ЛУДИЛО: Евролига оштро упозорила Партизан због вређања Вучића!

Партизан је у њој у претпрошлом колу дочекао Бајерн из Минхена, за који игра некадашњи плеј црно-белих Јам Мадар. Навијачи су га звиждуцима дочекали због начина на који се његова сарадња с Партизаном окончала, док из Евролиге упозоравају да су делегати навели у извештају да је било и погрдног скандирања према Израелцу.

То није била једина ствар због које из споменутог такмичења упозоравају Партизан, тражећи да се све то исправи до следеће утакмице.

Посебна ставка је вређање председника Србије Александра Вучића, док документ који потписује Рок Бизјак сугерише да се такве ствари не смеју понављати.

Евролига захтева и да се наведу кораци које ће клуб из Хумске предузети да се оваква кршења правилника ЕЛ не понављају у будућности.

https://srbin.info/sport/evroliga-ostro-upozorila-partizan-zbog-vredjanja-vucica/
Pogledajte prilog 1629366

Hoćeš da se družiš sa Evoropom?

E pa ne možeš da laješ
Dzaba mu tuzakanje

Dok unistava partizan, sto radi iz patološki pobuda i kompleksa, grobari ce ga castiti salvom...

Nek se mane sporta

Небитан је клуб, да су звездаши то урадили,исто не би било у реду.
То је брука.
Ma sta reče cigo..
A 50 mil evra sponzor gasprom ciganki a partizanu kita? Neki levati iz kine sa dva mil....
Banka odjednom Zvezdi obrise dug od 50 mil evra?

Aha. A navijači Partizana poštene cvećke? :mrgreen: No dobro. Zašto se Vučić pominje na utakmici koja nema veze sa njim i Srbijom?

1.ako zanemarimo slobodu govora koju dovodis u pitanje, za trenutak, predjimo na 2

2.zasto se Vucic pominje na ovom forumu ako nema nikakve veze sa forumom, zasto ga ti, ja ili @darda ikada i spominjemo?

A ti navijaci nisu u navijanju za Zvezdu i Partizan zarad navijanja uopste. To im je trziste za prodaju narkotika, regrutaciju zaposlenih itd. Da li nose crn ili crven dres je samo stilski detalj, Partizan i Zvezda su njima zadnja rupa na svirali

1.ako zanemarimo slobodu govora koju dovodis u pitanje, za trenutak, predjimo na 2

2.zasto se Vucic pominje na ovom forumu ako nema nikakve veze sa forumom, zasto ga ti, ja ili @darda ikada i spominjemo?
Pod jedan vrijeđanje ma koga nije sloboda govora. Pod dva Vučić i njegovo seksualno opredeljenje nemaju ama baš nikakve veze sa utakmicom protiv Bajerna. Pod tri ovo je pdf politika. I normalno je da spominjemo predsednika.

Pod jedan vrijeđanje ma koga nije sloboda govora. Pod dva Vučić i njegovo seksualno opredeljenje nemaju ama baš nikakve veze sa utakmicom protiv Bajerna. Pod tri ovo je pdf politika. I normalno je da spominjemo predsednika.
Do juce ga pljujes ovde
Naravno ko svagi ganfer branis ga kad je sport u pitanju...
Licemeri

Hajmo opet. Utakmica Evrolige nije mjesto za vrijeđanje ma kog političara. Zna se gdje se iskazuju politički stavovi.
Politicki?

Nismo mi u politici. On gasi nas klub. Mi odgovaramo gde je nas klub. Tamo gde igra.

Naravno vredjanje supruge dece ni po koju cenu!

Vucicu pederu? Moze

Sve dok dopusta da lopurde vode zvezdu i savez i dok nam bira rukovodstvo... tako nas unistavaju

Nije uvreda, ako govore istinu.

I Vucic uostalom koristi uspehe sportista za svoju promociju kao i drugi politicari, pa nek malo plate kamatu na to.

Hajmo opet. Utakmica Evrolige nije mjesto za vrijeđanje ma kog političara. Zna se gdje se iskazuju politički stavovi.
A da ne zaboravimo da Evroliga, zbog politickih stavova EU, izbaci Rusiju sa takmicenja

Evroliga apsolutno jeste jedno od mesta da se iznose stavovi

Politicki?

