Niko ne pravi sprdnju nego ona pravi nesporazume. Ja pricam o tome da je moguće da ljudi na aparatima budu čak pre i udavljeni nego što ih je dotukao virus. I profesor iz Makedonije navodi da je ustanivljeno, na drugim primerima, da respiratori sami po sebi znaju da izazovu smrtni ishod. I šta sad ona ima tu da veruje i da ne veruje¿¡Da, video sam Iz prve ruke, a neki se ovde sprdaju ili prave političku kampanju od ovoga. Svakoga bih odveo da vidi kako je bolesniku na aparatu pa da onda vodi politiku.
Moje lično mišljenje je da te akutne slučajeve treba tretirati pod indukovanom komom i da ne treba preterivati sa kiseonikom. A inače mislim sa u tretmanu preteruju sa količinom kiseonika i da ljudi pre skiknu od toga, i ona sad ladno priča da sam ja protiv aparata ili ko zna šta¿¡
Mislim, ja se samo nadovezujem na problematiku koju je jedan naučnik kao takvu napomenuo.
A ja znam da oni adekvatno doziranje kiseonika nikad nisu ni merili. Oni misle da je to koliki je i kapacitet pluća. I to nije problem samo kod naših medicinara, nego generalno.
I ništa drugo nego realne stvari raspravljamo, al ona samo alapački¡¿

... pioneru