Ванредно стање: Грађанима казне, полицајци играју турнир (ВИДЕО)

Samareli

Aktivan član
Poruka
1.043
У току ванредног стања и обавезе држања социјалне дистанце од две метра, будући полицајци из Центра за обуку у Сремској Каменици данас су организивали турнир у одбојци.
Поред десетак играча на терену, на турниру се налазило и на десетине гледалаца, редом без заштитних маски и рукавица.
Утакмицу су, како се види на снимку, пратили и локални мештани Сремске Каменице који су преко ограде навијали.
https://srbin.info/drustvo/vanredno-stanje-gradjanima-kazne-policajci-igraju-turnir-video/

Da li je moguce?!

Људи и треба да иду у природу, наравно, у одвојеним групама и да се не мешају. Искључиво у кругу сустанара. Вирусу није битно да ли су људи напољу или унутра, већ да ли се мешају међусобно. Ништа не значи забрана изласака, ако се комшије шетају по солитеру свако вече до другог стана. Зато, ко има гаражу у кући са даљинском капијом, може ујутру у кола и право у прву вукоје8ину где нема ничега да се деца мало прошетају и виде сунце. Ко је осуђен на стан у граду, тај ће да се смори док ово не прође, али шта је ту је.

У току ванредног стања и обавезе држања социјалне дистанце од две метра, будући полицајци из Центра за обуку у Сремској Каменици данас су организивали турнир у одбојци.
Поред десетак играча на терену, на турниру се налазило и на десетине гледалаца, редом без заштитних маски и рукавица.
Утакмицу су, како се види на снимку, пратили и локални мештани Сремске Каменице који су преко ограде навијали.
https://srbin.info/drustvo/vanredno-stanje-gradjanima-kazne-policajci-igraju-turnir-video/

Da li je moguce?!
ja bih i policiju i doktore u karantin, jel tako

Alo botino, jel treba da igraju turnir u odbojci, jel im je to u opisu posla?
botino, policajci su sigurno svi testirani, bas zbog opisa posla,
policajci i medicinari sad rade i po 20 sati, kako zamisljas da uopste odrze taj tempo,
ne mozes se ti porediti sa njima, koji radis par sati ili nikako u ovoj situaciji

• Podržavam
Reactions: 27E
botino, policajci su sigurno svi testirani, bas zbog opisa posla,
policajci i medicinari sad rade i po 20 sati, kako zamisljas da uopste odrze taj tempo,
ne mozes se ti porediti sa njima, koji radis par sati ili nikako u ovoj situaciji

Sta ima kursadzije da igraju odbojku kakve to veze ima sa poslom policije u vanrednom stanju???

Sta ima kursadzije da igraju odbojku kakve to veze ima sa poslom policije u vanrednom stanju???
bitno je da to ni za koga ne predstavlja opasnost,
i osim toga to je skola policajaca, koja za razliku od normalnih skola radi,
sta oni u svom programu imaju, to se tebe ne tice, jer te niko time ne ometa i ne ugrozava

bitno je da to ni za koga ne predstavlja opasnost,
i osim toga to je skola policajaca, koja za razliku od normalnih skola radi,
sta oni u svom programu imaju, to se tebe ne tice, jer te niko time ne ometa i ne ugrozava

Ni ja ne predstavljam vikendom posle 15h a ne igram nikakav turnir.

kako ne predstavljas ako se seckas po trgu i kaficima, a ne znas dal si zarazen

Kakvim kaficima kada ne rade i kakav trg postojiu selu od 900 stanovnika???

2.jpg

Danica Grujičić ZGROŽENA: Koliko grama mozga može neko da ima u glavi da TO URADI?

Zgrozena Danica sto su ljudi izveli decu u prirodu, a ona usla u studio bez zastitne maske i rukavica.
Ona je tek slučaj i još jedan od podobnih lekara koji su se pridružili anrigrađanskom teroru.

sta cekas nedeljom u redu, ako je u prehrani guzva, obavi preko nedelje
Čudi me da ne uviđaš nebulozu po kojoj nije ništa sprono sa čekanjem u redovima dok je šetnja po Adi ili Košutnjaku po dr Danici i režimslim tabloidima ravna namernom širenju zaraze.

Sledeći korak je da nas zatvore na 24 sata.

Za to vreme Šveđani žive noramalnim životom iako imaju 2000 zaraženih. Peru ruke, drže distancu i odbijaju da ih neko poretvori u logoraše i pacijente sajamskih hala.

Čudi me da ne uviđaš nebulozu po kojoj nije ništa sprono sa čekanjem u redovima dok je šetnja po Adi ili Košutnjaku po dr Danici i režimslim tabloidima ravna namernom širenju zaraze.

Sledeći korak je da nas zatvore na 24 sata.

Za to vreme Šveđani žive noramalnim životom iako imaju 2000 zaraženih. Peru ruke, drže distancu i odbijaju da ih neko poretvori u logoraše i pacijente sajamskih hala.
ti si ds i cro logoras i glavi. tebi pomoci nema i da nema virusa. idi bre u svecku, standard. u pic mac

ti si ds i cro logoras i glavi. tebi pomoci nema i da nema virusa. idi bre u svecku, standard. u pic mac
Najlakše je nekog napasti ad himinem kad nemaš bolje argumente. Možete da me i uhapsite i ubijete pod bilo koji izgovorom ali ja se nisam šiljkao po sportskim kongresima, niti kršim bilo kakve mere koje je ova vlast propisala niti imam naneru da to činim.

Ali to neće promeniti činjenicu da sam zbog iživljavanja privilegovanih komesara iz ove vlasti već dva puta gubio posao a sada mi je po svemu sudeći uništen i treći od koga se izdržavam. Jedno dete ste mi već oterali u pećalbu a i drugo ćete, bože zdravlja pa će botovi oboje moći da proklinju i satantizuju javno preko medija što se vraćaju u Srbiju ponekada.

Sa politikom DS-a sam se slagao taman toliko koliko i sa aktuelnom vladajućeg režima.

Dakle zašto je opasnije šetati po Adi nego kupovati u bilo kom marketu?

Back