kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Vandalizam u našem gradu...
Bez komentara....
Bez komentara....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ebega.Stanovništvo nam juče izašlo iz pećina.Šta očekuješ.
E, bratac... kada bih ja okacio slike oko onoga sto treba da bude kontejner /mislim, ima ga ali zatrpan sasvim/... onda bi ovi iz komunalnog trebali da doplacuju sebi za plate.
Mozda i hocu, ali i mene je sramota na njihov red.Treba da okačiš da ih svi vide....od priče nema vajde....slike su rečitije....
Možda nekom zasmetaju...pa uradi nešto po tom pitanju....
Pa kako kad mnogima od tih i deca učestvuju u razvaljivanju.Otišlo sve dođavola ovde al na televiziji med i mleko.
ovo je stvarno idiotizamIsečena sedišta na par dana starom trolejbusu
![]()
Stvarno ne razumem takve ljude![]()
Ebega.Stanovništvo nam juče izašlo iz pećina.Šta očekuješ.
Није нама људи из пећина изашли...иначе да су људи из пећина излазили и ломили ствари јел мислиш да би данас седео за компом ?
Проблем је у корпцији...Клинци богатих не знају шта ће од досаде ... они знају да ће им тата купити диплому,кола, стан, наћи посао .... они једноставно немају проблеме па их онда сами себи праве... е сада проблем највише у томе што знају ако их и случано приведе милиција због тога.... по њих ће ћале и преко везе га извадити из притвора у року од пар сати...
Kod mene u Munzeu odvalili veliko poštansko sanduče ispred Glavne pošte...A bilo je baš dobro učvršćeno...![]()
Ma ostavio...Leži tamo...
Ma varćala se pijana stoka iz izlaza i malo da se zabavi.
Није нама људи из пећина изашли...иначе да су људи из пећина излазили и ломили ствари јел мислиш да би данас седео за компом ?
Проблем је у корпцији...Клинци богатих не знају шта ће од досаде ... они знају да ће им тата купити диплому,кола, стан, наћи посао .... они једноставно немају проблеме па их онда сами себи праве... е сада проблем највише у томе што знају ако их и случано приведе милиција због тога.... по њих ће ћале и преко везе га извадити из притвора у року од пар сати...
Vređam stoku.Krave to ne bi uradile!!!
Ma od stoke ima neke koristi doprinosi.Od ovog samo šteta i iživljavanje.I najgore je kad moraš da gledaš a ne možeš ništa da preduzmeš.
Duh anarhije je svuda...Vidi samo šta se radi u spomen parkovima na primer...Ljudi ulaze kolima razvaljuju ograde i sve što ih sprečava da se parkiraju i prave roštilj divljaju do duboko u noć...