Ванредна конференција због напада Вучића на Двери и Заветнике (ВИДЕО)

Starika

Zainteresovan član
Poruka
179
ideri Dveri i Zavetnika poručili su danas s konferencije za štampu da se protiv njihove koalicije „Nacionalno okupljanje“ vodi negativna kampanja jer su „srušili monopol“ na srpskoj političkoj sceni probriselske vlasti i probriselske opozicije, te zbog toga najavljuju tužbe protiv predsednika Republike, ali i određenih medija.

Kažu da su im posvećene 82 naslovne strane dnevnih novina u negativnoj konotaciji, a na prezentaciji u prostorijama Zavetnika pokazali su neke od njih, sa domaćim, ali i regionalnih medija poput Antene, Analitike i Banjalučke.net.

Kako su naveli 240 tekstova koji su se ticali njihove koalicije bili su negativni, 50 neutralni, a 20 je bilo u pozitivnoj konotaciji.

Milica Đurđević Stamenkovski, predsednica Srpske stranke Zavetnici, poručila je da vlast ne preza od toga da koristi sve oblike dehumanizacije protiv lidera koalicije, ali i čitave koalicije. Ona je kritikovala i to što, kako kažu, iako im je lista za parlamentarne izbore potvrđena – do sada nisu pozvani da gostuju ni na jednoj televiziji s nacionalnom frekvencijom.


Vlast kampanjom protiv njih, smatra ona, želi da skrene pažnju sa, kako kaže, namere da uvede sankcije Rusije, ali i sa već uvedenim sankcijama zemljama koje ne priznaju nezavisnost Kosova, poput Mjanmara, kao i toga da sve veći broj Srba na severu KiM preregistruje svoja vozila na RKS tablice.

Osudila je izmeštanje spomen ploče srpskim vojnicima palim u Balkanskim ratovima i Prvom svetskom ratu s groblja u Prištini. Ova vest dospela u javnost na Dan primirja, kada ovaj spomenik nije bio primetan na fotografijama ambasadora Nemačke i Francuske na Kosovu.

https://srbin.info/politika/uzivo-vanredna-konferencija-zbog-napada-vucica-na-dveri-i-zavetnike/

 
Ako Stamenkovski tu primeti nešto više srušiće i tu koaliciju. :per:
Kraj konferencije.png
 
ЗНАМО МИ веома добро да је Свим Нотарима у Србији БИЛО НАЛОЖЕНО да опуштено могу прикупљају Гласове за Аветнике..
и да је свим осталима то било ЗАБРАЊЕНО.

Значи ,ложите маму своју ГОУВНА КОМУЊАРСКА.

п.с. чекамо да Вам дођу ови Рачуни крајем Новембра па и дАље гласајте свог "БОГА",
само напред :lol:
 

Back
Top