komsija Sale:Zdravo Novi na Palubi,
Evo ti za domaci z.rocesljaj nas forum pa ces naci da Nina JESTE moj Zamenik odavno!...
PS:vec pricas sa studentom sa SFU...
Pozzzzzzzz
KApetan od Belu LAdju![]()
Sale, Sale
vidim ja, ostavio ti mene da je bez potrebe ribam palubu umesto da mi u startu prekratis muke, al' nema veze ostajes mi duzan jednu kaficu.Pre nego sto sam se aktivno ukljucio u forum prvo sam ga procitao. Klika je bio prvo proglasen za zamenika, pa si ga onda poslao da riba palubu, a Ninu si postavio za novu zamenicu. Izgleda da se cela prica zavrsava time sto si nedavno, posle mog posta, Kliki vratio status zamenika a Ninu zadrzao za zamenicu.
Posto si vec student SFU-a, znacilo bi mi da podelis svoje iskustvo i tvoja zapazanja o Kanadskim univerzitetima. (ugledaj se malo na svoje zamenike) Netrazim detalje, vec jednu opstu sliku i tvoju procenu mogucnosti za nastavak studija, pogotovo onih ljudi koji nemaju iseljenicku vizu ili Kanadsko drzavljanstvo. S obzirom da si spomenuo prof.dr. A.Marincica, pretpostavljam da se nalazis u vodama elektrotehnike; pa je moguce da poznajes i mog brata koji zivi u Oregonu.
Nisam iz Nov'a Sada; nalazim se u mestu pedesetak kilometara udaljenom od BG-a.
Inace sam danas poslom bio u NS-u. Lep je kao i uvek, Petrovaradin osvetljen, mostovi na svom mestu, a i dosta se gradi.
rocesljaj nas forum pa ces naci da Nina JESTE moj Zamenik odavno!...
Ponekad se zapitam, jesam li ja stvarno toliko daleko od Srbije