"Vanredno stanje ili pucamo k'o zvečka"

ја заиста не знам каква је природа и правни основ мера забране које се примењују на Западу. сли Стање је режим у коме нпр. полиција може да ухапси новинара који напише нешто што није по укусу власти.
ja kad vam kazem da ovde vlada fasizam vi mi ne verujete,
ovde nece biti u situaciji da ga hapse, jer su vec odavno na tim pozicijama samo podobni
da li se secas antisrpske propagande 90-ih,.....al nisi bio ovde pa ne znas,
ja sam to sve dozivela, sad su mediji jos 100 puta gori
ovde recimo nema sanse da izadje jedan nestorovic i da svoje misljenje protiv korone,
oni su vec svi stavljeni na stub srama i prozvani kao fasisti

Dok god šalju račune i traže porez da platim za mene su smrtni neprijatelji i fašisti a sa takvima može samo na jedan način.
држава има право на разумно опорезивање. али нема право на пљачку грађана коју лажно зове Порез, Акциза, Такса итд.

Ali kad procitam naslove "pucamo ko zvecka" ili slicno, realno trenutno na bolnickom lecenju od kovida ukupno se nalazi oko 4000 ljudi , a koliko je kapacitet jedne velike bolnice kao sto je VMA , pa verovatno jedno par hiljada ljudi, barem pola od toga, a sad gde su jos Klinicki centar, KBC Bezanijska Kosa, KBC Zemun, Institut za majku i dete, KBC Zvezdara, pa ona kovid ambulanta na Karaburmi, pa kovid ambulanta u Batajnici, pa koliko jos ima bolnica po ostalim gradovima u Srbiji, a koliko je recimo ljudi bilo sve skupa na hospitalizaciji (od raznih drugih bolesti) recimo prosle ili pretprosle godine u ovo vreme pre pojave kovida (ono nekog poredjenja radi) , ono kad procitas tako nesto rekao bi da je barem pola miliona ili milion ljudi hospitalizovano, opet neki vid manipulacije strahom.

Ali kad procitam naslove "pucamo ko zvecka" ili slicno, realno trenutno na bolnickom lecenju od kovida ukupno se nalazi oko 4000 ljudi , a koliko je kapacitet jedne velike bolnice kao sto je VMA , pa verovatno jedno par hiljada ljudi, barem pola od toga, a sad gde su jos Klinicki centar, KBC Bezanijska Kosa, KBC Zemun, Institut za majku i dete, KBC Zvezdara, pa ona kovid ambulanta na Karaburmi, pa kovid ambulanta u Batajnici, pa koliko jos ima bolnica po ostalim gradovima u Srbiji, a koliko je recimo ljudi bilo sve skupa na hospitalizaciji (od raznih drugih bolesti) recimo prosle ili pretprosle godine u ovo vreme pre pojave kovida (ono nekog poredjenja radi) , ono kad procitas tako nesto rekao bi da je barem pola miliona ili milion ljudi hospitalizovano, opet neki vid manipulacije strahom.
da, ali to manipulise zuta stampa, a ne vlast

Слободе за повлашћене...

... они сајбер конц. логори попут Енглеске, Новог Зеланда и Аустралије само Кинези превазилазе тиранијом...
Заборавио си Ју Ес оф Еј.

Је, није идеално.
Него одговори ми зашто се онда остатак света трпа тамо? :lol:

Back