"Vanredno stanje ili pucamo k'o zvečka"

nesko101

Elita
Poruka
20.832
Ауторска
Кон и његов кризни штаб кажу мора ванредно стање или ћемо пући као звечке а ја им кажем на то Дајте народу по хиљаду евра да напуне фрижидере а не најављено шездесет евра само да замажете очи народу.Е па тек онда можете да затварате а овако смо луди ако прихватимо мирно.Ево и сајта о потврди овога
"Vanredno stanje ili pucamo k'o zvečka" - B92
Народе рекао сам вам још прошле године овде да ће ово трајати годинама а ви сте се смејали.ВАКЦИНЕ нису довољне да униште вирус који циркулише планетом.И вакцинисани нису имуни од заразе и када се заразе могу да шире заразу на почетку.Дакле ја сам лично против Ванредног стања јер једноставно сви ће морати да имају сусрет са вирусом ковида и они који верују у њега и они који не верују да постоји.

Poslednja izmena:
Јами па већ си се одрекла старог ника, није ти трајао ни три цела дана. Јел си мислила да те нећу препознати. Твоје лудило превазилази твоје аватаре, а видљиво је на километре. Да видим докле ћеш са ником "Матија 2020" одваљивати ретардизме.

Иначе дебилна тема, док се ових пар који се јавило да коментарише, на челу са богом свих тролова "комшијом" утркују ко ће испасти већи малоумник.
Opet si dobio napad Turet sindroma?

Činjenica je da ste letos hteli policijski čas, a onda ustuknuli kao poslednje Kokēze.

Ауторска
Кон и његов кризни штаб кажу мора ванредно стање или ћемо пући као звечке а ја им кажем на то Дајте народу по хиљаду евра да напуне фрижидере а не најављено шездесет евра само да замажете очи народу.Е па тек онда можете да затварате а овако смо луди ако прихватимо мирно.Ево и сајта о потврди овога
Народе рекао сам вам још прошле године овде да ће ово трајати годинама а ви сте се смејали.ВАКЦИНЕ нису довољне да униште вирус који циркулише планетом.И вакцинисани нису имуни од заразе и када се заразе могу да шире заразу на почетку.Дакле ја сам лично против Ванредног стања јер једноставно сви ће морати да имају сусрет са вирусом ковида и они који верују у њега и они који не верују да постоји.
Jel vama stvarno pričaju da uvode vanredno stanje zbog Beograda?

сваки тиранин ОБОЖАВА Ванредно Стање, јер је Ванредно Стање природно стање сваке тираније. па и Вучићеве.
Па сваки ТИРАНИН је у ванредном стању нормалан од осталих смртника који га слушају.

Ауторска

Interesuje me ko, konkretno na severu Kosmeta, provodi mere Kriznog štaba Srbije i ko može da te natera da se pridržavaš tih mera. kao i ko može da te kazni ako se u, recimo Kosovskoj Mitrovici, ne pridržavaš mera propisanih za Srbiju?

Back