Ванредно стање у МУП Србије

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dragi forumaši,

uveravam vas da je situacija pod kontrolom i da razloga za paniku nema. Sve ovo što je navedeno je ili izmišljeno ili nije tačno pa ćemo se u okviru šire akcije obračunati sa onima koji ovakve vesti šire. U toku je fatanje forumaša sa drugih foruma, za sada pišite slobodno po Krsti. I molimo Strelu da se ne javlja svakih 15 minuta sa najnovijim izveštajem iz zgrade. Nemamo toliko ljudstva.

Strvinica Dlačić

Draga Strvinico,
Ja da ti reknem iskreno i u dlaku tačno,ja kad se dofatim kompjutora tako me sladko zagolicaju nevroni u mozak,u u u u uzbunim se skroz na skroz,dođe mi sam sebi da izvršim felacijo na palac od levo stopalo i to sa sve duplim prelomom iza leđa....
Ustvari ono što sam 'teo da reknem je da ti pišem ovo pismo jer 'oću da te pitam da li i mene će me fata neko od tog zakona pošto imam za hobija da kada imam napad kontrolisane panike u nedostatku situacije, imam za običaj da idem od forum na forum i navodim stvari koje ustvari izmišljam ali sam skoro pa siguran da sve što izmislim je u vlakno tačno ? !
Fala ti puno što si odvojila vremena da se pozabaviš mojim problemom i nadam se nema i mene da me u'apsiš !
Aj dominđenja do sledećeg pisanija...
:cmok: :rumenko:

Draga Strvinico,
Ja da ti reknem iskreno i u dlaku tačno,ja kad se dofatim kompjutora tako me sladko zagolicaju nevroni u mozak,u u u u uzbunim se skroz na skroz,dođe mi sam sebi da izvršim felacijo na palac od levo stopalo i to sa sve duplim prelomom iza leđa....
Ustvari ono što sam 'teo da reknem je da ti pišem ovo pismo jer 'oću da te pitam da li i mene će me fata neko od tog zakona pošto imam za hobija da kada imam napad kontrolisane panike u nedostatku situacije, imam za običaj da idem od forum na forum i navodim stvari koje ustvari izmišljam ali sam skoro pa siguran da sve što izmislim je u vlakno tačno ? !
Fala ti puno što si odvojila vremena da se pozabaviš mojim problemom i nadam se nema i mene da me u'apsiš !
Aj dominđenja do sledećeg pisanija...
:cmok: :rumenko:

:eek::eek::eek::eek:
Pajo, pobogu, promeni boju slova, zabolese me oci!

МУП Србије Србије ће од 14. августа прећи у ниво припранвости карактеристичан за неку врсту ванредног стања, односно у тросменски рад који се примењује у посебним околностима. Такав режим рада био је примењен два дана пред хапшење Радована Караџића и остао је на снази пет дана након Караџићевог притварања. Извор "Вести" тврди да су Жандармерија, Специјална антитерористичка јединица и све интервентне јединице МУП-а од среде у највишем степену приправности, а као разлог наводи две могућности. Прва је у вези са Ратком Младићем, а друга се односи на могући развој догађаја на Косову и Метохији. По првој верзији, Младић је или лоциран, па следи хапшење, или је већ ухапшен, па ће вест о његовом притварању бити саопштена у данима викенда. Што се тиче друге претпоставке, извор "Вести" очекује немире на Косову, односно напад Шиптара чији би циљ био преузимање северне Косовске Митровице и офанзива на цео северни део покрајине како би се протерали Срби. Због могућих немира и неконтролисаног реаговања јавности, МУП Србије подигао је степен приправности до нивоа за случај ванредног стања.

Извор - Вести - Независни Дневни Лист
Dosta igranja! Nema validnog linka - nema ni teme! Kraj

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back