Ma pusti ti Kona od je već kod Boga dao kaparu.Steta sto ce Kon vas da hapsi....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti ti Kona od je već kod Boga dao kaparu.Steta sto ce Kon vas da hapsi....![]()
ja kad vam kazem da ovde vlada fasizam vi mi ne verujete,ја заиста не знам каква је природа и правни основ мера забране које се примењују на Западу. сли Стање је режим у коме нпр. полиција може да ухапси новинара који напише нешто што није по укусу власти.
kako kad paše angelikad vama pase
Dok god šalju račune i traže porez da platim za mene su smrtni neprijatelji i fašisti a sa takvima može samo na jedan način.Steta sto ce Kon vas da hapsi...., a kon je tu najmeksi, onih drugih 20 lekara ili sta god bili, vec bi vas drzali po kavezima i s pravom, moralnim i zakonskim.
држава има право на разумно опорезивање. али нема право на пљачку грађана коју лажно зове Порез, Акциза, Такса итд.Dok god šalju račune i traže porez da platim za mene su smrtni neprijatelji i fašisti a sa takvima može samo na jedan način.
Слободе за повлашћене...Ипак је острво светионик слободе.
da, ali to manipulise zuta stampa, a ne vlastAli kad procitam naslove "pucamo ko zvecka" ili slicno, realno trenutno na bolnickom lecenju od kovida ukupno se nalazi oko 4000 ljudi , a koliko je kapacitet jedne velike bolnice kao sto je VMA , pa verovatno jedno par hiljada ljudi, barem pola od toga, a sad gde su jos Klinicki centar, KBC Bezanijska Kosa, KBC Zemun, Institut za majku i dete, KBC Zvezdara, pa ona kovid ambulanta na Karaburmi, pa kovid ambulanta u Batajnici, pa koliko jos ima bolnica po ostalim gradovima u Srbiji, a koliko je recimo ljudi bilo sve skupa na hospitalizaciji (od raznih drugih bolesti) recimo prosle ili pretprosle godine u ovo vreme pre pojave kovida (ono nekog poredjenja radi) , ono kad procitas tako nesto rekao bi da je barem pola miliona ili milion ljudi hospitalizovano, opet neki vid manipulacije strahom.
Заборавио си Ју Ес оф Еј.Слободе за повлашћене...
... они сајбер конц. логори попут Енглеске, Новог Зеланда и Аустралије само Кинези превазилазе тиранијом...
On se kao i ostali informiše šta će biti sa TVVučić: Ne mislim da smo blizu vanrednog stanja, odlučiće Vlada
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-ne-mislim-da-smo-blizu-vanrednog-stanja-odlucice-vlada/?ref=push
da, cula sam to sto puta,A ko drzi zutu stampu , malo retoricko pitanje ciji je odgovor sam namece, zna se vlast.