Nismo mi u politici. On gasi nas klub. Mi odgovaramo gde je nas klub. Tamo gde igra.

Vucicu pederu? Moze

Sve dok dopusta da lopurde vode zvezdu i savez i dok nam bira rukovodstvo... tako nas unistavaju
A vidi,decu,familiju, ne treba vredjati, slazem se, apsolutno. Nisu oni krivi kakvu politiku ovi vode.

Ali jedno od dece se gura u te navijace.
Ne mozes odvojiti sina Danila od toga sa navijacima jer se sam gura u to.

Jel vidis da niko ne vredja Andreja Vucica, ili cerku od Vucica na utakmicama? Ali svi vredjaju Vucica i sina. Sami se guraju u navijace, e to vala ima cenu.

Nema sta da ih se brani na forumu po tom osnovu.

Вијест је пренио Србин.инфо, портал који не прати нешто спорт и који преноси само вијести из спорта које су упрљане политиком.
Разумљиво је да не разумију релације у евролиги. Сама опомена, односно упозорење Партизану није ништа драматично, такве опомене су уобичајене у сваком колу. И више су разлог опомене погрдне поруке на рачун Израела због геноцида у Гази који спроводе, скандирање Вучићу су више "додатак" да не буду провидни двоструки аршини Евролиге гдје је политизација руском специјалном операцијом у Украјини нешто прихватљиво и афирмативно а помињање Израела уз погрдну конотацију није.

Што се тиче евролиге, они имају проблем са афирмацијом и популаризацијом свог такмичења, Једина два клуба која ће напунити салу са 20.000+ гледалаца су српски клубови, Звезда и Партизан. Једина два. На другој страни задњи меч Монака против Виртуса гледало је 4.500 гледалаца. Јесте Монако клуб иза којег стоји богата олигархија, као уосталом и сви клубови евролиге, али тако мизерна посјета је прејадна. Самим тим српски клубови требају евролиги, више него што евролига треба српским клубовима, сад што ни један српски клуб не успијева добити барем Б лиценцу, више је због политичких него спортских (или економских) разлога.

Такође, ниједан кошаркашки колектив у Европи није профитабиланн. И ту је Пертизан једини кошаркашки колектив мимо ен-би-еј франшиза који има потенцијал бити профитабилним, да током сезоне приходи буду већи од расхода. Тренутно није, приходи не могу покрити у потпуности буџет и потребе за сезону, али са добром стратегиојом уз осмишљен маркетиншки план (и продор на арапско тржоште преко Дубаија) за неколико година би могао бити.

Politicki?

Vucicu pederu? Moze

Da da. Trener vam Željko, dovodite pojačanja iz Evrolige a gase vas. Hoće to.

Ma sta reče cigo..
A 50 mil evra sponzor gasprom ciganki a partizanu kita? Neki levati iz kine sa dva mil....
Banka odjednom Zvezdi obrise dug od 50 mil evra?
Да државе нема пропали би и Звезда и Партизан.
Према томе, не дрндај. :)

Da da. Trener vam Željko, dovodite pojačanja iz Evrolige a gase vas. Hoće to.
A penal sa 18 metra protiv indjije?
A gol iz GOL AUTA NA DERBIJU
a promena sudske organizacije jer se trrzi ne sviđa jedan od najboljih evro sudija srđan jovanović...

A KOKEZA? 500 mil evra.. Pa hteo mu dođe glave na kraju umalo da ga nije smenuo...

Vidića oteraste...

Pa vi nemate ZELJKA niti divca niti djordjevica niti danilovica niti paspalja niti rebraču....

Niti ste uspeli silovanjem sporta i lopurdom čovicem da to postignete a postigli ste 3 mesto otpozadi i 3 meseca zabrane zbog finansijskog muckanja....

Dok vam Terzini sinovi tjku pistoljima ljude po gradu....

I to vam ok... A ovamo znas da drecis za litijumom...

Ma vi cete da ga kopate sa sve onim tenkom jna ispred severa!
A mi cemo vam damo lopatu! Kopaj cigo!

Poslednja izmena:
samo nemoj da lazes

i ne budi licmer

i sve 5

da, naravno odjebaus od naseg kluba
Ког клуба? Ја навијам за партизан, несрећниче, али то не значи да ћу оправдати дебилно понашање његових навијача.
Капито? :)

Back