Vandalizam u našem gradu...

kojeimedadam

Buduća legenda
Poruka
27.250
Vandalizam u našem gradu...

Bez komentara....

10330.jpg

20331.jpg

30328.jpg

40329.jpg

Ebega.Stanovništvo nam juče izašlo iz pećina.Šta očekuješ.

Није нама људи из пећина изашли...иначе да су људи из пећина излазили и ломили ствари јел мислиш да би данас седео за компом ? :hahaha:

Проблем је у корпцији...Клинци богатих не знају шта ће од досаде ... они знају да ће им тата купити диплому,кола, стан, наћи посао .... они једноставно немају проблеме па их онда сами себи праве... е сада проблем највише у томе што знају ако их и случано приведе милиција због тога.... по њих ће ћале и преко везе га извадити из притвора у року од пар сати...

Није нама људи из пећина изашли...иначе да су људи из пећина излазили и ломили ствари јел мислиш да би данас седео за компом ? :hahaha:

Проблем је у корпцији...Клинци богатих не знају шта ће од досаде ... они знају да ће им тата купити диплому,кола, стан, наћи посао .... они једноставно немају проблеме па их онда сами себи праве... е сада проблем највише у томе што знају ако их и случано приведе милиција због тога.... по њих ће ћале и преко везе га извадити из притвора у року од пар сати...

Drugim rečima...." Riba Smrdi Od Glave "....

istina

Ma od stoke ima neke koristi doprinosi.Od ovog samo šteta i iživljavanje.I najgore je kad moraš da gledaš a ne možeš ništa da preduzmeš.

Moze
Samo vecina to ne zeli a mi koji to naravno zelimo (mislim samo kreten bi voleo da samom sebi nebude lepo i da unistava ,ali znas kako svi ce to svatiti na vreme da je to bezveze i prestace samo je problem sto dolaze nove generacije koje ce se ponasati kao njihovi idoli i tako sve u krug ....) I tako ti ja kazem da pripadamo manjini :D

Back