajno! :) Dečja posla :)
otišla, pozdravče tabitju, ninočki i gloduru ovog pedefeja-Hanu, prvom neosvojivom :)

Kako molim? Ja tebi nabacujem osecaj diskriminisanosti? Jesi li toliko labilna da ti se to moze nabaciti? To nije dobro! :(
Ali mozda se samo zezas(?) jer da si izostavila ovog ovde - :lol: - poverovala bi da ti je ozbiljno ;). Bilo kako bilo - necu da nastavim razgovor od juce ... gde si bila sinoc? Eto da si bila ovde, odobrila bi i tebi audienciju:mrgreen:. E sada vise ne ide - ENDE - odgovorila sam ti samo zato da nedobijes osecaj da te ignorisem!!! Za mene je debata zavrsena a vi imate vasu temu "Uskrs". :bye:

Nadam se da je bio dovoljno pristojan ton :)

nije mi samo jasno sta ovo znaci "vasu"

ocigledno ti imas neki veliki problem sa ovim i ti si ta koja pravi diskriminaciju a pokusavas nama da spustis.

klasican manevar u internet raspravi.

Zasto ne cutis jednostavno? Je li je to moderatorski cilj da provosiras i uvlacis ucesnike u svadju? Nista nisi shvatio - nisi shvatio sata sam ja celo vreme pisala - a ne znas sam ni sta si ti pisao!

Zasto ne cutis jednostavno? Je li je to moderatorski cilj da provosiras i uvlacis ucesnike u svadju? Nista nisi shvatio - nisi shvatio sata sam ja celo vreme pisala - a ne znas sam ni sta si ti pisao!

ne mogu da cutim kad upucujes direktnu provokaciju uvijenu u dobrodusnu paznju :)

naravno potezes i manevar dva u internet raspravi .. pokusaj diskreditacije sagovornika spustanjem da ne kapira nista :)

bitno je da ti kapiras sve a ovim potvrdjujes i nameru.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back